- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #12.721
Evet canım dediğin gibi işte benim eşim e kalsa ortalığı kasıp kavurtacak öner hamzaymis :)Biz erkek olsaydı ali hamza istiyorduk :) hamza ismi ağır bir isim, yusuf gibi sakin bir isim koyun yanına demişti biri bize, yusuf hamza. Ben ali ismini çok sevdiğimden ali hamza istiyordum ama yusuf hamza da çok hoşumuza gitti :)
Bana göre de tulumlar bebekken hiç kullanışlı değil. Üst baş değiştirirken çok çabuk agliyorlar o citcitlari tek tek takana kadar çocuğun canı çıkıyor bacak araları falan her yer çit çit çünkü. Bir de çok bezlerini dolduruyorlar her defasında takmak deli etmişti beni. Görüntüsü hoş oluyor diye ancak biryere gidip gelirken kullandım. Deneyimlerim bunlar valla.
1 aydır kendini boşuna üzüyorsun be canım. Hemen başla ilaca bence. Sen her yediğini çıkarmaya devam edersen bebişin nasıl beslenecek. Ki sen de halsiz düşüp hasta olabilirsin bebeğine yine zarar. İlaç kullanırken fayda zarar olayını düşünmek lazım. İlaç içmen sana daha çok yarar mı sağlayacak zarar mı? Senin durumunda ilaç içmemen daha zararlı. Doktorun da kullanabilirsin demiş sonuçta. Ufak bir ihtimal de olsa bulantıların doğuma kadar kesilmeyedebilir. Hep böyle mi çekeceksin. Yakında kesileceğini düşünürsek de zaten az bir zaman içmiş olacaksın. Benim bulantılarım çok erken başlamıştı. 5. Haftadan beri kullanıyorum mecburBen kilo da verdimbu kadar açlık inanılmaz halsiz de bırakıyor. Aslında 8.haftada verdi doktor ama ben 12ye kadar ilaç kullanmak istemedim. 12 oldu hala istemiyorum bile bile kendime ediyorum galiba. Iki adım yurusem yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum, bazen bütün gün yataktan kalkamiyorum.
Yeter ki olsun, şikayet etmeyeceğim diyordum ama gerçekten cok sarstı bu bebis beni
Hamza isim gercekten guzel ama yanin pek ikinci isim istemiyo cok baktim ama yakismiyo pek yigit hamza guzelmisBizimki de erkek, kayinpederim hamza istiyor ama bizim aklimizda baska isim vardı onu koyacağız nasipse. Hamza da cok karakteristik bir isim. Tek başına bile güzel. Yiğit hamza hoş geliyor kulağa. Aklıma baska gelmedi su an
Evet canim yaaa benim eşimde hamza ismin cok ama cok istiyo bende yanina bi isim getirmek istiyorum ama bir turlu yumusatan isim bulamadim esim zaten ikinci isme gerek yok diyo sadece hamzaCanım benim eşim de erkek olursa hamza istiyor senelerdir sayıklar hamza olsun diye. Önemli olan ortada erkek çocuk olması tabibende hamza yi yumusatsin diye ek isim olsun isterim oğlum olursa ama ne olabilir ki selim olur başka ne olur hiç aklıma gelmiyor.
Hamza güzelmiş. Ben iki isim istiyorum oğluma ama eşim tek olsun diyorEvet canim yaaa benim eşimde hamza ismin cok ama cok istiyo bende yanina bi isim getirmek istiyorum ama bir turlu yumusatan isim bulamadim esim zaten ikinci isme gerek yok diyo sadece hamza
2013 gelinleri grubumuzda bir arkadaşım vardı oğlu oldu Kerim ismini baya düşündü ama eşi küfürlü kullanabilirler demiş bizlere de mantıklı gelmiştiHamza güzelmiş. Ben iki isim istiyorum oğluma ama eşim tek olsun diyor
Benim oğluşum için aklımdaki isimler Kerim Arda, Kerim Ayaz, Muhammet Ege. Eşim poyraz istiyor sadece. Ama bakalım değişir fikirlerimiz zamanla
Ali hem tek başına cok guzel, hem de tüüüm ama tüm isimlerle uyum saglayabilecek, hic bir zaman modasi geçmeyecek şahane bi isim. Erkek olursa hic birseu bulamazsak ali koyariz diyordum. Hatta kerem ali cok istedim ama esim nedense kerem isminden nefret ediyorkiz ismi bulmak daha zor bence. Hele son zamanlarda çıkan garip isimleri görünce
Annemin 9 ay sürmüş. O kadar kilo vermis ki, dogum yaparken hamile kaldığı kiloya bile ulasamamis. Kendi kilosundan eksik dogum yapmis. Ama abilerim maşallah kapidan sigmiyorlar simdi :) anneme mi çektim acaba1 aydır kendini boşuna üzüyorsun be canım. Hemen başla ilaca bence. Sen her yediğini çıkarmaya devam edersen bebişin nasıl beslenecek. Ki sen de halsiz düşüp hasta olabilirsin bebeğine yine zarar. İlaç kullanırken fayda zarar olayını düşünmek lazım. İlaç içmen sana daha çok yarar mı sağlayacak zarar mı? Senin durumunda ilaç içmemen daha zararlı. Doktorun da kullanabilirsin demiş sonuçta. Ufak bir ihtimal de olsa bulantıların doğuma kadar kesilmeyedebilir. Hep böyle mi çekeceksin. Yakında kesileceğini düşünürsek de zaten az bir zaman içmiş olacaksın. Benim bulantılarım çok erken başlamıştı. 5. Haftadan beri kullanıyorum mecburben de istemiyorum kullanmayı ama içmeyince daha kötüyüm.
Benim bir tanidigimin oglunun adi Hamza Selçuk tu.Canım benim eşim de erkek olursa hamza istiyor senelerdir sayıklar hamza olsun diye. Önemli olan ortada erkek çocuk olması tabibende hamza yi yumusatsin diye ek isim olsun isterim oğlum olursa ama ne olabilir ki selim olur başka ne olur hiç aklıma gelmiyor.
Aliyi sevmeyen ilk duydum ama kotu hatirasi var galibabenim eşimde Ali isminden nefret ediyor babasının ismi diyekıza bir sürü isim var yenileri napcan bende tiksindim artık yeni isimlerden. Esra Zeynep İpek Eda Ela Gökçe Tuğçe ben bu isimleri çok seviyorum kızım olursa Zeynep olucak inşallah
nakit verirsen 350 canım diğer şekilde 400 dediler.canım ebru tarımın muayene ücreti ne kadar? bende detaylı ultrasonda ona gitmeyi planlıyorum
aslında ismi değil babasını sevmiyor bizimkiAliyi sevmeyen ilk duydum ama kotu hatirasi var galibakiz olursa gülce istiyordum, nasip erkekmis. Ismi hazır cok şükür en azından karın agrimiz geçti. Yine de kiza daha zor gibi geliyor
ama Göktuğ yeterince uzun değil mi?Beğendiğim erkek isimlerinden biri de Göktuğ. Ama güzel ve anlamlı olsun istiyoruz. Tek başına Göktuğ pek anlamlı değil. Bunun için iki isim istiyorum ben
Buğra ismi kuranda geçmiyor bu ismi geçen gün atastirnis erkek deve demekki anlamı yanlış anlamayın şakın ben koyulan isim kuran da da geçsin istiyorum o acıdan arastirmistumHamza Buğra da çok güzel. Buğra başlı başına da çok güzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?