- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #28.881
Dar cıtcıtlı olmadıktan sonra birşey olmuyor canım zaten iri bir bebek değilse 0 grubu kıyafetler bile basta bol geliyor rahatlıkla gidirebilirsin.Ben bilmediğim için soruyorum göbek düşmeden çıtçıtlı zor olmaz mı tecrübeli anneler???? Daha kullanışlı bir şeyler olsa.... ne bileyim tecrübesiz olunca cani yanar diye düşündüm bir an.
Üst olarak yeterli ama bence altına bi tane daha ayaklı pijamalardan koysanız iyi olur gibime geldi tedbirli olunda siz sıcak olursa giydirmezler çünkü bebekler ayaklardan üşüyorlarKızlar böyle bi takım yaptım sizle konuştuktan sonra bu yeterli mi sizce
Benimde ayni durum var. Iki farkli doktora gittim birer hafta arayla ikisindede kilosu ayni cikti. Doktor kilosu normal dedi. Benimde kafama takildi acikcasi.bir hafta kilo almadimi yani bebegim. Yada makine olcumlerimi farkli acabaKızlar bebeğim bu hafta hiç kilo almamış geçen hafta 450 gr almıştı. Moralim bozuldu ama doktor normal hiçbir sıkıntı yok dedi. Normal midir sizce
Penye yelekle battaniye koy bi de canım birde kalın battaniye al yanınakızlar ben size bir şey danışıcam ya benim kısmetse dogum 13 kasım gibi olacak hastane çantamız hazır ama oglana kıyafet olarak bi kolsuz çırçıtlı koydum altına çorap patikli alt üstünede uzun kollu yandan çıtçıtlı bide battaniye tabi. Ama şimdi diyorum acaba üşürmü içini uzun kollu mu koysam bilemedim size sorayım dedim ?
Bende geceleri oyleyim yaBir şey sorucam sizde lohusa teri gibi ter döküyormusunuz. Ben sabahtan beri resmen lohusa teri döküyorum normal mı sizce.
Bende de 2 hafta gerilik vardı. Doktorum organlarını ve bebeği besleyen damarlari kontrol etti. Sorun görmüyorum dedi. Hareketlerine dikkat et dedi. Yediklerime ben de özen gosteriyordum ama cooook daha fazla gösterdim. Bir hafta sonra gittiğimizde 300 gram almıştı.merhabalar kontrolden geldik ağlaya ağlaya geldim bebeğimde gelişme geriliği varmış bebeğimin karın çevresi 2 hafta 3 gün geri çıktı 2 hafta önce gitmiştik hiç gelişmemiş gerilemiş hatta, anne karnında ani ölüm olabilirmiş hareketlerini çok dikkatli takip etmen gerek dedi doktor. beslenmeme de hep dikkat ettim ama böyle oldu inşallah bişe olmaz sağlıkla doğar bebeğim...
Ayy canım olmaz inşallah kotu bişey yemek yer yemek hemen soluna yat beslensin fındık ceviz yogurt sut bunları iki katına cıkar inşallah toparlanır en kısa zamandamerhabalar kontrolden geldik ağlaya ağlaya geldim bebeğimde gelişme geriliği varmış bebeğimin karın çevresi 2 hafta 3 gün geri çıktı 2 hafta önce gitmiştik hiç gelişmemiş gerilemiş hatta, anne karnında ani ölüm olabilirmiş hareketlerini çok dikkatli takip etmen gerek dedi doktor. beslenmeme de hep dikkat ettim ama böyle oldu inşallah bişe olmaz sağlıkla doğar bebeğim...
İnşallah normal birşeydir bu terlemeler.Bende geceleri oyleyim ya
Bende de 2 hafta gerilik vardı. Doktorum organlarını ve bebeği besleyen damarlari kontrol etti. Sorun görmüyorum dedi. Hareketlerine dikkat et dedi. Yediklerime ben de özen gosteriyordum ama cooook daha fazla gösterdim. Bir hafta sonra gittiğimizde 300 gram almıştı.
Ama doktorum surekli, bunlar tahmini degerler, arti eksi yanılma payı çok fazla, iki kere ust uste olcunce bile ayni rakam çıkmaz, önemli olan bebekte sorun olmamasi dedi hep.
