2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aranızda Konya’da olan var mı ben Konya’da Doğum yapacağım da. Lohusa şerbeti yapmayı unutmuşuz acaba satılır mı?
Nöbet şekeri alıp suyla kaynatacaksiniz. Hazir lohusa serbeti satan yer hic duymadım. Nöbet sekerini aktarlarda bulabilirsiniz. Benim hastanem veriyor serbet, eve de ayrıca yapariz

Doktorunu ara bence. Beni adalattan nidicard ilacına geçirdi doktorum, ilaca rağmen kasılmalarım vardı. Şimdi çok sınırdayım serviks 1.6cm ölçüldü, 6saatte bir içiyorum ilacı. Ama çok kasılmolursa 4 saatte kullanan varmış. Bana sadece çok kasılman olursa dil altı al dedi doktorum. Acilde de dil altı olarak almıştım, arkasından biraz zaman geçince hap olarak da vermişlerdi. Şu anda da ilaca rağmen kasılmam var. İlacı içtiğimde çat diye kasılmalarımı kesmiyor ama azaltıyor. Hafif ve sayıca az kasılmam var. Yalancı kasılmalar anlık oluyor, gerçek kasılmalar daha uzun sürüyor ve hafif can yakıyor. Senin kasılmaların nasıl? Düzenli mi? Çok sık mı?

Z zulamm gözün aydın, bebeğini güle güle, sağlıkla büyüt inş.
Yaşadığın duygular gayet normal canım, pozitif düşünmeye çalış, ne güzel bir bebeğin oldu cennet kokan
ilk günler hem kendini toparlamak,dinlenmek, hem bebeğe bakmak, eve gelen giden de varsa onlarla ilgilenmek çok zor olabiliyor... oturup ağlamıştım yorgunluktan, bakamayacağını düşünmekten, dinlenememekten...Annem de candan can çıktı kızım kolay mi demişti. Ama hepsi geçti çok şükür bitti, güzel anılar kaldı...
Rahatlamak için yorgun bile olsan duş almanı tavsiye ederim,bildiğin dualari okuyabilirsin...
Rabbim göğsünü genişletsin, ferahlık versin içine, dayanma gücü, kuvvet versin inşallah. Tüm lohusalara da...

Bende bazen böyle düşünüyorum. Doğuma daha varmış gibi. Ama zaten benim 40ı doldurmama bir şey kalmadı. Sanırım hiç lohusa olamicam.
bir garip oblomov bende arada ağlıyorum. Bebeğime üzülüp üzülüp ağlanıyorum bazen. Hele geceleri çok zorluyor beni ama dediğin gibi şükrediyorum bugünüme dua ediyorum sürekli. Onlar iyi olsunlar inşallah

Tek tek alıntı yapamadım hepinize çok teşekkür ederim
İyiyiz şimdilik çok şükür
Oğlum 3800 gr 53 cm doğdu darısı sizlere hanımlar
Maasalalh paşaya canım.senin bebisin de kafa gelişimi önde gidiyordu,fark edilir bir büyüklük varmi başında aklıma takıldı? Bir de boyu ultrasindakiyle aynı mı? Kısaca ölçümleri ultrasindakiyle aynı oldu mu?

Sağol canım minicik ya herşeyi bende koca kafalı olur sanıyordum bi orantısızlık yok
Kilosuna en son 2 hafta önce bakılmıştı 3150 gr 51 cm di

Nöbet şekeri alıp suyla kaynatacaksiniz. Hazir lohusa serbeti satan yer hic duymadım. Nöbet sekerini aktarlarda bulabilirsiniz. Benim hastanem veriyor serbet, eve de ayrıca yapariz

E bebekte satılıyormuş hazır şekilde ben de ilk defa duydum Konya’da da varmış e bebek burada sorduktan sonra öğrendim

Allah yardımcın olsun ya

Son düzenleme:
Sağol canım minicik ya herşeyi bende koca kafalı olur sanıyordum bi orantısızlık yok
Kilosuna en son 2 hafta önce bakılmıştı 3150 gr 51 cm di
Çok sağol canım,demekki ultrason ölçümlerimi pek de ciddiye almamak lazım.ben de koca kafalı bişey bekliyorum.hala iki hafta önde.gecen hafta 35+1 iken kafası 36+6 idi.iki haftada maasalalh iyi kilo almış bebisin,sağlıkla büyür inşallah.bizlere dua et bol bol,sağlıkla vaktinde doğar inşallah bebislerimiz

Canm bende konyadaym. Arastrdgmda çok pahalı geldi fiyatlar bana
Ben daha almadım ama internette 250 gram 5 lira yazıyor. Çok mu kullanılıyor ki?

F Fnurr ben hasta odalarını gezerken, serbet ve kapi süsü veriyoruz dedi. Bilemiyorum. Ama kapi susunu hic begenmedim kendim goturucem. Küçük ayaklı bardaklar aldım onlari goturcem. Bi surahi de serbet verseler yeter, çok bile.
Nisa hastanesinde veriyorlardi yegenimin zamaninda hatirliyorum

utkumuz doktor bana da kızın koca kafalı dedi en son 38haftalikti kafasi ama bir sure sonra kafa ile govdesi orantılı oluyormus bende çok kafaya takıyordum kizim koca kafalı olacak sezeryan olmak zorunda kalacağım diye :)) ultrasona çok takılma canim tabii ben sezeryan mi yoksa normal Doğum mu yapacağım orası su anlık belli degil

Amin canım
En son hatta 3 hafta önde gidiyordu kafası yine
Bi ara fark bi haftaya düşmüşken sonra yeniden fark açılmıştı hiç takma kafana

Ben zaten sezeryan olacağım,3.sezeryan olacak inşallah,benim bebiş te 30.haftadan beri 2-3 hafta önde gidiyor .doğunca orantısız olur mu diye hep aklimda.ama normal doğum yapacak olsam biraz düşündürücü gerçekten.

YOk canim rahat ol gövde ile kafa. Orantılı oluyor diye açıklama yapmıştı Hemsire

Umarım ben de az ağrısız bir şekilde geçiririm. Oğlunuza geçmiş olsun en yakın zamanda iyileşir inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…