2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben saçla ilgisi olduğunu sanmiyorum.Bebek buyudugu icin mideyi sıkıstiriyor.Doktor aciklamalarindan izlemistim.Bende de hamilelikten once vardi su son bir iki haftada iyice cogalmisti.Bebek asagi indikce rahatlama olur deniliyor.Ama bende rahatlama olmadi malesef.Umarim ilacsiz bir yontem bulursun.Ama gerekiyorsa bazı durumlar icin ilac da alinmali bence.Doktor tavsiyesini dikkate al derim ama tabi senin tercihin.

Ben de saçlar bagdastiramiyorum ama k.validem ve annem ona bağlıyorlar. İnşallah bulurum bi yöntem ya bi ara haşlanmış patates de iyi geliyordu ama artık o da kar etmiyo. Kimyasal hiç bişey kullanamiyorum canım. İlaçlar midemi iyilestirirken k.ciğer ve bobrege zarar veriyor . Çok çok çok zorda kalmam lazım. İnşallah gerek kalmadan geçer. Oğlumu aşağıda hissediyorum ama ayakları mideme vurdukca gene oluyor o durum :/

Tahlillerimi daha yeni yaptırdım ama sonuçlarını almadım bi Dr a sorarım demir hapına devam ediyorum ama bu ara tansiyonum düşmeye başladı doktoruma bugün sordum o da çarpıntı yapar dedi

Insallah gecer bir an once cok zor.Ben birde 4 aydir yatarak geciriyorum hamileligimi .Rahim agzina dikis atildi erken dogum riski yasadik.Yatarak gecirdigim icin iyice artiyordu reflu.Iki arada kalmistim yani.Ilac son care oldu.

Bende cuma günü kontrole gittigimde karın çevresi 10 gün geri çıktı. 36+6 haftaliktim. Daha öncesinde hep 1 hafta önde gidiyordu. Minyon bi bebek olacak özellikle karın çevresi zayıf olacak dedi. Neden gelişim geriliği var demiş doktorunuz anlamadım. Sadece karın çevresinin geride olmasına dayanarak mi dedi bunu. Bende endiselendim şuanda.

Valla ya iliğim kemiğim kurudu tabiki helal olsun yavruma ama kan tahlili verdim de sonuçları almadım yarın mutlaka alayım belki benim de değerlerim düşmüştür çünkü bu hafta bu durum başladı

Ben pes ettim artık canm bu aya kadar hiç yoktu ama son bir haftadır çok fenayım dayanmaya çalışıyorum aşırı kötü olursa gaviscon içiyorum mecbur

İyi akşamlar kızlar. Biz 26 günlük olduk ve hala birbirimiz kokusundan haberdar değiliz. Kızım çok değişmiş ama şahiti biz değiliz. Ama çok şükür bugünümüze daha iyi maşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok geriden geliyorum ama hemen hemen ekim anneleri olmuş sayfa doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın. Sağlıkla büyütürüz inşallah hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…