2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İnşallah canım benim darısı başına hayırlısıyla :)

Hmm anladım canim..ben hala magvital kullanıyorum ama kalsiyum kullanmadım tabi.

Bende magnezyum osteocare kullanıyodum ama doktorum bıraktırdı. Çünkü magzeyum doğumu geciktiriyomus. Nedenini tam anlamadım ama sanırım kasılmaları engellediği için

Bende magnezyum osteocare kullanıyodum ama doktorum bıraktırdı. Çünkü magzeyum doğumu geciktiriyomus. Nedenini tam anlamadım ama sanırım kasılmaları engellediği için
Dogru kasılmalar engelliyor bir yandan.ama şu an engellesin zaten erken hala bana göre. .tabi etkisini bilmiyorum.bıraktıktan ne kadr süre sonra normale döner onu da bilmek lazım aslinda

Kızlar bende de aşırı terleme ateş basması oluyor..özellikle de geceleri ..bu arada çatı muayenesi olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi bu hafta çatı muayenesi yapacam dedi doktor ..Öneriniz var mı ?aşırı korkuyorum

Kızlar yarın sabah doğuma gireceğim. Bana da dua edermisiniz. Çok karışık duygular içindeyim. Çok korkuyordum fakat Nedense bir sakinlik geldi bana. İnşallah yarın sabahta böyle olabilirim:)
Allah yar ve yardımcınız olsun canim insAllah kolay dogum olur evladini saglikla kucagina al Allahin izniyle

Kızlar yarın sabah doğuma gireceğim. Bana da dua edermisiniz. Çok karışık duygular içindeyim. Çok korkuyordum fakat Nedense bir sakinlik geldi bana. İnşallah yarın sabahta böyle olabilirim:)
Ayy canım hayırlı sağlıklı güzel ağrısız Doğum dilerim
Benimde 2 günüm kaldı heyecan korku ne ararsan var
Sağ Salim kavuşalım yavrularımıza inşallah

Canım rahat ol, bende aşırı korktum ondan muayene tam olamadım kastım die bu hafta yeniden çatı muayenesi olmak zorundayım. Doktor bana derin derin nefes al burnundan, agzından ver dedi. Acıyan birsey değil, psikolojik olarak hazırlanmakla alakalı.

İnşallah bende kasmam canım ama elimde değil

Kızlar bişey sorcam doğum çantasına 2 gecelik bir pijama takımı mı yoksa iki pijama takımı bir gecelik mi karar veremedim bi türlü normal doğum istiyorum inş ilk doğumum normaldi iki gecelik takımı götürmüştüm yetmemişti pijama takımı götürmemiştim acaba giyimi rahat olur mu nasıl yapsam

Seninle aynı gündeyiz canım demek ki benimde 26 sı bakalım bizim doğumlarımız nasıl olucak

iyi aksamlar kizlar doktorlar cati muanesini neden yapiyolar ben yurt disinda yasiyorun burda boyle bisey yapmiyolar yani sartmi yapilmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…