2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Geçenlerde bir kaç gün yasadim kan değerlerime yormustum bugün ben de öyleyim yatıyorum o bile rahatlatmiyor pek

Doktorun yaklaşımı cok önemli böyle zamanlarda. Benimki çok olumlu bir kadın. Her bebek gurbuz gibi dogmaz, organları iyi olsun bizim için gramlarin önemi yok, ultrasonun artı eksi yanilma payı var falan diye sürekli rahatlattı. Bizler bile yetişkiniz, hepimizin boyu kilosu aynı değil neticede. Kaçıncı haftadasin su an, kac kilo?

Kızlar yarın allahin izniyle meleğime kavusuyorum İnşallah darısı tüm bekleyenlere rabbim hepimizi hayırlısı ile sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Ohh çok şükür. Grubumuzun ilk bebeği evine çıkıyor ❤ gözünüz aydın. Başlıyor uykusuz geceler

Ben bilmediğim için soruyorum göbek düşmeden çıtçıtlı zor olmaz mı tecrübeli anneler???? Daha kullanışlı bir şeyler olsa.... ne bileyim tecrübesiz olunca cani yanar diye düşündüm bir an.
Canım göbeğinde his olmuyor Dr kontrole gittiğinde sağa sola çekiştiriyo bile benim ilk bebeğimde göbeği geç kuruduğu için gümüş nitrat ile yaktılar ruhu bile duymamıştı

36+0 canım kilosu 2500. 2 hafta önce 2400 dü ama karın çevresi yerinde bile durmamış önceki kontrole göre gerilemiş, kilolu olmasında gözüm yok ama karın çevresinin gerilemiş olması canımı sıktı

Bu çarpıntı sıkıntısı bende de var birden baş dönmesi çarpıntı oluyo bunlar olduğu zamanlar tansiyonumu ölçüyorum genelde normal çıkıyo en son kan tahlilimde kan değerlerim düşük çıkmıştı hatta doktorum demir hapını iki çıkarmıştı belki de o bile yeterli gelmiyo ayyyy bu bebişler sömürdü resmen bizi

baktı canım kordona bişe demedi sorun olsa derdi heralde o an insan ne soracağını bilemiyor
Kan akışı normalse yapısal yani minyon olabilir, bence endişelenme, benim bebeğimde geriden geliyor doktorumda Prof perinatolg anatomik olarak baktı bir sıkıntı yok aileden birine benziyor dedi. İçini ferah tut bebişini üzme canım.

Kızlar bebeğim bu hafta hiç kilo almamış geçen hafta 450 gr almıştı. Moralim bozuldu ama doktor normal hiçbir sıkıntı yok dedi. Normal midir sizce
Normal olduğunu düşünüyorum benimki hatta 2 hafta onceki Kilosundan düşük çıktı. Yanılma payı var zaten dedi. Başka arkadaşlar da böyle durumlarla karşılaştı diye hatırlıyorum.

Canını sıkma lutfen.benim bebeğimin de boyu 2-3 hafta geride geliyor diye doktor cucelikten bile suphelenmisti,çok şükür organ gelişiminde bir sıkıntı yoksa genetik oluyor .az önce bir arkadaşla konuştum onun bebeğinin de karın çevresi ve boyu hep iki hafta geriden gelmiş 2700 doğdu bebeği 38+5 te.gauet sağlıklı bir bebek çok şükür.bu son haftalarda doktorlar da bir panik havasında oluyorlar,bizi rahatlatmalari gerekirken

Normal olduğunu düşünüyorum benimki hatta 2 hafta onceki Kilosundan düşük çıktı. Yanılma payı var zaten dedi. Başka arkadaşlar da böyle durumlarla karşılaştı diye hatırlıyorum.

Teşekkür ederim böyle yorumlar duymak insanın içine su serpiyor

Kızlar böyle bi takım yaptım sizle konuştuktan sonra bu yeterli mi sizce
Canım ben de adanadayım mersinle hemen hemen aynı sıcaklıklar bilirsin. Hala hava gündüzleri çok sıcak. Kasım sonuna kadar da ılık görünüyor hava. O yüzden ben içine kısa kollu çıtçıtlı badi, çorap, üstüne de tulum ayarladım. Şapka ve battaniye yeterli diye düşünüyorum. Ne olur ne olmaz diye uzun kolu iç-dış zıbınlardan da alacağım yanıma.

tamam canım ilk duyunca çok üzüldük ama rahatladım biraz inşallah bi sıkıntı olmicak bol bol beslenip dua edecem

Kızlar benim hiç kasılmam yalancı sancım falan olmuyor normal mi ki. Şimdiye kadar başlaması gerekmiyor muydu bunların? Hani bel kasık çatı ağrılarım oluyor ama sancı gibi kısa süreli olanlardan değil. Bu geç doğuracağım anlamına gelir mi ki?

Kızlar yarın allahin izniyle meleğime kavusuyorum İnşallah darısı tüm bekleyenlere rabbim hepimizi hayırlısı ile sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Gozunaydin canim cok sewindim boyle haberler duyunca cok mutlu oluyorum. Rabbim bidaha ayrılık gostermesin darisi bizlere evlatlarimiza insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…