- 9 Eylül 2016
- 448
- 484
- 23
- 38
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #29.141
Arkadaslar ben bir de bu sonda takma isini sorucam kolay bir sey mi acaba. Hic bahseden olmadi okudugum kadariyla. Genelde erken dogumlar olunca bunlar teferruat kaldi hakli olarak konusu bile acilmadi. Cevaplayabilen olursa cok sevinirim.
Benim en büyük korkumdu sonda ama ne takılırken ne çıkarılırken asla hissetmedim ve canım acayip tatlıdır ufacık bi elimi kessem dert yanarım :)Arkadaslar ben bir de bu sonda takma isini sorucam kolay bir sey mi acaba. Hic bahseden olmadi okudugum kadariyla. Genelde erken dogumlar olunca bunlar teferruat kaldi hakli olarak konusu bile acilmadi. Cevaplayabilen olursa cok sevinirim.
Canım sonda işi takan hemşireye ve senin kendini kasmana bağlı.ben ilk doğumunda hiç anlamadım ne takarken ne çıkarırken.ama ikinci doğumumda hemşire acemiydi,stajyerdi çok canımı yaktı takarken.sonda takıldıktan sonra acayip yanma hissi oluştu,idrar yaparkenki yanma hissinin baya siddetlisi,beni bir an evvel sezeryana alın bekletmeyin demiştim.sonda çıktıktan sonra da bir haftaya yakın yanma hissi geçmedi,sanırım o bölge tahriş olmuştuArkadaslar ben bir de bu sonda takma isini sorucam kolay bir sey mi acaba. Hic bahseden olmadi okudugum kadariyla. Genelde erken dogumlar olunca bunlar teferruat kaldi hakli olarak konusu bile acilmadi. Cevaplayabilen olursa cok sevinirim.
canım gözünaydın bebişlerimiz aynı gün doğdu:)Kızlar dün gece sancım başladı Doğum sancısı çektim maalesef bugün 12.51 de bebeğimi sezaryenle doğurdum kendime geleyim detaylı yazayım
Canım benim zor oldu çok kastım kendimi çünkü. Daha önce vajinismus sorunu yaşamıştım sanırım o yüzden oldu. Yani kastığım için acıdı...Arkadaslar ben bir de bu sonda takma isini sorucam kolay bir sey mi acaba. Hic bahseden olmadi okudugum kadariyla. Genelde erken dogumlar olunca bunlar teferruat kaldi hakli olarak konusu bile acilmadi. Cevaplayabilen olursa cok sevinirim.
Ben emzirme sütyenini bol bol alın derim çok rahat bir şeymiş. Lcwde bez emzirme sütyenleri var. Hem uygun hem çok güzellerKızlar emzirme sütyeni ya da atleti aldınız mı hangisi daha kullanışlı önceden deneyiminiz varsa? Bir de bedenine nasıl karar verdiniz ben aldım sütyen ama bol geldi göğüs yeri.
İyi olmanıza çok sevindim canım. Aynen haklısın bizler ne kadsr tecrübesiz olsakta hala yinede birer tecrübeyiz. Tez zamanda sağlıkla kavuş yavruna inşallahDogum yapan kizlar hayirlisi olsun tek tek okuyorum ama alinti yapamiyorum malesef ilk sayfaya eklemedigim olursa beni etiketleyin gozden kacirmis olabilirim.
Benim bugun muayenem vardi su gecirmez pansumanim cikinca rahat ettim 3 gun baticonla kendim pansuman yapicam sonra yikanabilirsin dedi. Ardindanda iz giderici krem kullanicam.
Dependi soranlar olmus mutlaka alin sezeryanda kilot rahatsiz eder ama depend cok rahat ben hala ic camasiri giymedim. Sezeryandan sonra kanamami karnima bastirark takip ettiler azar azae sizma seklinde geldigini gorunce cok guzel dediler zaten karina masaj yaparak rahmi asagiya indirmek lazimmis. Benim arada halanyukari cikiyor bebisimi emzirmedigim icin oldugunu dusunuyorum. Pijama konusunda ben gecelikle durdum hep cok rahat ettim muayenede falanda acayip rahatti pijamanin altini indir giy sikinti resmen. Evde bile gecelikle dolastim hep. Ustumu degistirirken egil kalk olmuyor sadece ogluma sut gotururken pantalon giyerken zorlaniyorum.tecrubesizler iyi okusun yazdiklarimizi her birimiz birer tecrubeyiz size. Ayrica emzirme atleti emzirme sutyenini buyuk alin benim normalde 75i bile doldurmazdi goguslerim ama sutyenlerimi 85 aldigim halde arkasindan ekstra buyutucu kopca kullaniyorum.
Oglum iyi 37. Haftasini bitirtecekler bir iki gunede ben emzirecegim bakacaklar yorulma olmuyorsa cikaracaklar kuvezden. Harika bir hastane ve cocuk doktorumuz var cok ilgili. Hastane olarak zaten erken doguma karsi olan bir hastaneydi bebisim donmedigi icin planli sezeryanda bile 39u bekleyecekyi doktorum ama 36da gelince isler degisti. Su an hicbir cihaza bagli degil sadece goturdugum sutlerle agizdan besleniyormus yavrum. Bizler iyiyiz darisi bebisinden iyi haber bekleyen diger annelerin basina insallah.
Sonda harika bir icatmis. Ben spinal oldugum icin hic hissetmedim vajinadan takmislar cikarirken uyusuklugum gecmisti ve cekip cikarttilar hic hissetmedim bileArkadaslar ben bir de bu sonda takma isini sorucam kolay bir sey mi acaba. Hic bahseden olmadi okudugum kadariyla. Genelde erken dogumlar olunca bunlar teferruat kaldi hakli olarak konusu bile acilmadi. Cevaplayabilen olursa cok sevinirim.
Arkadaslar ben bir de bu sonda takma isini sorucam kolay bir sey mi acaba. Hic bahseden olmadi okudugum kadariyla. Genelde erken dogumlar olunca bunlar teferruat kaldi hakli olarak konusu bile acilmadi. Cevaplayabilen olursa cok sevinirim.
Bende ayniyim merak etme ama arada aglama krizim gelmiyor degil ama sutum azalir diye dusunmemeye calisiyorum zihnimi hep mesgul ediyorum ve bol bol sukrediyorumKızlar bebeğim yok diye mi bilmiyorum hiç lohusalık yaşamıyorum. Yani o nasıl bir psikoloji. Hala aynıyım.
Kızlar bebeğim yok diye mi bilmiyorum hiç lohusalık yaşamıyorum. Yani o nasıl bir psikoloji. Hala aynıyım.
Bende ayniyim merak etme ama arada aglama krizim gelmiyor degil ama sutum azalir diye dusunmemeye calisiyorum zihnimi hep mesgul ediyorum ve bol bol sukrediyorum
Oyy masallah kilosu cok guzel. Allah saglikla taburcu olmayi da nasip etsin. Amin insallah. Ne guzel stres bitti ohh keyfini cikart bebeginle.Tek tek alıntı yapamadım hepinize çok teşekkür ederim
İyiyiz şimdilik çok şükür
Oğlum 3800 gr 53 cm doğdudarısı sizlere hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?