- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #29.061
Evet neden öyle dedi acaba çünkü doğum baslmazsa bile suni sancı ile baslatabiliyor doktorlar normal dogumu. merak ettim şimdi bendegunaydin arkadaslar bizimde dun kontrolumuz vardikasimin 5 ile 15 i araso dogum bekliyorum dogmazsa 17 sinde sezaryan tarihi verelm dedk cok heycnli... ama ben sezeryan olmaz istemyrm ki nie ole dedi anlmdm
Benim de dun ayni tarif ettiginiz gibi icten kasigima yumruk gibi hep ara ara baski hissettim. Sanki her an suyumu patlatip cikacakmis gibi =S yeri daraldikca sanirim daha da sert olacak.Günaydın kızlar @bdefne canim Allah yardimcin olsun.
@Didem2838 canim sana da hayırlı olsun çok sukur kuveze falan gerek kalmamis
Kızlar bu gece ben de baya rahatsizdim. Kızım baya asagilarilara vurdu gece boyunca. Suyum falan gelecek diye tedirgin oldum. Acaba kanala mi yerleşti..kafasına nasil öyle vurabiliyor anlamadım yoksa geri ters donmus olabilir mi..bi dönem testi i zaman da aşağılama vuruyordu. Neyse ki sabahi ettik. Dün tüm gün bi gerginlik vardı aslında karnımda çok uzanıp dinlenemedi m de hata bir iki mağazaya girdim son ihtiyaçlar için. Depend, gosus kalkanı, human still tea ve Emzirme aleti aldım. Aklimdaydi bunlar çok sukur onları da hallettim.. sizin bebisler de aşağılama vuruyorlar mi böyle. .bakalım bugün nasıl olcak
canim kalp atisi 120-160 arasi normal olarak kabul ediliyor bebek cok hareket halindeyken bu deger daha da artabiliyor onemli olan cok uzun surmemesi. Turkiyede kac dakika baglaniyorsunuz bilmiyorum ama ben her gittigimde 20 -25 dk baglaniyorum. Bir ay oncekindeydi sanirim birden bi yukseldi ama nasil korktum sonra hemen hemsire korkmayin siz elde surdan suraya kostugunuzda soluk soluga kalirsiniz dedi. Hakikaten de cok hareketliydi o esnada ama sonra tekrar dustu ama ben anlamiyorum bu kadar korkutmaya haklari var mi doktorlarinKızlar dün kontrolüm vardı rutin olarak nst ye girdim 140 larda çıkmış kalp atışı doktor dedi beğenmedim düşük çıkmış git bi çikolata tatlı ye yürüyüş yap tekrar çektir gel dedi neyse çikolata yedim yürüdüm tekrar nst çekildim bu sefer 180lerde çıktı bu seferde doktor çok yüksek iyi değil dedi sonra beni acile gönderdi acilde tekrar nst ye bağladılar bu sefer 150 çıktı Ama doktor gene beğenmedi doktor diyor çocukta sorun var acayip korkuttu beni bende aldım nst kayıtlarımı özel bi hastaneye gittim oradaki doktora muane oldum doktor bayagı inceledi baktı herşey normal bide biz nst çekelim dedi ordada çekildim nst bu sefer 150den başlayıp 160 doğru gitmiş özel hastanedeki doktor gayet iyi korkulacak bişey yok dedi beni rahatlattı bu devlet doktorlarını hiç anlamıyorum ne kadar olumsuz konuşuyorlar dün öldüm öldüm dirildim hayırlısıyla bi dogursaydım
Bu kadar korkutmaya hakları yok hem diyor çikolata ye yürüyüş yap diye sonra Bebek çok hareketli dün eşimi zor tuttum ne biçim doktor diyor strest yaptım doktor yüzünden en kötü şeyleri söylüyorlar bi sağsalim doğursak da kurtulsaydık şu doktorlardanBenim de dun ayni tarif ettiginiz gibi icten kasigima yumruk gibi hep ara ara baski hissettim. Sanki her an suyumu patlatip cikacakmis gibi =S yeri daraldikca sanirim daha da sert olacak.
