2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Ben sezaryen için cevap vereyim ameliyathaneden çıkmadan hasta bezi bağlamışlardı bana odaya gelir gelmez de hemen geceliğimi giydirdi annem ve bir hemşire. Evet kanama hemen başlıyor.

Doğumdan sonra beni hemşireler giydirmişti canım iç çamaşırı ped herşeyi onlar yaptılar odama öyle geçtim

Bende normal doğum için söyleyebilirim canım doğumhanede hastabakıcı giyinmene yardımcı oluyor hasta bezi bağlıyıp pijama yada geçerliğini giydirip odaya alıyorlar

Kızlar iyi geceler. Ben galiba biraz grip oluyorum tam anlamıyprum ama. Sütümden bebeğe geçer mi hemen?

Canım annenin gribi bebeğe sütten değil ağız ve hava yoluyla geçer. Hatta bol bol emzirmek anneyi bile iyileştirir diyorlar. Yani sen sağacaksın tabi ki ama olsun. Allah şifa versin canım benim.

Odaya götürülünce hastabakıcı ve hemşire beni giydirip kendi hasta bezlerinden taktılar bana, kanama hemen başlamıştı. Yaklaşık 12 saat sondayla ve bezle yattım onlar ara ara gelip değiştirdiler sonra sonda çıkınca ve yürütülünce kendi hasta bezimi taktım, bugün 9. Günüm, regl gibi az az hala var.

Kizlar aksamdan bu yana ayaga kalkinca karnimda sertlesme var resmen iki buklum oluyorum kasilma gecene kadar. Tecrubeli oldugum icin dogum sancisi olmadigini biliyorum ama yine de tedirgin oldum. 1 hafta daha dayansa yeter bana. Cok sukur bugune getirene.

F filmgibi
Hastaneye göre değişiyor olabilir uygulama.
Ben normal doğum yaptığımda odama çıktığımda annem ve bir hemşire yardım etmişti giyinmeme. Gecelil giydirmişlerdi. Ped ya da hastabezi değil de kendileri sargı bezinden yapılmış bi ped vermişlerdi bana. Hava alabiliyor diye bunu kullan demişlerdi, dikişim vardı. Hatta yanılmıyorsam evde de sargı bezi ve pamuk alıp aynısından kendim hazırlayıp kullanmıştım ilk 1-2 gün.
Medipolde yapmıştım doğumumu.

Doğum yapan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah

Ben ne yalan söyliyeyim korkmaya başladım.. Serviksim baya kısalmış olsa da 1.5cm ile umutla 1 hafta daha durur diye beklerken her gün patır patır doğum haberleri yağıyor sayfaya.. Kasım annesi olanımız olacak mı acaba diye düşünmeye başladım açıkcası birkaç gündür ümidim kırıldı, artık herşeyi doğuma yorar oldum. Ne kasım ayıymış arkadaş, bütün bebeler aceleci çıktı

Merakımdam soruyorum: adalat/nidicard kullanıp doğum yapan arkadaşlar; ilacı kullanırken mi doğum yaptınız? Yani ilaca rağmen kasılmalarınız oldu ve doğumda zorluk olmadı değil mi? Bazen korkuyorum, ya kasılmam oluyorsa ama ilaçla kesiyorsak ve bebeğin doğmasını önleyip zarar vermiş olurmuyuz diye Şurda 3 gün daha kullanıp keseceğim ilacı ama hissediyorum kızım artık çok çok aşağıda ve var bi değişiklikler sancımda kasılmamda akıntımda.. Doktorum bu bebek kanala kafasını iyice yerleştirmiş doğum pozisyonuna geçmiş, mutlaka dinlen dedi demesine ama ne mümkün; oğlum grip oldu.. Dinlenemiyorum ve sanırım şu an oğlum hastayken doğmasından korkuyorum..

Allah anali babali saglikli büyütsün canim. Kuveze girmediginize cok sevindim. Saglikli olsun da kiloyu nasil olsa alir. (Ben de cuma gunu 37+1 de sezaryen olucam insallah biz de kuveze girmeyiz.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…