- 6 Ekim 2013
- 921
- 1.097
- 113
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #28.961
canım doktorun öyle dediyse endişelenme içini ferah tut olsaydı derdi mutlaka, bizim baş 1 hafta önde karın 2 hafta geride. 2 haftada 100 gram almış tüm bunlara bakarak demiştir belki ben de bilemiyorumBende cuma günü kontrole gittigimde karın çevresi 10 gün geri çıktı. 36+6 haftaliktim. Daha öncesinde hep 1 hafta önde gidiyordu. Minyon bi bebek olacak özellikle karın çevresi zayıf olacak dedi. Neden gelişim geriliği var demiş doktorunuz anlamadım. Sadece karın çevresinin geride olmasına dayanarak mi dedi bunu. Bende endiselendim şuanda.
Ay çok sevindim çok güzel bir haber gözün aydın canım.Kızlar yarın allahin izniyle meleğime kavusuyorumİnşallah darısı tüm bekleyenlere rabbim hepimizi hayırlısı ile sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Saglikla sıhhatle al kucağına inşallah canım. 38 kaç olmus oluosun yarin. Doktorun mu verdi bu tarihiKızlar yarın sabah doğuma gireceğim. Bana da dua edermisiniz. Çok karışık duygular içindeyim. Çok korkuyordum fakat Nedense bir sakinlik geldi bana. İnşallah yarın sabahta böyle olabilirim:)
Kızlar mide yanmanizi agrinizi nasıl geçiriyorsunuz ya lütfen yardımcı olun. Ne yesem icsem hatta tukurugum bile güm oturuyo mideme gece gündüz süt içiyorum muz elma yiyorum ama yok artık hiçbiri fayda etmiyor . İlaç kullanmak istemiyorum nasıl geciriyosunuz siz . Dayanılmaz oluyor bazen.
Arkadaşlar bende dün gündüz saat 3 te doğum yaptım çok şükür bebeğim de bende iyiyiz
Yedek kıyafet aldım yanıma ama içler hep kolsuz çıtçıtlı üst bi kat o yüzden dedim üşürmü çocuk acaba diye
Oyyyy cok tatli olmus hayirla icinde yavrunla gormek de basip olur ins.Kızlar böyle bi takım yaptım sizle konuştuktan sonra bu yeterli mi sizce
Aynen ya ben de arada acayip oluyorum. Kan sonuclarim benim de daha gelmedi amaBu çarpıntı sıkıntısı bende de var birden baş dönmesi çarpıntı oluyo bunlar olduğu zamanlar tansiyonumu ölçüyorum genelde normal çıkıyo en son kan tahlilimde kan değerlerim düşük çıkmıştı hatta doktorum demir hapını iki çıkarmıştı belki de o bile yeterli gelmiyo ayyyy bu bebişler sömürdü resmen bizi
Canim aylar oncesinden sancilari baslayip sunni sanciyla 42. Haftada dogum yapan da var hic sancisi olmayip da erken dogum yapan da onun icin sen hic dusunme her vucut farkliKızlar benim hiç kasılmam yalancı sancım falan olmuyor normal mi ki. Şimdiye kadar başlaması gerekmiyor muydu bunların? Hani bel kasık çatı ağrılarım oluyor ama sancı gibi kısa süreli olanlardan değil. Bu geç doğuracağım anlamına gelir mi ki?
hayirli olsun canim coksevindim Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsinArkadaşlar bende dün gündüz saat 3 te doğum yaptım çok şükür bebeğim de bende iyiyiz
Yine dua istiyorum hepinizden bugun kizimi kuveze aldilar.atesi 37.7 idi.37 den fazlasi iyi deilmis.sarilik degeri 12.6 ve 13 cikti gun boyunca.doktorumuz enfeksiyona karsi serum verdi.kuvezde daha iyi bakilacagini soyledi.oyle uzuldum ki kizimi aldilar kuveze koydular.bekliyoruz kapida.sut sagip veriyorum.eve gidebilirsiniz dediler ama nasil birakabilirim ki onu.hissediyor zaten eminim.evde hic aglamayan bebegim kuveze girdiginden beri oyle agliyor ki sesini duyuyorum disardan icim sizliyor.kizim benim birtanem dua edin nolur
Canim sen kullanmiyor muydun zaten..çoğumuz devam ediyoruz.Kızlar doktorumla konuştum bugün bacak ağrısı konusunu istersen magnezyum al ama pek fayda etmez dedi 37+4 şuan magnezyum kullanılır mi sizce korkuyorum da bide doğum ağrısı gelirde hissetmem diye ama uykusuzluktan da mafoldum bide benexsol b 12 önerdi ana var mı hiç duyan yada kullanan bu haftada kullanilir mi ki
Kizlar ben dogum yaptim kizimda spinal sezeryandi yine oyle oldu. Cok sukur ikimizde iyiyiz. Dogum yapacak annelere saglikli agrisiz dogumlar diliyorum.
Sağol canım yarın 38+0 oluyorum. Doktorum verdi tarihiSaglikla sıhhatle al kucağına inşallah canım. 38 kaç olmus oluosun yarin. Doktorun mu verdi bu tarihi
Bana yoğurt cok iyi geliyor ama denedinizmiHamilelikten önce de arada reflu oluyorum rennie iyi geliyodu ama ben ilac kullanmak istemiyorum kan ilacını bile kullanmak istemiyorum dr um zorluyor . İlacsiz bi yöntem yok mu gece uyutmak bilmiyor gündüz gün yaşatmıyor. Dr çok saçlı bebegin demişti bi alakası var mi bilmem.
Canım dokorum bana ostecare sanırım doğru yazdım kalsiyum kullanıyorsun gerek yok ekstra magnezyuma demişti ama bu ağrılar balayınca anlaşıldı ki gerek varmış şuan ağrılara çözüm arıyorum ama çoğu kişi 35 36 da bıraktık biz falan diyince o yüzden size sormak istedim
Allah yardımcımız olsun ya. Sağlıkla kucagimiza alalim da hayırlısıyla tüm bunlar unutulup gidecek inşallahInsallah gecer bir an once cok zor.Ben birde 4 aydir yatarak geciriyorum hamileligimi .Rahim agzina dikis atildi erken dogum riski yasadik.Yatarak gecirdigim icin iyice artiyordu reflu.Iki arada kalmistim yani.Ilac son care oldu.
Aynen benim de on beş yirmi gündür var süt geçiriyordu şimdiye dek perhiz de yapınca çok rahatsız etmiyordu ama 4-5 gündür su bile dokunuyo artık.Ben pes ettim artık canm bu aya kadar hiç yoktu ama son bir haftadır çok fenayım dayanmaya çalışıyorum aşırı kötü olursa gaviscon içiyorum mecbur
Evet denedim malasef geçirmiyor daha acı su yapıyorBana yoğurt cok iyi geliyor ama denedinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?