canim kalp atisi 120-160 arasi normal olarak kabul ediliyor bebek cok hareket halindeyken bu deger daha da artabiliyor onemli olan cok uzun surmemesi. Turkiyede kac dakika baglaniyorsunuz bilmiyorum ama ben her gittigimde 20 -25 dk baglaniyorum. Bir ay oncekindeydi sanirim birden bi yukseldi ama nasil korktum sonra hemen hemsire korkmayin siz elde surdan suraya kostugunuzda soluk soluga kalirsiniz dedi. Hakikaten de cok hareketliydi o esnada ama sonra tekrar dustu ama ben anlamiyorum bu kadar korkutmaya haklari var mi doktorlarin
Kötü olmuş ya bari birkaç gün sonraya verselerdi ayın 3 ü geç olmuş baya dopurabilirsin bile sen 3üne kadarBugün benimde kontrolüm vardı tam evden çıkmaya hazırlanırken hastaneden aradılar doktorunuz hasta randevu iptal diye yeni randevuyu ayın 3 üne verdisözde özel hastanr ama randevusu çok sıkıntılı.
Senin oglan 1 hafta iyi dayanmis valla
Bizim kiz cok aceleciydi. :)
Yok yok canim hic korkma allahin izniyle birsey olmaz. Sen kacinci haftadasin tam? artik bebek yeterince gelismistir zaten 3gun sonra ilaci birakacagina gore.. rahat ol.
140 larda olmasi normal değil mi zaten. Ben 120 ve 160 arası normal diye biliyorum.Kızlar dün kontrolüm vardı rutin olarak nst ye girdim 140 larda çıkmış kalp atışı doktor dedi beğenmedim düşük çıkmış git bi çikolata tatlı ye yürüyüş yap tekrar çektir gel dedi neyse çikolata yedim yürüdüm tekrar nst çekildim bu sefer 180lerde çıktı bu seferde doktor çok yüksek iyi değil dedi sonra beni acile gönderdi acilde tekrar nst ye bağladılar bu sefer 150 çıktı Ama doktor gene beğenmedi doktor diyor çocukta sorun var acayip korkuttu beni bende aldım nst kayıtlarımı özel bi hastaneye gittim oradaki doktora muane oldum doktor bayagı inceledi baktı herşey normal bide biz nst çekelim dedi ordada çekildim nst bu sefer 150den başlayıp 160 doğru gitmiş özel hastanedeki doktor gayet iyi korkulacak bişey yok dedi beni rahatlattı bu devlet doktorlarını hiç anlamıyorum ne kadar olumsuz konuşuyorlar dün öldüm öldüm dirildim hayırlısıyla bi dogursaydım
Günaydın,
Depend külotlar kullanılmıyor mu doğumdan sonra? Hasta bezi bağlanıyor demiş arkadaşlar. Ben çantama depend koydum, normal iç çamaşırı ve ped yeterli gelmeyeceği için hiç koymayayım dedim. Siz nasıl ayarladınız?
günaydın kızlar bende bugün kontrole devlet Hastanesi'ne gittim çünkü doğumu orda yapacağım kısmet olursa. sancin varmı diye sordu hayır dedim sancin olmadığı için alttan bakmayacagim dedi. nst falan da istemedi.. kilo boy zaten soylemiyor doktor. Doğumda öğrenirim artık kilosunu :) sadece kafasi boynu kalbi bacağı diye gösteriyor suyu falan iyi bu kadar. İki dakikasını almaz heralde ölçmekhaftaya tekrar çağırdı. Bir de kan sayımına bakalım dedi kan verdim.
Oğluşum(iki buçuk yaşında) üşütmüş sanırım burnu akıyor sesi değişmiş. sabaha kadar uyumadık ikimiz sabah ayağımda sallayarak uyuttum babaannesine bıraktık oyle gittik hastaneye ama uyanınca hiç durmamış annemi istiyorum diyip durmuş. bende doğum için sabirsizlananlardanim ama şimdi oğlum iyilessinde öyle doğsun kardeşi istiyorum yoksa bir saat durmayan çocuğu bir gün bensiz düşünemiyorum
Evet normalde doktor işte boş yere telaşlandırıyor140 larda olmasi normal değil mi zaten. Ben 120 ve 160 arası normal diye biliyorum.
Aynen artık doğuma hiç birşey kalmıyor zaten sancım falanda oluyor arada hemde bugün eşim hava soğuk çocukla gitcem diye arabayı bıralmıştı her zaman uygun olup bırakamıyorKötü olmuş ya bari birkaç gün sonraya verselerdi ayın 3 ü geç olmuş baya dopurabilirsin bile sen 3üne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?