2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bunlar kullanışlı oluyor mu çok görüyorum ama ne şekilde kullanılır Ev içinde kullanışlı olurmu cnm

Benim kizimin var bugun fotosunu ceker bende atarim halasi ormustu. Ben cok kullandim evin icinde kisin. Disarida da bebek arabasinda cok kullanisli oluyor. Icine yatiriyordum sicacik sicacik geziyorduk.

Merhaba kızlar hastaneden geldik şimdi :) ikili test sonucumuz çok şükür güzel çıktı :) buda Bebişimiz 13 hafta 5 günlük olması gerekirken 4 gün geriden geliyormuş sıpa:))
Var mı tahminleriniz :)

Eklentiler

• IMG_2511.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 68
Merhaba kızlar hastaneden geldik şimdi :) ikili test sonucumuz çok şükür güzel çıktı :) buda Bebişimiz 13 hafta 5 günlük olması gerekirken 4 gün geriden geliyormuş sıpa:))
Var mı tahminleriniz :)
Duruşu çok müsait değil canım yorum yapmaya hafif arkası dönük :) doktorun tahmini var mı

Maşallah ikizlerden sonra tekrar hamilesin demek benim de 11 aylık kızım var haziran doğumlu o da

Evet Metin bey benim doktorum gene ona gidiyorum
Evet cook surpriz bir gebelik oldu bizim icin..2asilama ve 3.tup bebekle gelen ikizlerden sonra bunda baya.bi soka girdik. Necati hocama hayrandim bende.keske orda olsamda yine ona gitsem diyorum surekli.ikizleri birakma isi olmasa 5saat yol gelip yine onda.dogurasim var

Ben de Salı günü öğrendim o günden beri ağlıyorum mutluluktan bi de hormonlar dan sanırım
Insan görünce bir başka hissediyor di mi? Cinsiyetini öğrenmek, ultrasonda hareketlerini görmek çok başka güzelmiş. Daha çok farkına vardım. Daha doktorun odasında şırıl şırıl ağladım

Kizlar birşey sorabilir miyim ?
Benim bi kizim var zeynep ismi ikinci
ALLAH izin verse erkek esim ismini hamaza birakmak istiyo ben de ikili isim olmasini istiyorum hamzanin yanin hangi isim getirilebilir sizce pek uyan yok

Ben kilo da verdim bu kadar açlık inanılmaz halsiz de bırakıyor. Aslında 8.haftada verdi doktor ama ben 12ye kadar ilaç kullanmak istemedim. 12 oldu hala istemiyorum bile bile kendime ediyorum galiba. Iki adım yurusem yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum, bazen bütün gün yataktan kalkamiyorum.
Yeter ki olsun, şikayet etmeyeceğim diyordum ama gerçekten cok sarstı bu bebis beni

ALLAH izin verse erkek esim ismini hamaza birakmak istiyo ben de ikili isim olmasini istiyorum hamzanin yanin hangi isim getirilebilir sizce pek uyan yok
Canım benim eşim de erkek olursa hamza istiyor senelerdir sayıklar hamza olsun diye. Önemli olan ortada erkek çocuk olması tabi bende hamza yi yumusatsin diye ek isim olsun isterim oğlum olursa ama ne olabilir ki selim olur başka ne olur hiç aklıma gelmiyor.

Kİzlar aklınızda olsun tulum alırken önden citcitlilar Daha kullabisli oluyormus

Önden ya da arkadan çıtçıtlı olması yeterli bence :) fermuarlılar zor oluyor, çünkü tek bacağını ayrı giydirmen lazım. Çıtçıtlılarda bacak arası da çıtçıtlı oluyor genelde. Bez değiştirirken çok daha rahat oluyor. Günlük kullanım için genelde arkadan ve bacak arası çıtçıtlı olanlar daha şık duruyor bence :) ama bu bana göre. Mesela bazı arkadaşlarıma göre de tulumlar hiç kullanışlı değil, alt üst takımlar daha rahat diyorlar. Kimisi de alt üstler zor, tulumlar kolay diyor. Kullandıkça siz ve bebeğinize göre karar vereceksiniz galiba. Sadece fermuarlı tulumlarlarda o tek bacağı ilk önce giydirmen lazım, bir de küçükken tulumu tamamen soymadan bacağını çıkaramıyordum çünkü tedirgin oluyordum. Çıtçıtlı tulumlarda bacak arası çıtçıtlı olduktan sonra önden ya da arkadan çıtçıtlı olması çok farketmiyor bence :)

Bizimki de erkek, kayinpederim hamza istiyor ama bizim aklimizda baska isim vardı onu koyacağız nasipse. Hamza da cok karakteristik bir isim. Tek başına bile güzel. Yiğit hamza hoş geliyor kulağa. Aklıma baska gelmedi su an

Bana göre de tulumlar bebekken hiç kullanışlı değil. Üst baş değiştirirken çok çabuk agliyorlar o citcitlari tek tek takana kadar çocuğun canı çıkıyor bacak araları falan her yer çit çit çünkü. Bir de çok bezlerini dolduruyorlar her defasında takmak deli etmişti beni. Görüntüsü hoş oluyor diye ancak biryere gidip gelirken kullandım. Deneyimlerim bunlar valla.

Biz erkek olsaydı ali hamza istiyorduk :) hamza ismi ağır bir isim, yusuf gibi sakin bir isim koyun yanına demişti biri bize, yusuf hamza. Ben ali ismini çok sevdiğimden ali hamza istiyordum ama yusuf hamza da çok hoşumuza gitti :)

Yigit hamza çok güzel ama hamza karakterini yumuşatır mı sert mizacını. Benimki de diyor omer hamza dedim naptın iki tane sert mizaçlı biraraya getirdin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…