2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
tünaydınlar,doğurmuş bütün annelere hayırlı olsun allhım kucağınızda koysun bebişlerinizi darısı bize artık kısmetse
normalde ben 40 haftalığım ama geç yumurtlama olduğu için zaman görünüyor daha neyse ahyırlısı geç olsun(fazlada değil ) güç olmasın demişler. dün sağlık ocağına gittim ebemiz kalp atışlarını dinledi bebeğin ben 2-3gün çok yoruldum hareketsizleşmişti die biraz söyledim çok şükür bi sıkıntı yok ama bebeğin baş aşağı dönmemiş yan duruyor dedi ama heranda dönebilir o belli olmaz dedi internette araştırdımda biraz en geç 36.haftaya kadar dönmesi lazımmış bebeğin ben 38 oldum sizce bir sorun olurmu çok tedirgin oldum moralim bozuldu açıkçası gerçi ebe çatala kadar hiç bişey belli olmaz dedi ama sezartyen istemiyorum 2 küçüğüm daha var onlara bakabilmem lazım yatamam :'((((

Aynen cnaim bunlar iyi günlerin keyfini çıkar diyen çok var saçmalık bence kolay olmayacak ama onun minik ellerini ayaklarını koklayacagim günleri iple çekiyorum ben sen boşver milleti hele son ay en zoru sabirsizlik açısından bence

Canım ben bir yarım kollu bir uzun kollu koydum hastane cantamiza.kolsuz citcitlida usuyebilirker her ne kadar hastane sıcak olsa da diye düşündüm.iki penye battaniye bir de kadife battaniye koydum.burda havalar soğumaya başladı.haatabe çıkışında kadife battaniyeye sarariz diye düşündüm.hava iyi olursa penye battaniyeyi kullanırız.

Onlardan aldım kuzumda yanıma koymadım o yüzden sorayım dedim hava şuan iyi ama yenidoğan bebek üşür derler ya

Yedek kıyafet aldım yanıma ama içler hep kolsuz çıtçıtlı üst bi kat o yüzden dedim üşürmü çocuk acaba diye

Ben bilmediğim için soruyorum göbek düşmeden çıtçıtlı zor olmaz mı tecrübeli anneler???? Daha kullanışlı bir şeyler olsa.... ne bileyim tecrübesiz olunca cani yanar diye düşündüm bir an.

Arkadaşlar çarpıntı yaşayan var mı? Ben gebeliğin ilk zamanlarında çok yaşıyordum bu son 1 haftadır yine başladı. Çok rahatsız edici hep keyifsizim, tansiyonum da çok oynuyor. Bu zamandaki çarpıntının bebeğe bir zararı olır mu?

Yedek kıyafet aldım yanıma ama içler hep kolsuz çıtçıtlı üst bi kat o yüzden dedim üşürmü çocuk acaba diye
Canım içlerine uzun kollu cıtcıtlıda koy altına içten giydirmeleri için bitane daha ayaklı altlardan koy. Hangi sehirdesin bilmiyorum tabi ama sen koy zaten hemşireler giydirirken fazla gelirse giydirmiyorlar.

Ben bayadır öyleyim sürekli sıkıntı basıyo birden terliyorum hem de öyle böyle değil normaldir diye düşünüyorum sonzamanlar artık
Oglumda ağustosta doğum yapmıştım aynı ter gene var. Normaldir ozaman sizdede bayadır varsa acaba doğum habercisi olabilir mi diye düşünmüştüm.

Kızlar hepinize çok tşk ediyorum ben mersinde yaşıyorum şuan hava iyi ama yenidoğan hemen ısınmıypr üşüyor falan dedi herkes bana da ince geldi kıyafetler o yüzden bi kaç tane kısa kollu uzun kollu badi alayım üşümesin oğluşum bari

Kızlar bende sabah 6 7den önce uyuyamiyorum bide oğlum çok tekmeliyor böyle çıkıcak gibi karnımdan sabaha kadar sürdü akşam bildiğin çırpınıyor gibi hissediyorum akşam ne yapsam da sakinleştiren dedim resmen hareketli olması iyi belki ama çok harekettwn bile endise eder oldum iyice yaa

Kızlar bebeğim bu hafta hiç kilo almamış geçen hafta 450 gr almıştı. Moralim bozuldu ama doktor normal hiçbir sıkıntı yok dedi. Normal midir sizce

Bende de özellikle akşam yemekten sonra bir çarpıntı başlıyor bi on dk sürüyor çıkıyorum balkona hava alıyorum. Korkuyor insan

Oglumda ağustosta doğum yapmıştım aynı ter gene var. Normaldir ozaman sizdede bayadır varsa acaba doğum habercisi olabilir mi diye düşünmüştüm.
Herkeste farklı olabilir tabi belirtiler önceden olmayıp şimdi varsa doğum belirtisiolabilir bende bayadır var çünkü ben artık ağırlaşmaya ve son zamanlara gelmeye bağlıyorum

Bende de özellikle akşam yemekten sonra bir çarpıntı başlıyor bi on dk sürüyor çıkıyorum balkona hava alıyorum. Korkuyor insan
Benim de hep bu saatlerde oluyor göğsüm pır pır çok rahatsız edici, insan Bebek zamanını doldursun istiyor ama hepimizin şikayetleri zirve yaptı, gebeliğin ilk 8 ayı ne güzelmiş dedim kendimce. Doğurmadan bu sıkıntılar geçmeyecek herhalde.

Herkeste farklı olabilir tabi belirtiler önceden olmayıp şimdi varsa doğum belirtisiolabilir bende bayadır var çünkü ben artık ağırlaşmaya ve son zamanlara gelmeye bağlıyorum
Sabahtan beri başladı bende sancı kasılma falan çok sık yok ama bakıyım zaten yarın kontrolum var sorarım doktoruma

Kızlar bebeğim bu hafta hiç kilo almamış geçen hafta 450 gr almıştı. Moralim bozuldu ama doktor normal hiçbir sıkıntı yok dedi. Normal midir sizce
Benim bebegimde iki hafta önce hiç almadı geçen haftada 200 gr aldı sadece benim doktorumda normal haftasıyla uyumlu hala diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…