Her gün istisnasiz, muz, ceviz, badem, fındık, peynir, yoğurt, et yiyorum. Sık sık bulgur pilavı yiyorum. Son gittiğimde karın çevresi 4 gün gerideydi, boyu ve başı gününden öne geçmişti
Canım kordona baktı mı ? Kan akışı normalse streslenme.merhabalar kontrolden geldik ağlaya ağlaya geldim bebeğimde gelişme geriliği varmış bebeğimin karın çevresi 2 hafta 3 gün geri çıktı 2 hafta önce gitmiştik hiç gelişmemiş gerilemiş hatta, anne karnında ani ölüm olabilirmiş hareketlerini çok dikkatli takip etmen gerek dedi doktor. beslenmeme de hep dikkat ettim ama böyle oldu inşallah bişe olmaz sağlıkla doğar bebeğim...
Tamam tşk ediyorum hemen ekliyorum bi tane patikli altÜst olarak yeterli ama bence altına bi tane daha ayaklı pijamalardan koysanız iyi olur gibime geldi tedbirli olunda siz sıcak olursa giydirmezler çünkü bebekler ayaklardan üşüyorlar
organlarıyla ilgili bişe demedi bi sorun olunca onları diyor diye sormadım yediklerime daha da dikkat edecem ama çok korktum kilosunun az olmasından değil de kötü bişe olmasından inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız düşüncesi bile zormuş Allah kimseyi evladıyla sınamasınBende de 2 hafta gerilik vardı. Doktorum organlarını ve bebeği besleyen damarlari kontrol etti. Sorun görmüyorum dedi. Hareketlerine dikkat et dedi. Yediklerime ben de özen gosteriyordum ama cooook daha fazla gösterdim. Bir hafta sonra gittiğimizde 300 gram almıştı.
Ama doktorum surekli, bunlar tahmini degerler, arti eksi yanılma payı çok fazla, iki kere ust uste olcunce bile ayni rakam çıkmaz, önemli olan bebekte sorun olmamasi dedi hep.
Her gün istisnasiz, muz, ceviz, badem, fındık, peynir, yoğurt, et yiyorum. Sık sık bulgur pilavı yiyorum. Son gittiğimde karın çevresi 4 gün gerideydi, boyu ve başı gününden öne geçmişti
Onları koydum canım 3battaniye aldım yanıma :)Penye yelekle battaniye koy bi de canım birde kalın battaniye al yanına
Ben de öyleyim canım. bununla ilgili olarak demir eksikliği geliyor aklıma. Demirim çok düşükmüş. Hatta dr kan verebiliriz dedi. Ben ona bağlıyorum nefes işini. Ama özellikle akşam gece boğuluyorum camlara sığamıyorum.Arkadaşlar çarpıntı yaşayan var mı? Ben gebeliğin ilk zamanlarında çok yaşıyordum bu son 1 haftadır yine başladı. Çok rahatsız edici hep keyifsizim, tansiyonum da çok oynuyor. Bu zamandaki çarpıntının bebeğe bir zararı olır mu?
canım bunların hepsini yiyordum evet 2 katına çıkarayım inşallah iyi olurAyy canım olmaz inşallah kotu bişey yemek yer yemek hemen soluna yat beslensin fındık ceviz yogurt sut bunları iki katına cıkar inşallah toparlanır en kısa zamanda
baktı canım kordona bişe demedi sorun olsa derdi heralde o an insan ne soracağını bilemiyorCanım kordona baktı mı ? Kan akışı normalse streslenme.
ahh canımm nasıl da korkutmuşlar hainler! bence hemen başka bir doktora daha görün..merhabalar kontrolden geldik ağlaya ağlaya geldim bebeğimde gelişme geriliği varmış bebeğimin karın çevresi 2 hafta 3 gün geri çıktı 2 hafta önce gitmiştik hiç gelişmemiş gerilemiş hatta, anne karnında ani ölüm olabilirmiş hareketlerini çok dikkatli takip etmen gerek dedi doktor. beslenmeme de hep dikkat ettim ama böyle oldu inşallah bişe olmaz sağlıkla doğar bebeğim...
Yaklaşmış olabilir canım doğru diyosun sen 2 hafta öndesin çünkü hadi hayırlısı bakalım yarına kadar daha da sıklaşır belki sancılarınSabahtan beri başladı bende sancı kasılma falan çok sık yok ama bakıyım zaten yarın kontrolum var sorarım doktoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?