2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim sezeryandi doğumum 1 gecelik iki pijama takımı goturmustim önce geceliği giydim ama rahat edemedim bir türlü,bacaklarım üşüdü fln.hemen pijama takımıni giydim ve çok rahat ettim iki doğumumda da.daha derli toplu geldi ama ,ama normal doğum için bilemicem.cok üşüyen birisiysen pijama takımı daha sicsk olur diue düşünüyorum.ben iki pijama takımı ve yedek bir alt pijama koyacam inş.

iyi aksamlar kizlar doktorlar cati muanesini neden yapiyolar ben yurt disinda yasiyorun burda boyle bisey yapmiyolar yani sartmi yapilmasi
Çatı muayenesi, annenin kemik yapısının doguma uygun olup olmadığını öğrenmek için yapılıyor. Çok darsa, bunu dogumda uzun zorlamalar sonucu fark etmek yerine, önceden teşhis edip, hiç normal doguma zorlanmıyor. Ama burda da çatı muayenesi yapmayan, kemiklerin açısının sadece doğum anında belirlenebilecegini söyleyen doktorlar da var.

Ben oglumda hiç gecelik almadım 3 takım pijama almıştım rahat olmuştu kullanımı benimde normal doğum bu arada

Canım benimde hiç olmuyor yani ağrım çok yorulunca oluyor ama o anda çok yorulduğum için olduğunu biliyorum yani doğumsal değil. Sanki hiç doğuramicakmışım gibi geliyor bana. Bu psikoloji normal mi yoksa benim mi artık sinirlerim bozuldu acaba

Ben oglumda hiç gecelik almadım 3 takım pijama almıştım rahat olmuştu kullanımı benimde normal doğum bu arada
Sağolun kızlar o zaman ben bi gecelik koyayım 2 tane de pijama takımı koyayım daha iyi olur zaten ilk doğumda geceliği giymemle çıkarmam bir olmuştu hemen kirlenmişti kanamadan pijama daha derli toplu olur bi delk doğumda doktorum ped koydurmamıştı dikiş olduğu için gazlıbez koydurmuştu o yüzden de çabuk kirlenmişti​

kizlar yarim saattir karnima sanci giriyor cok agriyor kasilmada oluyor kizimda boyle olmamisti erkek bebeklerde farklimi oluyor acaba dogumun habercisimi acaba pozisyon degistim halde gecmiyor birde hep derin nefes almak geliyor

Bana doğumhaneden çıkarken hasta bezi vermişlerdi hastaneden çıkana kadarda hasta bezi kullandım hiç geçme falan derdim olmadı

kizlar yarim saattir karnima sanci giriyor cok agriyor kasilmada oluyor kizimda boyle olmamisti erkek bebeklerde farklimi oluyor acaba dogumun habercisimi acaba pozisyon degistim halde gecmiyor birde hep derin nefes almak geliyor
Pozisyon değişmekle gecmiyorsa doğumla ilgili olabilir benim oglumda belime ağrı vurmamıştı genelde erkekte bele ağrı vuruyor diyorlar ama değişebiliyor siz düzenli olup olmadığına bakın kasılmaların. Doğum belırtısıyse inşallah kolay bir doğum geçirirsiniz

Kızlar iyi geceler. Ben galiba biraz grip oluyorum tam anlamıyprum ama. Sütümden bebeğe geçer mi hemen?

Bana doğumhaneden çıkarken hasta bezi vermişlerdi hastaneden çıkana kadarda hasta bezi kullandım hiç geçme falan derdim olmadı
Ben de hasta bezi almıştım canın ilk doğumda kullanıcaktım doktorum kullanma dedi hava alsın daha çabuk iyileşsin diye yoksa iltihap olabilir falan dedi ben de kullanmadım aslında dn azından ilk günler kullanılabilir hasta bezi her doktoru. Tarzı farklı tabi bakalım bu doktorum ne önericek

Ben haşlanmış beyaz lahanayla buldum çözümü

Ben eve gelene kadar kullamıştım sonra normal ped kullandım evde ne olsa fark etmiyor ki zaten benim eve geldıgıö zaman normal adet gibiydi kanamam.

Aynısı bendede var şimdiye kadar erken doğum tehlikesiyle iğneyle ilaçla durdurduk şimdide ne kadar yürüsemdr yorulsamda tık yokzamanını geçircekte suni sancı verecekler diye korkuyorum

Sezeryan sonrası kanama hemen başlıyor mu? Mesela ameliyat onluguyle öylece yatıyor muyuz anestezi gecene kadar? Giyinme fasli nasil oluyor?
Normal dogum bitince kanama cok olur, doğum koltuğundan inince kim ve nasıl giydiriyor?

Doğuma az kalınca endişeden korkudan uyuyamıyorum (16 aylık kızım var)

İki, üç çocuğu olan anneler çocuklarınızı eşit sevebiliyor musunuz?

Kızıma, ilk göz ağrıma Aşığım, oğlumu da bu kadar şok sevebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…