2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim biliyorsunuz kaç gündü sütüm yoktu
İlk gün sağdım geldi sonra kesildi. Sağma makinesi bile aldım ama nafileç bir kaç damla ya geldi ya gelmedi.

Şimdi burada denediğim bir yöntem var onu yazmak istemiyorum. Bana da 3.bbeğine hamile bir arkadaşım söyledi. Keza kendisi prematüre annsi de değildi. İlk günler bebeğin emişi az olduğundan kuvvetsiz olduğundan e bir de kolosturum da bayağı bir kıvamlı oldığundan gecikme oluyor.

Malumunuz daha önce bir nednden banlanmış idim. Şimdi bu mide bulandırıcı olmayan ancak yine de bazılaının şikayet edip beni zora sokabileceği yöntemi paylaşamuyorum. Dün gece denedim ve bugün şu saate kadar 100 cc sağdım.
İlgilenen arkadaşlarım özelime yazsınlar. Ban yemek istemiyorum. Artık bişey paylaşmaktan korkuyorum çünkğ

canım doktorun öyle dediyse endişelenme içini ferah tut olsaydı derdi mutlaka, bizim baş 1 hafta önde karın 2 hafta geride. 2 haftada 100 gram almış tüm bunlara bakarak demiştir belki ben de bilemiyorum

Kızlar yarın sabah doğuma gireceğim. Bana da dua edermisiniz. Çok karışık duygular içindeyim. Çok korkuyordum fakat Nedense bir sakinlik geldi bana. İnşallah yarın sabahta böyle olabilirim:)
Saglikla sıhhatle al kucağına inşallah canım. 38 kaç olmus oluosun yarin. Doktorun mu verdi bu tarihi

Ben gece bir tane rennie kullanıyorum yoksa yanma yüzünden uyuyamıyorum

Arkadaşlar bende dün gündüz saat 3 te doğum yaptım çok şükür bebeğim de bende iyiyiz

Amanin sessiz sedasiz ha :)))) hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun. Plesantan asagidaydi senin sezaryen mi oldu?

asli-asli mide sikayetleriyle bebegin sacli olmasinin hiiiiiiiiic alakasi yok. Bunu soyleyen bir de doktor mu, pes.

D DAMK06 sabrin sonu:))) Insallah daha da guzel gunleriniz olacak. Size bol koklasmalar canim :)))

Kızlar böyle bi takım yaptım sizle konuştuktan sonra bu yeterli mi sizce
Oyyyy cok tatli olmus hayirla icinde yavrunla gormek de basip olur ins.
Aynen ya ben de arada acayip oluyorum. Kan sonuclarim benim de daha gelmedi ama
Eminin ya demir biraz daha dustu veya b 12 . B 12 eksikligi de carpinti uapabiliyormus.
Canim aylar oncesinden sancilari baslayip sunni sanciyla 42. Haftada dogum yapan da var hic sancisi olmayip da erken dogum yapan da onun icin sen hic dusunme her vucut farkli
Arkadaşlar bende dün gündüz saat 3 te doğum yaptım çok şükür bebeğim de bende iyiyiz
hayirli olsun canim coksevindim Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin

Kızlar doktorumla konuştum bugün bacak ağrısı konusunu istersen magnezyum al ama pek fayda etmez dedi 37+4 şuan magnezyum kullanılır mi sizce korkuyorum da bide doğum ağrısı gelirde hissetmem diye ama uykusuzluktan da mafoldum bide benexsol b 12 önerdi ana var mı hiç duyan yada kullanan bu haftada kullanilir mi ki

Cnm allah sıfa versin bebisine fazla giremiyorum artik yeni gördüm insallah bir an once bebisinle beraber evinize dönersiniz rabbim yardimcinız olsun.

Canim sen kullanmiyor muydun zaten..çoğumuz devam ediyoruz.
EslemM001 canim hayırlı ugurlu olsun inş. Geçmiş olsun.inşallah iyisinizdir
Nirodha hmm sanki tahmin ettim ama senin adına sevindim bol bol sütun olsun inş.

Bana yoğurt cok iyi geliyor ama denedinizmi

Canım dokorum bana ostecare sanırım doğru yazdım kalsiyum kullanıyorsun gerek yok ekstra magnezyuma demişti ama bu ağrılar balayınca anlaşıldı ki gerek varmış şuan ağrılara çözüm arıyorum ama çoğu kişi 35 36 da bıraktık biz falan diyince o yüzden size sormak istedim

Insallah gecer bir an once cok zor.Ben birde 4 aydir yatarak geciriyorum hamileligimi .Rahim agzina dikis atildi erken dogum riski yasadik.Yatarak gecirdigim icin iyice artiyordu reflu.Iki arada kalmistim yani.Ilac son care oldu.
Allah yardımcımız olsun ya. Sağlıkla kucagimiza alalim da hayırlısıyla tüm bunlar unutulup gidecek inşallah

Ben pes ettim artık canm bu aya kadar hiç yoktu ama son bir haftadır çok fenayım dayanmaya çalışıyorum aşırı kötü olursa gaviscon içiyorum mecbur
Aynen benim de on beş yirmi gündür var süt geçiriyordu şimdiye dek perhiz de yapınca çok rahatsız etmiyordu ama 4-5 gündür su bile dokunuyo artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…