2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim youtube detaylı videosu var yapılışının farklı modelleri de var bir baknistersen :))
youtube saolsun çoğu şeyi ordan bakıp model çıkarıyorum ama şişle yapmayalı çok uzun zaman oldu aslında alıp deneyebilirim en son eşim (o zaman sevgiliydik) askere gitmeden önce atkı örmüştüm

Ölçüleri bu yapmak isteyene de fikir olsun canim bende bu ölçüleri kopyalamıştım paylaşan arkadastan

Eklentiler

• IMG_3861.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_3862.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 64
Günaydın hanımlar
Ayy ne güzel şeyler paylaşmışsınız bayıldım ben el işinde o kadar başarılı değilim kız kardeşimin görüpte çıkarmadığı örnek Yok ben nasıl olur diye bakınırken kardeşim çoktan bitirmiş oluyor
Kızlar kızlar kızlaaar 15+1 olmuşuz bugün yaaa

Eki Görüntüle 1997918

kızlar bende bu battaniyeden yapacağım benim tığ işim daha iyi şişle yapılanda illa yanımda biri olması lazım şurda arttır burda kes demesi için
Canim cok beğendim bunu..ben de kızıma sisle bi battaniye ormustum suslemistim.bir kaç ayımi almisti. Kendi el emeği güzel oluyo..bi de ağız bezi kenarı yapmıştım. Başka da bişey yok. Ama bunu çok beğendim. Kolay mı yapması?

Canım sen çok çektin bulantıdan Daha yeni mi ilaç verdi doktorun. Onu kullan iyi gelir o sana. İlacı içmekten içmemenin zararı daha çok canım. Dramamine değil ama ben de hala içiyorum bulantı ilacı. Doktor bulantın olunca iç diyor. Her sabah içiyorum bütün gün rahatım. İçmezsem zehir oluyor. İlaç içtiğim halde kilo almadım ilacı içmesem kim bilir kaç kilo vermiştim.

çok kolay tatlım ortadan başlıyorsun yuvarlakla tığ işi biliyorsan youtube ye yıldızlı battaniye yazdın mı derya baykalın programında çıkıyor yapan bayan çok güzel anlatmış. sırf 3lü trabzan yapıyorsun işte arttırmalar falan var onların sayısını not almadım istersen izleyip not alıp yapabilirsin. ben izledim sadece yün alınca not alıp başlıcam

Benim arkadaşımın var kullanıyor evin içinde benimde ilk bebeğim olduğu icin heves ettim :)) zaten bebeğimiz kıs bebegi olacak ya elbet kullanırız herhalde insallah
Aa ben senin ilk bebeğinin sandım cnm ondan sordum yani birtane olsun alıcam bende kendim becerememde

Eki Görüntüle 1997918

kızlar bende bu battaniyeden yapacağım benim tığ işim daha iyi şişle yapılanda illa yanımda biri olması lazım şurda arttır burda kes demesi için
Yaaa ama bu çok tatlı

kullanışlı olur mu diye soran olmuştu sanki ay ben bayıldım ya acilen ya yapılışına bakmam ya da yaptıracak birini bulmam lazım

Eki Görüntüle 1997922
Ben sormuştum cnm ne güzel siz becerebiliyosnz örün çeşit çeşit

Aa ben senin ilk bebeğinin sandım cnm ondan sordum yani birtane olsun alıcam bende kendim becerememde

Yaaa ama bu çok tatlı

Ben sormuştum cnm ne güzel siz becerebiliyosnz örün çeşit çeşit
Evet ilk bebeğim canim yukarıda ölçülerini paylastim annen falan örgütü biliyordur örer çok zor degil canim

kullanışlı olur mu diye soran olmuştu sanki ay ben bayıldım ya acilen ya yapılışına bakmam ya da yaptıracak birini bulmam lazım
Eki Görüntüle 1997922
Canım ben bu tip bir şey yapmıştım nedense çok fazla kullanamadım bir de çok çabuk buyuyorlar kısa süreli kullanım oluyor. Ama yine de bir tane olsun yapmakta fayda var.

Canım ben bu tip bir şey yapmıştım nedense çok fazla kullanamadım bir de çok çabuk buyuyorlar kısa süreli kullanım oluyor. Ama yine de bir tane olsun yapmakta fayda var.

canım ben hem el emeğim olsun hemde ilerde yatak örtüsü vs gibi de kullanırım ya da dekoratif amaçlı yatağının yanından sarkıtırım falan. zaten halalarımdan bir sürü battaniye falan gelir bende bir tarafı polar bir tarafı kumaş battaniye yapacağım amacım şimdi oyalanmak. kullanamazsam çok şekilde değerlendiririm ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…