- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #29.161
Nöbet şekeri alıp suyla kaynatacaksiniz. Hazir lohusa serbeti satan yer hic duymadım. Nöbet sekerini aktarlarda bulabilirsiniz. Benim hastanem veriyor serbet, eve de ayrıca yaparizAranızda Konya’da olan var mı ben Konya’da Doğum yapacağım da. Lohusa şerbeti yapmayı unutmuşuz acaba satılır mı?
Canm bende konyadaym. Arastrdgmda çok pahalı geldi fiyatlar banaAranızda Konya’da olan var mı ben Konya’da Doğum yapacağım da. Lohusa şerbeti yapmayı unutmuşuz acaba satılır mı?
Birde konyada hangi.hastaneye gidiyrsun ?Aranızda Konya’da olan var mı ben Konya’da Doğum yapacağım da. Lohusa şerbeti yapmayı unutmuşuz acaba satılır mı?
Bende kontrole gittim bugün kasılmalarım çok çıktı doktor cumaya alalım diye düşündü ancak kansulandırıcı ilaç kullandığım için bekleyelim dedi adalat yazdı progrstanı da iki ye çıkardı bu arada adaları içtim ama hala kasılmalarım var devam ediyor kızlar adalat içenler hemen kasılmalarınız geçiyormuydu
Aa veriyo mu gerçekten istege bağlı mı her dogum yapana mı veriyorlarNöbet şekeri alıp suyla kaynatacaksiniz. Hazir lohusa serbeti satan yer hic duymadım. Nöbet sekerini aktarlarda bulabilirsiniz. Benim hastanem veriyor serbet, eve de ayrıca yapariz
Bende bazen böyle düşünüyorum. Doğuma daha varmış gibi. Ama zaten benim 40ı doldurmama bir şey kalmadı. Sanırım hiç lohusa olamicam.Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin düşünün ki zaten şu an hamilelik devam ediyor olacaktı normalde bebeğinizi görmeyecektiniz zaten ay anlatabildim mi saçma konuşuyor olabilirim ne güzel bir iyi yanı bari bebeğiniz geldiğinde iyileşmiş olursunuz
Maasalalh paşaya canım.senin bebisin de kafa gelişimi önde gidiyordu,fark edilir bir büyüklük varmi başında aklıma takıldı? Bir de boyu ultrasindakiyle aynı mı? Kısaca ölçümleri ultrasindakiyle aynı oldu mu?Tek tek alıntı yapamadım hepinize çok teşekkür ederim
İyiyiz şimdilik çok şükür
Oğlum 3800 gr 53 cm doğdudarısı sizlere hanımlar
Sağol canım minicik ya herşeyi bende koca kafalı olur sanıyordum bi orantısızlık yokMaasalalh paşaya canım.senin bebisin de kafa gelişimi önde gidiyordu,fark edilir bir büyüklük varmi başında aklıma takıldı? Bir de boyu ultrasindakiyle aynı mı? Kısaca ölçümleri ultrasindakiyle aynı oldu mu?
Nöbet şekeri alıp suyla kaynatacaksiniz. Hazir lohusa serbeti satan yer hic duymadım. Nöbet sekerini aktarlarda bulabilirsiniz. Benim hastanem veriyor serbet, eve de ayrıca yapariz
Ben de oturduğum yerde yoruluyorumsağol tatlım ben artık dayanamıyorum ya gücüm kuvvetim kalmadı valla
Canm bende konyadaym. Arastrdgmda çok pahalı geldi fiyatlar bana
Birde konyada hangi.hastaneye gidiyrsun ?
Bende bazen böyle düşünüyorum. Doğuma daha varmış gibi. Ama zaten benim 40ı doldurmama bir şey kalmadı. Sanırım hiç lohusa olamicam.
bir garip oblomov bende arada ağlıyorum. Bebeğime üzülüp üzülüp ağlanıyorum bazen. Hele geceleri çok zorluyor beni ama dediğin gibi şükrediyorum bugünüme dua ediyorum sürekli. Onlar iyi olsunlar inşallah
Çok sağol canım,demekki ultrason ölçümlerimi pek de ciddiye almamak lazım.ben de koca kafalı bişey bekliyorum.hala iki hafta önde.gecen hafta 35+1 iken kafası 36+6 idi.iki haftada maasalalh iyi kilo almış bebisin,sağlıkla büyür inşallah.bizlere dua et bol bol,sağlıkla vaktinde doğar inşallah bebislerimizSağol canım minicik ya herşeyi bende koca kafalı olur sanıyordum bi orantısızlık yok
Kilosuna en son 2 hafta önce bakılmıştı 3150 gr 51 cm di
Ben daha almadım ama internette 250 gram 5 lira yazıyor. Çok mu kullanılıyor ki?Canm bende konyadaym. Arastrdgmda çok pahalı geldi fiyatlar bana
Amin canımÇok sağol canım,demekki ultrason ölçümlerimi pek de ciddiye almamak lazım.ben de koca kafalı bişey bekliyorum.hala iki hafta önde.gecen hafta 35+1 iken kafası 36+6 idi.iki haftada maasalalh iyi kilo almış bebisin,sağlıkla büyür inşallah.bizlere dua et bol bol,sağlıkla vaktinde doğar inşallah bebislerimiz
Ben zaten sezeryan olacağım,3.sezeryan olacak inşallah,benim bebiş te 30.haftadan beri 2-3 hafta önde gidiyor .doğunca orantısız olur mu diye hep aklimda.ama normal doğum yapacak olsam biraz düşündürücü gerçekten.utkumuz doktor bana da kızın koca kafalı dedi en son 38haftalikti kafasi ama bir sure sonra kafa ile govdesi orantılı oluyormus bende çok kafaya takıyordum kizim koca kafalı olacak sezeryan olmak zorunda kalacağım diye :)) ultrasona çok takılma canim tabii ben sezeryan mi yoksa normal Doğum mu yapacağım orası su anlık belli degil
YOk canim rahat ol gövde ile kafa. Orantılı oluyor diye açıklama yapmıştı HemsireBen zaten sezeryan olacağım,3.sezeryan olacak inşallah,benim bebiş te 30.haftadan beri 2-3 hafta önde gidiyor .doğunca orantısız olur mu diye hep aklimda.ama normal doğum yapacak olsam biraz düşündürücü gerçekten.
Umarım ben de az ağrısız bir şekilde geçiririm. Oğlunuza geçmiş olsun en yakın zamanda iyileşir inş.Normal adet sancısından farklı bir sancı hissetmemiştim ki benim dikişim çoktu ve geç iyileşmişlerdi. Ona rağmen öyle aman aman bir ağrım olmadı, adet dönemimde ne kadarsa ara ara o kadar oldu ama genel olarak daha az ağrılıydı diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?