- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #29.121
Doğumdan sonraki kanamalar çok ağrılı mı oluyor? Ben de kısmet olursa normal doğum istiyorum.
Ay hadi hayırlı olsn sıra bize geliyor yavaş yavaş. Gözün aydın canımm allaha emanetsinizKızlar dün gece sancım başladı Doğum sancısı çektim maalesef bugün 12.51 de bebeğimi sezaryenle doğurdum kendime geleyim detaylı yazayım
Ben hilarity diye bi marka var hem uygun fiyatı evde kullanacağım emzirme sütyenini işe döndügümde balenli bulamadıgım için eski normal sütyenlerime devam etmeyi düşünüyorumKızlar emzirme sütyeni ya da atleti aldınız mı hangisi daha kullanışlı önceden deneyiminiz varsa? Bir de bedenine nasıl karar verdiniz ben aldım sütyen ama bol geldi göğüs yeri.
Ben ikisindends aldım basladım şimdiden kullanmaya cok memnunum ikisindende al benceKızlar emzirme sütyeni ya da atleti aldınız mı hangisi daha kullanışlı önceden deneyiminiz varsa? Bir de bedenine nasıl karar verdiniz ben aldım sütyen ama bol geldi göğüs yeri.
Evet banada o sekilde kanı bosaltmislardi.Canim alttan elle muayene yapar gibi mi kani bosalttilar ? Diger sezaryen olan arkadaslarda da mi ayni sey yapildi merak ettim.
Size de çok geçmiş olsunGeçmiş olsun.. Benim oğlum da hasta.. Doğum öncesi sıkıntı olmasın diye çocuğun gözünün içine baktıkça hasta olduinşallah toparlarlar bir an önce.. Salgın varmış diyorlar.. İyileşsin doğuma kadar park, oyun parkı vs götürmiycem galiba, evde steril yaşatcam
Gozunaydin canim Allah anali babali büyütmeyi nasib etsin. InsAllah hemencecik toparlanirsinKızlar dün gece sancım başladı Doğum sancısı çektim maalesef bugün 12.51 de bebeğimi sezaryenle doğurdum kendime geleyim detaylı yazayım
sağol tatlım ben artık dayanamıyorum ya gücüm kuvvetim kalmadı vallaCanım geçmiş olsun bi yerde kusmanın doğumun yaklaştığının habercisi olduğu diye okumuştum benimde bu ara bulantılarım başladı
Bende pentiden aldım internetten südyenin göğüs yeri bol geldi. Atletin de bedeni iyi oldu göğüs yeri dar geldi. Acaba Doğumdan sonra mı alsam iade edip karar veremedim beden ne göğüsler ne kadar değişir acaba Doğumdan sonra? Bir de evse olacağım iki üç ay çok gerekli mi almakBen ikisindends aldım basladım şimdiden kullanmaya cok memnunum ikisindende al bence
Emzir zaten allah veriyor sabrını bereketini bi arkadaşımın çocuklarının arası 11 ay ikisininde emzirdi sütü bol bol yetti inşallah seninde öyle olur.
Emzik konusunda benimki de aynısını yaptı.
Pentininkileri bende beğenmedim boyner ve lcw den aldım ikiside cok guzel günlük cok rahat kullanabiliyorsun emzirme atletini ise bi çamasırcıdan aldım ondanda cok memnunumBende pentiden aldım internetten südyenin göğüs yeri bol geldi. Atletin de bedeni iyi oldu göğüs yeri dar geldi. Acaba Doğumdan sonra mı alsam iade edip karar veremedim beden ne göğüsler ne kadar değişir acaba Doğumdan sonra? Bir de evse olacağım iki üç ay çok gerekli mi almak
Canım gözün aydın,insalalh ikiniz de iyisinizdir.rabbim analı babalı büyütsünKızlar dün gece sancım başladı Doğum sancısı çektim maalesef bugün 12.51 de bebeğimi sezaryenle doğurdum kendime geleyim detaylı yazayım
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsn. Darısı bizim başımıza insallahKızlar dün gece sancım başladı Doğum sancısı çektim maalesef bugün 12.51 de bebeğimi sezaryenle doğurdum kendime geleyim detaylı yazayım
Kızlar emzirme sütyeni ya da atleti aldınız mı hangisi daha kullanışlı önceden deneyiminiz varsa? Bir de bedenine nasıl karar verdiniz ben aldım sütyen ama bol geldi göğüs yeri.
Süt zaten birazda bebek ne kadar çok emerse o kadar çok oluyor ikiside emdikçe vücut ona göre süt üretcek inşallah:)Oy canım nasıl moral verdin ne iyi oldu bu dediğin çok sağolkimse iki bebeğe sütüm yeteceğine inanmıyor oğluma yani küçüğüme haksızlık edeceğimi söylüyorlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?