- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #29.001
Benim sezeryandi doğumum 1 gecelik iki pijama takımı goturmustim önce geceliği giydim ama rahat edemedim bir türlü,bacaklarım üşüdü fln.hemen pijama takımıni giydim ve çok rahat ettim iki doğumumda da.daha derli toplu geldi ama ,ama normal doğum için bilemicem.cok üşüyen birisiysen pijama takımı daha sicsk olur diue düşünüyorum.ben iki pijama takımı ve yedek bir alt pijama koyacam inş.Kızlar bişey sorcam doğum çantasına 2 gecelik bir pijama takımı mı yoksa iki pijama takımı bir gecelik mikarar veremedim bi türlü normal doğum istiyorum inş ilk doğumum normaldi iki gecelik takımı götürmüştüm yetmemişti pijama takımı götürmemiştim acaba giyimi rahat olur mu nasıl yapsam
Çatı muayenesi, annenin kemik yapısının doguma uygun olup olmadığını öğrenmek için yapılıyor. Çok darsa, bunu dogumda uzun zorlamalar sonucu fark etmek yerine, önceden teşhis edip, hiç normal doguma zorlanmıyor. Ama burda da çatı muayenesi yapmayan, kemiklerin açısının sadece doğum anında belirlenebilecegini söyleyen doktorlar da var.iyi aksamlar kizlar doktorlar cati muanesini neden yapiyolar ben yurt disinda yasiyorun burda boyle bisey yapmiyolar yani sartmi yapilmasi
Ben oglumda hiç gecelik almadım 3 takım pijama almıştım rahat olmuştu kullanımı benimde normal doğum bu aradaKızlar bişey sorcam doğum çantasına 2 gecelik bir pijama takımı mı yoksa iki pijama takımı bir gecelik mikarar veremedim bi türlü normal doğum istiyorum inş ilk doğumum normaldi iki gecelik takımı götürmüştüm yetmemişti pijama takımı götürmemiştim acaba giyimi rahat olur mu nasıl yapsam
Kızlar benim hiç kasılmam yalancı sancım falan olmuyor normal mi ki. Şimdiye kadar başlaması gerekmiyor muydu bunların? Hani bel kasık çatı ağrılarım oluyor ama sancı gibi kısa süreli olanlardan değil. Bu geç doğuracağım anlamına gelir mi ki?
Benim sezeryandi doğumum 1 gecelik iki pijama takımı goturmustim önce geceliği giydim ama rahat edemedim bir türlü,bacaklarım üşüdü fln.hemen pijama takımıni giydim ve çok rahat ettim iki doğumumda da.daha derli toplu geldi ama ,ama normal doğum için bilemicem.cok üşüyen birisiysen pijama takımı daha sicsk olur diue düşünüyorum.ben iki pijama takımı ve yedek bir alt pijama koyacam inş.
Ben oglumda hiç gecelik almadım 3 takım pijama almıştım rahat olmuştu kullanımı benimde normal doğum bu arada
Bana doğumhaneden çıkarken hasta bezi vermişlerdi hastaneden çıkana kadarda hasta bezi kullandım hiç geçme falan derdim olmadıSağolun kızlar o zaman ben bi gecelik koyayım 2 tane de pijama takımı koyayım daha iyi olur zaten ilk doğumda geceliği giymemle çıkarmam bir olmuştu hemen kirlenmişti kanamadanpijama daha derli toplu olur bi delk doğumda doktorum ped koydurmamıştı dikiş olduğu için gazlıbez koydurmuştu o yüzden de çabuk kirlenmişti
Pozisyon değişmekle gecmiyorsa doğumla ilgili olabilir benim oglumda belime ağrı vurmamıştı genelde erkekte bele ağrı vuruyor diyorlar ama değişebiliyor siz düzenli olup olmadığına bakın kasılmaların. Doğum belırtısıyse inşallah kolay bir doğum geçirirsinizkizlar yarim saattir karnima sanci giriyor cok agriyor kasilmada oluyor kizimda boyle olmamisti erkek bebeklerde farklimi oluyor acaba dogumun habercisimi acaba pozisyon degistim halde gecmiyor birde hep derin nefes almak geliyor
Hayirli olsun..Allah anali babali buyutsun...Arkadaşlar bende dün gündüz saat 3 te doğum yaptım çok şükür bebeğim de bende iyiyiz
Ben de hasta bezi almıştım canın ilk doğumda kullanıcaktım doktorum kullanma dedi hava alsın daha çabuk iyileşsin diye yoksa iltihap olabilir falan dedi ben de kullanmadım aslında dn azından ilk günler kullanılabilir hasta bezi her doktoru. Tarzı farklı tabi bakalım bu doktorum ne önericekBana doğumhaneden çıkarken hasta bezi vermişlerdi hastaneden çıkana kadarda hasta bezi kullandım hiç geçme falan derdim olmadı
Sanırım sezeryan diye canım. Birde bebek gelişim olarak önde gidiyor. Zaten fazla durmaz dedi.Ay çok soru sordum galiba da. 38 +0 erken değilmi. Öncesi sezeryan die mi böyle dedi.
Çok sağol canım. İnşallah sorunsuz atlatırım....Ayy canım hayırlı sağlıklı güzel ağrısız Doğum dilerim
Benimde 2 günüm kaldı heyecan korku ne ararsan var
Sağ Salim kavuşalım yavrularımıza inşallah
Yok canim gecmez hic merak etme. Emzirsen belki nefesinle bulasirdi ama sutunden geçmezKızlar iyi geceler. Ben galiba biraz grip oluyorum tam anlamıyprum ama. Sütümden bebeğe geçer mi hemen?
Kızlar mide yanmanizi agrinizi nasıl geçiriyorsunuz ya lütfen yardımcı olun. Ne yesem icsem hatta tukurugum bile güm oturuyo mideme gece gündüz süt içiyorum muz elma yiyorum ama yok artık hiçbiri fayda etmiyor . İlaç kullanmak istemiyorum nasıl geciriyosunuz siz . Dayanılmaz oluyor bazen.
Ben eve gelene kadar kullamıştım sonra normal ped kullandım evde ne olsa fark etmiyor ki zaten benim eve geldıgıö zaman normal adet gibiydi kanamam.Ben de hasta bezi almıştım canın ilk doğumda kullanıcaktım doktorum kullanma dedi hava alsın daha çabuk iyileşsin diye yoksa iltihap olabilir falan dedi ben de kullanmadım aslında dn azından ilk günler kullanılabilir hasta bezi her doktoru. Tarzı farklı tabi bakalım bu doktorum ne önericek
Arkadaşlar bende dün gündüz saat 3 te doğum yaptım çok şükür bebeğim de bende iyiyiz
Aynısı bendede var şimdiye kadar erken doğum tehlikesiyle iğneyle ilaçla durdurduk şimdide ne kadar yürüsemdr yorulsamda tık yokCanım benimde hiç olmuyor yani ağrım çok yorulunca oluyor ama o anda çok yorulduğum için olduğunu biliyorum yani doğumsal değil. Sanki hiç doğuramicakmışım gibi geliyor bana. Bu psikoloji normal mi yoksa benim mi artık sinirlerim bozuldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?