2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Tamam canım Dr a sorayım

Aaa evet aramida bir gün varmış Bende kilo verdim diye üzülmüştüm doktora sordum boşuna. Üzülme asıl bundan sonra alacaksın kilo dedu :)) Bebisler sağlıklı olsun da kilo alınır verilir
nasil verdinn ki :) keske bende verebilsem yada hic almasam cok iyi olur. Malesef aliyorum ya asirida yemiyorum ki. Sen dikkatmi ediyorsun?

Ben De işte memlekete gideceğim ya gitmeden adam in gönlünü bir hoş edeyim dedim. İnternete çok araştırdık aslında bir zararı yok muş ama uzun süredir ilişki olmadığı için orda ki kilcal damarlardan leke gelebilir mis. Ablama söyledim leKe geldi diye bana ilk sorduğu ilişki mi oldu dedi evet dedim normal dedi. Ama tabi bir daha eşim katı yanaşmaz :) birde mantar var onun da etkisinden olabilir yazıyor İnternete tabi bunları hep yarın Dr a soracağım

tatlım burda yasal olarak 32. haftaya kadar çalışabiliyorsun ama doktordan 37. haftaya kadar çalışabilir iznide alınıyor ben iyi olursam aplacağım.bizde 4 ay doğum izni 4 ay boyunca her türlü hakkın var maaşın yatıyor sigortan ödeniyor.

Benim sanki şimdiden göbeğim çıktı :)) kilo olarak kilo almadim hatta iki kilo verdim ama göbeğim var artık bebisimiz belli oluyor:)))

canım benim 9. haftamdan bu yana göbeğim var ama dışa pek yansıtmadığımdan ağrılarımı vs o nedenle onlarda rahatlar ama saolsun muhasebeci bir çok işimi görüyor.

ben ablama sorsam 9 ay ilişki yasak der banave sıralarda sıralar kanamana deydi mi çocuğu riske attığına deydi mi diye paylaşabildiğin bir ablan var ne güzel. doktor riskli bir durum demediği için korkma işte ben danışmadan yapmak istemiyorum. uzunca bir süre de ara verince baya tedirginliğim var

nasil verdinn ki :) keske bende verebilsem yada hic almasam cok iyi olur. Malesef aliyorum ya asirida yemiyorum ki. Sen dikkatmi ediyorsun?
Yok canim hiç dikkat etmedim hatta eşime dedim diyet yaptıgım zaman bile bu kadar kısa sürede kilo verememiştim dedim aksına kusmam da olmadı şimdiye kadar sayılı kustum.

Canım çok geçmiş olsun. Benim Dr. M ilişki kesinlikle yasak dedi ben hamile kaldım kalalı kardeş gibiyiz.
Biliyosun benimde lekelenmelerim vardı çok şükür geçti
Çok şükür içerDe kanama yok ya o rahatlattı beni yoksa yola vs çıkamazdim. Kpss ye girmek bile yoktu gözüm de ama çok şükür bir sorun yok minnak civciv gayet iyi Rabbim e şükürler olsun :)

Canım bir garip oblomow Karataş ı tavsiye etti ordan randevu aldim olmadi bir daha ki sefer oraya giderim. Tavsiyen için teşekkürler ediyorum :)

dört ay bayagi kisaymis ya bizde 1 sene boyunca. Hatta maasini 3 seneye bile yayabiliyosun. Sigortan ödeniyo tabi. Ben 1,5 sene evde kalacagim büyünce bebekler icin kres var oraya verecegim

Kız insan bi nasıl Di napiyorduk şimdi moduna giriyor ablam dediğim de sagolsun abimin eşi ama hiç yenge gibi değil hep ablalık yapti sağolsun. 3 gebelik geçti başından tecrubeli tabi hayırlısıyla bebişler iyi olsun da doğduktan sonra vuslata ereriz napalim ayhh çok edepsiz gordum kendimi
Akşama izmirde yim insaAllah nasıl özledim nasıl

Bunlar kullanışlı oluyor mu çok görüyorum ama ne şekilde kullanılır Ev içinde kullanışlı olurmu cnm
Benim arkadaşımın var kullanıyor evin içinde benimde ilk bebeğim olduğu icin heves ettim :)) zaten bebeğimiz kıs bebegi olacak ya elbet kullanırız herhalde insallah

Çok şükür içerDe kanama yok ya o rahatlattı beni yoksa yola vs çıkamazdim. Kpss ye girmek bile yoktu gözüm de ama çok şükür bir sorun yok minnak civciv gayet iyi Rabbim e şükürler olsun :)
Çok şükür canım aman maaşallah diyelim. Bende de şükür ki kanama alanı v.s. Olmamıştı o yüzden Dr da ben de rahattık :)

Bende kanama lekelenme olmadığı halde dokyor hala bana iliski yasak diyor ama okuyunca da nornal doğumu kolaylaştırır yazıyor değişik ya :s
valla canım benim ilk başlarda her şeyim normaldi kese tam olması gereken yerdeydi kanama alanı vs yoktu ama doktorum hiç bir hamilesine ilk 3 ay ilişki önermediğini söyledi. ve çoğu doktorunda bunu önemsemediğini halbuki çok öenmli olduğunu söylemişti. şimdide duyuyoruz plesenta aşağıya kayıyor vs yukarı çıkması lazım doktor açıklama yapmamıştı ama demek ileride bunlar yaşanabildiği için önermedi diyorum şükürler olsun şimdiye kadarda stressiz geçti hamileliğim. bir kere bile acile gitmedim korkmadım strese girmedim. bebeğimden önemli değil ilişkim. eşim de saolsun çok anlayışlı. ama bu gittiğimde soracağım plesenta da rahimde falan sorun yoksa bende özledim çünkü eşimi

Açıklamaların icin çok tesekkurler ben bu kadar detaylı bilmiyordum tabiiki şükürler olsun Bebisler iyi olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…