2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

İlk seferde ilaçlı bir hasta bezi koyuyorlar ondan sonra sen istediğini kullanıyorsun ben depend kullandım bana çok rahat geldi depend

ay kızlar dün gece resmen ölüyordum ya 3gecedir aralıksız saat 4:30-5 gibi kalkıp deli gibi kusuyorum ama öyle böyle değil ve oğlum çok aşırı hareketli hiç durmadı sabaha kadar artık kusmaktan bogazım tahris olmuş öglen oldu daha agzıma bir lokma bir şey koymadım nolcak böyle ya 9ay kustum maşallah (((

Bebeğin kız mı ?

Dr dan geldim hersey yolundaymis şükür kızlar çatı muayenesi de güzel çıktı ama çok canim yandı ya 2 sn sürdü bakması ama canım acayip yandı sizin de caniniz çok yandı mi

Ameliyat sonrası tampon yapılıp hastane bezi bağlandı bana, kanaman ilk etapta yoğun olabilir dediler sonda çıkıp yürüyünce depend taktım. Bugün 10. Günüm evde hala depend kullanıyorum. Külottu peddi lastiği sıktı uğraşmıyorum.

Selam kızlar. Sezeryan olacaklar için bana uygulanan ped olayını söyliyim soranlar için. Doğumdan sonra karın bölgeme hemen kum torbası koymuşlardı. Altıma hasta bezi bağlamışlardı. Sürekli gelip catı muayenesi yapar gibi içerdeki kanı boşalttılar. Zaten hemen kanama başlıyor. Yani bende öyle oldu. Bir gün sonra eve çıktığımda depend kullanmaya başladım.

Canim alttan elle muayene yapar gibi mi kani bosalttilar ? Diger sezaryen olan arkadaslarda da mi ayni sey yapildi merak ettim.

A evet bi arkadaşım da demişti sezeryandan sona 3 kez alttan kontrol etti hemşireler diye kan temizlemek için mi bilemedim. İnş. Yapmazlar ya

Canim alttan elle muayene yapar gibi mi kani bosalttilar ? Diger sezaryen olan arkadaslarda da mi ayni sey yapildi merak ettim.
Benim iki sezeryanda da öyle alttan muayene gibi bişi olmadı.sadece 2-3 kez gelip karnıma masaj yapar gibi dairesel hareketler yaptılar,kanamanın yoğunlaşıp rahmin kendini toparlanmasına yardımcı olur demişlerdi.

A evet bi arkadaşım da demişti sezeryandan sona 3 kez alttan kontrol etti hemşireler diye kan temizlemek için mi bilemedim. İnş. Yapmazlar ya
Normal doğumdan sonra aynı gün ve ertesi gün hastaneden çıkmadan doktor alttan muayene etti beni ama dikişlere bakmak için öyle çatı muayenesi gibi olmadı sezeryanda nasıl olur bilemem

N NewHopes parle elle yapıyorlar ama öyle çatı muayenesi kadar sıkıntıya sokmuyor. Zaten ilk yaptıkları zamanlarda biraz uyuşukluk olduğu için itiraz hissi bile oluşmuyor. Öyle can acıtan bir şeyde değil. Bide benim doğumum çok sıkıntılı olmuştu bunun etkisi varmı yoksa herkese aynısı yapılıyor mu bilmiyorum. Eğer yaparlarsa hiç korkmayın kızlar.

Ayy aman bikmisim alttan muayenelerden bari bunda basima gelmesin. Gectim alttan muayeneyi sonda taktirmaya bile tirsiyorum. Normal dogum yapmis kadin sondadan bile korkuyor duyda inanma :) gerci arkadasin dedigi gibi ilk baslada uyusmanin etkisiyle pek anlasilmazdir insallah oyle bir durum olursa kanı bosaltmak icin.

Benim normal doğumdu doğumdan sonra ilk ayağa kalktıgımda çok kanamam oldu sonrasında ped yeterli oldu...
Alttan kontrol ettiler ama sadece dikişlere baktılar müdahale etmediler hiç

Eltim sezeryan oldu, hiç alttan muayene olmamış doğum sonrası. Benim normal doğumdu; doğum yaptığımın akşamı doktorum dikişlerimi kontrol etti bir kere, bir kere de 1 hafta sonra kontrole gittiğimde gene dikişleri kontrol etti o kadar. Öyle zorlayıcı bir muayene değildi ikisi de.
Benim doğum sonrası ilk hafta çok kanamam oldu, kişiye göre değişir ama sanırım bu durum. Benim kırkım çıktığında halen kanamam bitmemişti, bir sıkıntı olmamasına rağmen az az da olsa devam ediyordu. Kiminin de kırkı çıkmadan kanaması kesiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…