2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Arkadaslar ben bir de bu sonda takma isini sorucam kolay bir sey mi acaba. Hic bahseden olmadi okudugum kadariyla. Genelde erken dogumlar olunca bunlar teferruat kaldi hakli olarak konusu bile acilmadi. Cevaplayabilen olursa cok sevinirim.

Aaaay bana Doğum esnasında taktılar. Valla hiç bişey anlamadım. Sinek ısırığı bile değildi yani.

YaKaMoZz-z canim hayırlı ugurlu olsun.inş. iyisinizdir..
Ben 2 atlet 1sütyen aldım aletler çok rahat.kışın kullanacağınız için sütyen üstüne tekrar atlet giymek istemiyorum.tek atlet baya bi işimi görür. Bi.de gogus Pedi dalan kullanacağınızi dusunun hafif büyük olmasında bi sakinca yok.

Arkadaslar ben bir de bu sonda takma isini sorucam kolay bir sey mi acaba. Hic bahseden olmadi okudugum kadariyla. Genelde erken dogumlar olunca bunlar teferruat kaldi hakli olarak konusu bile acilmadi. Cevaplayabilen olursa cok sevinirim.
Benim en büyük korkumdu sonda ama ne takılırken ne çıkarılırken asla hissetmedim ve canım acayip tatlıdır ufacık bi elimi kessem dert yanarım :)

Canım sonda işi takan hemşireye ve senin kendini kasmana bağlı.ben ilk doğumunda hiç anlamadım ne takarken ne çıkarırken.ama ikinci doğumumda hemşire acemiydi,stajyerdi çok canımı yaktı takarken.sonda takıldıktan sonra acayip yanma hissi oluştu,idrar yaparkenki yanma hissinin baya siddetlisi,beni bir an evvel sezeryana alın bekletmeyin demiştim.sonda çıktıktan sonra da bir haftaya yakın yanma hissi geçmedi,sanırım o bölge tahriş olmuştu

Canım benim zor oldu çok kastım kendimi çünkü. Daha önce vajinismus sorunu yaşamıştım sanırım o yüzden oldu. Yani kastığım için acıdı...

Kızlar emzirme sütyeni ya da atleti aldınız mı hangisi daha kullanışlı önceden deneyiminiz varsa? Bir de bedenine nasıl karar verdiniz ben aldım sütyen ama bol geldi göğüs yeri.
Ben emzirme sütyenini bol bol alın derim çok rahat bir şeymiş. Lcwde bez emzirme sütyenleri var. Hem uygun hem çok güzeller

38+0 epidural sezeryanla oğlumu kucağıma aldım canlarım 17/10/2017benim.agrim dışında bir sıkıntı yok coknsukur ilaclar bitti bandimiz alındı benim gibi epidural sezeryan olan varmı neler yasadiniz yardım edin. lohusa psikolojisi bana çok agir geldi cokkk hemdedua edin bana çok stresli gümele geciriyorum

N NewHopes kendi adıma söyliyim. Bence zordu sonda işi. Zaten sancı çekiyorsun bide onu takmalarıyla uğraşıyorsun. Ben ilk kez başıma gelince biraz tedirgin olmuştum açıkçası. Ama çıkarırlarkende zorlanmıştım ben. Sonrasında idrarımı zor yaptım hatta yandı bir süre.

Bende kontrole gittim bugün kasılmalarım çok çıktı doktor cumaya alalım diye düşündü ancak kansulandırıcı ilaç kullandığım için bekleyelim dedi adalat yazdı progrstanı da iki ye çıkardı bu arada adaları içtim ama hala kasılmalarım var devam ediyor kızlar adalat içenler hemen kasılmalarınız geçiyormuydu

İyi olmanıza çok sevindim canım. Aynen haklısın bizler ne kadsr tecrübesiz olsakta hala yinede birer tecrübeyiz. Tez zamanda sağlıkla kavuş yavruna inşallah

Sonda harika bir icatmis. Ben spinal oldugum icin hic hissetmedim vajinadan takmislar cikarirken uyusuklugum gecmisti ve cekip cikarttilar hic hissetmedim bile

Bana odada takıp öyle götüreceklerdi ben ameliyathanede uyuştuktan sonra takılmasını istedim kabul ettiler öyle yaptılar hissetmedim yani çıkarılırken de hissetmedim Hale’n daha anestezi etkisindeydim

Kızlar bebeğim yok diye mi bilmiyorum hiç lohusalık yaşamıyorum. Yani o nasıl bir psikoloji. Hala aynıyım.

Bende ayniyim merak etme ama arada aglama krizim gelmiyor degil ama sutum azalir diye dusunmemeye calisiyorum zihnimi hep mesgul ediyorum ve bol bol sukrediyorum

Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin düşünün ki zaten şu an hamilelik devam ediyor olacaktı normalde bebeğinizi görmeyecektiniz zaten ay anlatabildim mi saçma konuşuyor olabilirim ne güzel bir iyi yanı bari bebeğiniz geldiğinde iyileşmiş olursunuz

Tek tek alıntı yapamadım hepinize çok teşekkür ederim
İyiyiz şimdilik çok şükür
Oğlum 3800 gr 53 cm doğdu darısı sizlere hanımlar
Oyy masallah kilosu cok guzel. Allah saglikla taburcu olmayi da nasip etsin. Amin insallah. Ne guzel stres bitti ohh keyfini cikart bebeginle.

Aranızda Konya’da olan var mı ben Konya’da Doğum yapacağım da. Lohusa şerbeti yapmayı unutmuşuz acaba satılır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…