2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Maşallah büyümüş kurtarmış kendini var mı iki yaş sendromu :) benim kızım da 16 aylık
Sanırım başladık kimseye zarar vermezdi eskiden son 1 haftadır oyuncaklarını atmaya başladı, yemek yemiyoruz birde yeni kuzeni doğdu onu gördükçe benimki de tekrardan emmek istiyor kardeşi de doğunca kesin oglumda emicek.
Sizin kızınız daha küçükmüş abla olmaya hazır mı :)

Küçük çocuğu olan arkadaşlar,benim de iki oğlumun arasında 21 ay var.kucuk oğlum doğduğu ilk gün oğlum çok mutluydu,ertesi gün sebepsiz ağlamaları başladı,herşeye ağlayan mutsuz bir çocuk oluverdi çıkmıştı,bu sebepsiz ağlamaları bir ay sürdü,bana çok vicdan azabı cektirmisti.benjm de piskolojim alt üst olmuştu bu sebepten.bebegi emzirmeye başladığım an kucağıma gelip kapanıyordu.benim en büyük dezavantajim yanında kimsenin olmayisiydi.annem bir hafta kalabildi gitti,babamin sağlık sorunları nedeniyle .lütfen doğumdan sonra çocuğunuzla ilgilenebilecek birileri olsun,yanlız kalmayın iki küçük cocukla

Benim de kızım 30 aylık, büyük bi hevesle bekliyor kardeşim gelecek, ben abla oldum diye... Biz pek heveslenmesin diye uğraşıyoruz anlatıyorum bak bebek gelince hep ağlayacak, süt içecek, altına yapacak, konuşamaz, seninle oynayamaz diye ama çok hayalleri var...
Senin de dediğin gibi ilk gün sevinir, sonra beni paylaşmak istemez, babaya düşkün değil, bana çok düşkün
Kv. Gelecek sağolsun çok iyidir iş güç bakım yapar kızı gibi, Allah razi olsun ama çocuğa psikolojik olarak yaklaşımı biraz farklı, eşime sıkı sıkı tembihliyorum bak şöyle yap, böyle yap, tepkilerimiz çok önemli diye Allah yardımcımız olsun

Benimde en büyük korkum yanlız kalıcak olmam benim annem 1 hafta bile kalamıycak yanımda yanlız olucam hep KV sağolsun aynı apartmanda ama eşimle konuşmadığı için evimin yolunu bilmez. Annem sen gel bende kal diyor ama oğlumun düzeni bozulursa daha çok etkilenir diye düşünüyorum kardeş olayından çünkü kendi odasında uyumaya alışkın dün yanıma almam gerekti uyumadı geri odasına yatırmak zorunda kaldım.

Hm tekrar emmek isterse ne yapmayı düşünüyorsun benim kız daha farkında değil ya hiçbir şeyin ben yatıyorum sürekli beni hasta zannediyor anne hasta deyip duruyor :)

Hm tekrar emmek isterse ne yapmayı düşünüyorsun benim kız daha farkında değil ya hiçbir şeyin ben yatıyorum sürekli beni hasta zannediyor anne hasta deyip duruyor :)
Sanırım veririm azda olsa çünkü bu sefer bebeği kıskanabilir zaten oğlum emdiği zamanda çok düşkün değildi memeye belki ondan da kaçırmadığımı görünce bir süre sonra kendisi istemez. Sen emziriyormusun kızını. Annesini de düşünürmüş :)

Canim alttan elle muayene yapar gibi mi kani bosalttilar ? Diger sezaryen olan arkadaslarda da mi ayni sey yapildi merak ettim.
Canim benim arada gelip karnima elleriyle bastiriyolardi benim oyle bosaltildi torba falan koyulmadi. Hasta bezi bide ped verilmisti bize ikisini ayni anda kullanmistim

Anladim canim. Ikinciler ilklere gore biraz daha fazla kaliyor herhalde. Benim doktorum da bu kadar tutacagimizi düsunmuyordu ama nasip iste..benimki de bu yuksek tansiyona ragmen bu haftaya gelmemiz mucize dedi.
Neyse ki senin riskli donem bitmis igne de olmussun her ihtimale karsi hic sıkma canini. Insallah miadinda alirsin bebisini kucagina..

Senin dediğin mantıklı gibi evet hevesini alıp bırakır benim kızım da mesela emzik emmedi ama kardeşininkini hazırlıyordum görünce aldı 2-3 gün ağzında tuttu gezdi dolaştı sesimi çıkarmadım sonra attı gitti :)

Ben Hale’n daha emziriyorum evet Doğumdan sonra da ikisini birden emzireceğim hayırlısı diyorum

Canım geçmiş olsun bi yerde kusmanın doğumun yaklaştığının habercisi olduğu diye okumuştum benimde bu ara bulantılarım başladı

Emzir zaten allah veriyor sabrını bereketini bi arkadaşımın çocuklarının arası 11 ay ikisininde emzirdi sütü bol bol yetti inşallah seninde öyle olur.
Emzik konusunda benimki de aynısını yaptı.

Ben aldım canım ve çookkk memnun kaldım ilk doğumdan çıkarken bez bağlıyo odana geçince çıkartıyosun sonra kendin ne getirdiysen o ben çok rahat ettim ve tavsiye ediyorum

Doğumdan sonraki kanamalar çok ağrılı mı oluyor? Ben de kısmet olursa normal doğum istiyorum.

Hastaneden elim boş gözüm yaş çıktım kızlar tam taburcu edicem dedi çıkmadan son test dedi hazırlandık giderken bebeği küveze alıcaz dedi sarılık olmuş kızım ikinci kez ayırdılar meleğimi benden rabbim tez zamanda küvezdeki tüm bebekleri annelerinin kucağına kavuştursun inş

Doğumdan sonraki kanamalar çok ağrılı mı oluyor? Ben de kısmet olursa normal doğum istiyorum.
Çok çok şiddetli değil canım küçük kasılmalar oluyo bazen belden gelen tekrar doğuracam hissi kaplıyo benim içimi bi korku oluyo sonra geçio ama büyütülecek bi acı değil ama yukarda bi arkadaşın dediği gibi çatı muayenesi gibi bişey yapıolar normal doğumda da oluyomuş iki hemşire karnıma bastı dikiş atan da eliyle müdahale etti ilk başta biraz acıyor ama içinden çıkanlardan sonra bi rahatlama olugo müthiş içinin boşaldığını hissediyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…