2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Bende de henüz sancı durumu yok. Sadece karın ağrısı oluyor hafif adet sancısı gibi o da uzanınca geçiyor. O da gece üşütmekten galiba çok terliyorum camı açıyorum üşütüyorum bu seferde

çok şükür organ gelişimi iyiydi bugüne kadar herşeyi iyiydi canım inşallah sıkıntı olmaz bebişlerimizde Allah hepsini korusun bir sıkıntı vermesin rahatladım biraz çok sağolun

canım benim bir arkadaşım vardı hiç olmamıştı yalancı sancısı 40+5 te güzel bir doğum yaptı geçen hafta. dediğin gibi geç olacağına işarettir belki ama bir sıkıntı değil galiba olmaması

Canım benim de öyle bazen vajinama iğne batıyor gibi oluyor ,başka da birşey yok. Bazen diyorum acaba varda ben mi hissetmiyorum.

Bu işin bir sistemi olduğunu sanmıyorum açıkçası. Kimisi mesela rutin kontrolüne gidiyor, doktor diyor ki bebeğin keyfi yerinde 8 10 içinde dogacak gibi görünmüyor. Ama o gece sancıları başlıyor ve doğum oluyor. Bebeğin ilerleme şekli herkeste farklı. Kontrolde 1 2 cm açılma var diyor doktor, doğum 10 gün sonra olabiliyor.
Benim bazen bir saatte 5 6 kasilmam oluyor. Bazen 5 6 saat hiç olmuyor. Insanın kendi vücudunun bile bir anı bir anını tutmuyor

Şuan aynen hava ılık ama arada kaldım dedim alayım yanımda kalsın en iyisi

Merhaba arkadaşlar ben de bugün kontrole gittim 34+3 te. Bebeğin kilosu ve baş çevresi haftasına göre ileri ama boyu haftasıyla uyumlu. Bu orantısızlık bi sorun oluşturur mu acaba. Doktora da detaylı soramadım acelesi var gibiydi.

Kızlar mide yanmanizi agrinizi nasıl geçiriyorsunuz ya lütfen yardımcı olun. Ne yesem icsem hatta tukurugum bile güm oturuyo mideme gece gündüz süt içiyorum muz elma yiyorum ama yok artık hiçbiri fayda etmiyor . İlaç kullanmak istemiyorum nasıl geciriyosunuz siz . Dayanılmaz oluyor bazen.

Merhaba ayni sıkıntıyi ben de cok cektim ama hicbirsey fayda etmedi.Yanma o fazlaydi ki kusmaya kadar goturuyordu.Sonunda doktoruma soyledim. Doktorum pulcet adinda asit giderici ilac yazdi.Günde bir defa ac karinla iciliyor.4 gundur kullaniyorum ve hicbir sikayetim kalmadi cok rahatladim ve bosa cekmisim dedim.İstersen doktoruna danış.

Ben 3 yudum soğuk süt iciyorum. Ama fazlası değil, 3 yudum olacak. Hafiflemezse rennie tablet kullanıyorum

Hamilelikten önce de arada reflu oluyorum rennie iyi geliyodu ama ben ilac kullanmak istemiyorum kan ilacını bile kullanmak istemiyorum dr um zorluyor . İlacsiz bi yöntem yok mu gece uyutmak bilmiyor gündüz gün yaşatmıyor. Dr çok saçlı bebegin demişti bi alakası var mi bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…