2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Evet canım dediğin gibi işte benim eşim e kalsa ortalığı kasıp kavurtacak öner hamzaymis :)

Ben oğlum huysuzsa bacak arasını giydirmeden önce çıtçıtlayıp ilk bacaklarını sokup sonra kucağımdayken de kollarını giydiriyordum. bez değiştirirken de sadece bacak arasını çıtçıtlamakla uğraşıyorsun, çıkart giydirden kolay geliyordu bana :) ama dediğim gibi kişisel işte bu kullanışlılık meselesi :) kullandıkça görecek herkes kendisine göre neyin daha rahat olduğunu :) hep alt üst takımlara ya da hep tulumlara yönelmesinler bence başta iki tipten de alsınlar :)

1 aydır kendini boşuna üzüyorsun be canım. Hemen başla ilaca bence. Sen her yediğini çıkarmaya devam edersen bebişin nasıl beslenecek. Ki sen de halsiz düşüp hasta olabilirsin bebeğine yine zarar. İlaç kullanırken fayda zarar olayını düşünmek lazım. İlaç içmen sana daha çok yarar mı sağlayacak zarar mı? Senin durumunda ilaç içmemen daha zararlı. Doktorun da kullanabilirsin demiş sonuçta. Ufak bir ihtimal de olsa bulantıların doğuma kadar kesilmeyedebilir. Hep böyle mi çekeceksin. Yakında kesileceğini düşünürsek de zaten az bir zaman içmiş olacaksın. Benim bulantılarım çok erken başlamıştı. 5. Haftadan beri kullanıyorum mecbur ben de istemiyorum kullanmayı ama içmeyince daha kötüyüm.

Hamza isim gercekten guzel ama yanin pek ikinci isim istemiyo cok baktim ama yakismiyo pek yigit hamza guzelmis

Evet canim yaaa benim eşimde hamza ismin cok ama cok istiyo bende yanina bi isim getirmek istiyorum ama bir turlu yumusatan isim bulamadim esim zaten ikinci isme gerek yok diyo sadece hamza

Evet canim yaaa benim eşimde hamza ismin cok ama cok istiyo bende yanina bi isim getirmek istiyorum ama bir turlu yumusatan isim bulamadim esim zaten ikinci isme gerek yok diyo sadece hamza
Hamza güzelmiş. Ben iki isim istiyorum oğluma ama eşim tek olsun diyor

Benim oğluşum için aklımdaki isimler Kerim Arda, Kerim Ayaz, Muhammet Ege. Eşim poyraz istiyor sadece. Ama bakalım değişir fikirlerimiz zamanla

Ali hem tek başına cok guzel, hem de tüüüm ama tüm isimlerle uyum saglayabilecek, hic bir zaman modasi geçmeyecek şahane bi isim. Erkek olursa hic birseu bulamazsak ali koyariz diyordum. Hatta kerem ali cok istedim ama esim nedense kerem isminden nefret ediyor kiz ismi bulmak daha zor bence. Hele son zamanlarda çıkan garip isimleri görünce

2013 gelinleri grubumuzda bir arkadaşım vardı oğlu oldu Kerim ismini baya düşündü ama eşi küfürlü kullanabilirler demiş bizlere de mantıklı gelmiştimalesef bazen bazı çocuklar çok acımasız ve terbiyesiz olabiliyorlar. o nedenle ben okul çağından iş hayatına kadar bir sorun teşkil etmemesi için çok detaylı düşünüyorum. Eşim erkek olursa hep unisex isim buldu ve bu tarz isimlerde iş hayatında çok soruna neden oluyor. Deniz ya da Derya oldu mu sıkıntı ama önüne ardına 2. bir isim gelirse güzel oluyorlar

benim eşimde Ali isminden nefret ediyor babasının ismi diyekıza bir sürü isim var yenileri napcan bende tiksindim artık yeni isimlerden. Esra Zeynep İpek Eda Ela Gökçe Tuğçe ben bu isimleri çok seviyorum kızım olursa Zeynep olucak inşallah

Annemin 9 ay sürmüş. O kadar kilo vermis ki, dogum yaparken hamile kaldığı kiloya bile ulasamamis. Kendi kilosundan eksik dogum yapmis. Ama abilerim maşallah kapidan sigmiyorlar simdi :) anneme mi çektim acaba
7.haftada başladı benim ama aşırı yoğun. Evet sürekli çıkarınca ikimiz de beslenemiyoruz ama elimde degil, istesem de elim ilaca gitmiyor bir turlu icime sinmiyor. Ama tahlil sonucuma gore enfeksiyon var, diger tahlilin sonucu çıkınca antibiyotik kullanma ihtimalim bili var, o zaman ne yapacağım bilmiyorum.
Zaten bulanti ilacını doktorlar çok emin veriyor, en ufak bi risk olsa erken haftalarda vermezler. Benim cinsligim

Benim bir tanidigimin oglunun adi Hamza Selçuk tu.

Aliyi sevmeyen ilk duydum ama kotu hatirasi var galiba kiz olursa gülce istiyordum, nasip erkekmis. Ismi hazır cok şükür en azından karın agrimiz geçti. Yine de kiza daha zor gibi geliyor

Beğendiğim erkek isimlerinden biri de Göktuğ. Ama güzel ve anlamlı olsun istiyoruz. Tek başına Göktuğ pek anlamlı değil. Bunun için iki isim istiyorum ben

Aliyi sevmeyen ilk duydum ama kotu hatirasi var galiba kiz olursa gülce istiyordum, nasip erkekmis. Ismi hazır cok şükür en azından karın agrimiz geçti. Yine de kiza daha zor gibi geliyor
aslında ismi değil babasını sevmiyor bizimki ben erkek olursa Bülent Ali koyalım demiştim ama istemedi ikimizinde babasının adı. Sadece Bülenti de ben istemedim gelin babasının ismini koydu demesinler diye

Hamza Buğra da çok güzel. Buğra başlı başına da çok güzel:)
Buğra ismi kuranda geçmiyor bu ismi geçen gün atastirnis erkek deve demekki anlamı yanlış anlamayın şakın ben koyulan isim kuran da da geçsin istiyorum o acıdan arastirmistum

Eklentiler

• IMG_3921.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…