2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar emzirme sütyeni ya da atleti aldınız mı hangisi daha kullanışlı önceden deneyiminiz varsa? Bir de bedenine nasıl karar verdiniz ben aldım sütyen ama bol geldi göğüs yeri.

Doğumdan sonraki kanamalar çok ağrılı mı oluyor? Ben de kısmet olursa normal doğum istiyorum.

Normal adet sancısından farklı bir sancı hissetmemiştim ki benim dikişim çoktu ve geç iyileşmişlerdi. Ona rağmen öyle aman aman bir ağrım olmadı, adet dönemimde ne kadarsa ara ara o kadar oldu ama genel olarak daha az ağrılıydı diyebilirim.

Kızlar emzirme sütyeni ya da atleti aldınız mı hangisi daha kullanışlı önceden deneyiminiz varsa? Bir de bedenine nasıl karar verdiniz ben aldım sütyen ama bol geldi göğüs yeri.
Ben hilarity diye bi marka var hem uygun fiyatı evde kullanacağım emzirme sütyenini işe döndügümde balenli bulamadıgım için eski normal sütyenlerime devam etmeyi düşünüyorum

Ben ikisindends aldım basladım şimdiden kullanmaya cok memnunum ikisindende al bence

Size de çok geçmiş olsun bizimkinin de bağışıklığı zayıf hemen hasta olur yeni yeni şurup içmeye başladı.bronsiti var küçüklüğünden beri hep igneyle atlattı hastalıkları yoksa düzelme olmazdi hiç

YaKaMoZz-z geçmiş olsun canım gözünüz aydın cuma günü sezeryan olacaktın aceleci davrandı kuzun demek bir sıkıntı yoktur inşallah ikinizde iyisinizdir

bir garip oblomov siz naptınız canım oğlusun çikti mı inşallah iyisinizdir

Ben ikisindends aldım basladım şimdiden kullanmaya cok memnunum ikisindende al bence
Bende pentiden aldım internetten südyenin göğüs yeri bol geldi. Atletin de bedeni iyi oldu göğüs yeri dar geldi. Acaba Doğumdan sonra mı alsam iade edip karar veremedim beden ne göğüsler ne kadar değişir acaba Doğumdan sonra? Bir de evse olacağım iki üç ay çok gerekli mi almak

Selam kızlar her geçen gün Ekim annelerinin sayısı artıyor Allah hepimize evlatlarımızla birlikte sağlıklı mutlu günler nasip etsin
Benim doğumum Kasım sonunda şimdilik normal görünüyor bugün kont vardı Dr bundan sonra oturmak yok dedi oturacağın zaman ya bağdaş kurup oturacaksın ya da sandalyeye ters oturacaksın ki açılma kolaylaşsın dedi perine masajı ve düzenli ilişki kesinlikle istiyoruz doğuma çok faydası oluyor dedi bilginiz olsun hanımlar

Dogum yapan kizlar hayirlisi olsun tek tek okuyorum ama alinti yapamiyorum malesef ilk sayfaya eklemedigim olursa beni etiketleyin gozden kacirmis olabilirim.
Benim bugun muayenem vardi su gecirmez pansumanim cikinca rahat ettim 3 gun baticonla kendim pansuman yapicam sonra yikanabilirsin dedi. Ardindanda iz giderici krem kullanicam.
Dependi soranlar olmus mutlaka alin sezeryanda kilot rahatsiz eder ama depend cok rahat ben hala ic camasiri giymedim. Sezeryandan sonra kanamami karnima bastirark takip ettiler azar azae sizma seklinde geldigini gorunce cok guzel dediler zaten karina masaj yaparak rahmi asagiya indirmek lazimmis. Benim arada halanyukari cikiyor bebisimi emzirmedigim icin oldugunu dusunuyorum. Pijama konusunda ben gecelikle durdum hep cok rahat ettim muayenede falanda acayip rahatti pijamanin altini indir giy sikinti resmen. Evde bile gecelikle dolastim hep. Ustumu degistirirken egil kalk olmuyor sadece ogluma sut gotururken pantalon giyerken zorlaniyorum.tecrubesizler iyi okusun yazdiklarimizi her birimiz birer tecrubeyiz size. Ayrica emzirme atleti emzirme sutyenini buyuk alin benim normalde 75i bile doldurmazdi goguslerim ama sutyenlerimi 85 aldigim halde arkasindan ekstra buyutucu kopca kullaniyorum.
Oglum iyi 37. Haftasini bitirtecekler bir iki gunede ben emzirecegim bakacaklar yorulma olmuyorsa cikaracaklar kuvezden. Harika bir hastane ve cocuk doktorumuz var cok ilgili. Hastane olarak zaten erken doguma karsi olan bir hastaneydi bebisim donmedigi icin planli sezeryanda bile 39u bekleyecekyi doktorum ama 36da gelince isler degisti. Su an hicbir cihaza bagli degil sadece goturdugum sutlerle agizdan besleniyormus yavrum. Bizler iyiyiz darisi bebisinden iyi haber bekleyen diger annelerin basina insallah.

Emzir zaten allah veriyor sabrını bereketini bi arkadaşımın çocuklarının arası 11 ay ikisininde emzirdi sütü bol bol yetti inşallah seninde öyle olur.
Emzik konusunda benimki de aynısını yaptı.

Oy canım nasıl moral verdin ne iyi oldu bu dediğin çok sağol kimse iki bebeğe sütüm yeteceğine inanmıyor oğluma yani küçüğüme haksızlık edeceğimi söylüyorlar da

Pentininkileri bende beğenmedim boyner ve lcw den aldım ikiside cok guzel günlük cok rahat kullanabiliyorsun emzirme atletini ise bi çamasırcıdan aldım ondanda cok memnunum

Ben sütyen aldım sadece. Normalde 75a kullanıyordum emzirme sütyeni 90c. Kimi zamanlar sıktığı oluyor hatta. Doğuma kadar pek bir büyüme yoktu, Doğumun ertesi günü resmen iki katına çıktılar. Küçük alma yani, büyük olması daha iyi.

Oy canım nasıl moral verdin ne iyi oldu bu dediğin çok sağol kimse iki bebeğe sütüm yeteceğine inanmıyor oğluma yani küçüğüme haksızlık edeceğimi söylüyorlar da
Süt zaten birazda bebek ne kadar çok emerse o kadar çok oluyor ikiside emdikçe vücut ona göre süt üretcek inşallah:)

Arkadaslar ben bir de bu sonda takma isini sorucam kolay bir sey mi acaba. Hic bahseden olmadi okudugum kadariyla. Genelde erken dogumlar olunca bunlar teferruat kaldi hakli olarak konusu bile acilmadi. Cevaplayabilen olursa cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…