2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Benim eşimde Balıkesir'li zaten bizde Balıkesir'de oturuyoruz :) Haklısın dede ismi koymak adet burda hatta eşimin dedesinin ismi Saadettin eşime onu koyacaklarmış kulağına ezan okuyan hoca kızmış ne bu isim böyle eski modası geçmiş demiş Samet koymuş ismini Samet olsun demiş :) Ama kaynıma Saadettin koydular

İsim konusunu konuşuyoz amannn amaaannn nasıl geçti günler. Bizim daha evlenmeden hzzırdı isimler :) erkek olursa Ahmed kız olursa Delfin . Delfini bilmeyenler için söyliyim dişi yunus balığı demek. Eşimin adı yunus :)

Benim esim ilk cogumda ruyasinda zeynep isimin gormustu ve bizde zeynep biraktik ve cok seviyorum o ismi isimi bozulmuyo ama bozuluncada zeyno diyolar buda benim hosuma gidiyo

Kaçmaz yani illa koyulacak ilk erkek toruna dede ismi koyulduysa, ikinci toruna büyük amca ismi koyanlar var doğuda.
Mesela hasan ve huseyin diye iki cocuk var, babaları da mehmet. Hasanin oglu oldu mehmet koydular. Huseyinin oglu olunca hasan koyuyorlar. Bi evin icinde bin tane aynı isim. Bana pek mantıklı gelmiyor

Ya süpersiniz hanımlar isimleri bile konusmussunuz
Bnde göktug ismini çok beğeniyorum deniz de olabilir eşim erkek olursa kendi koyacak ama çok acayip bi teklifte bulundu gurur olsun dedi tabi ben şok hiç duymadığım bnce kulağa da hiç hoş gelmeyen ağar bi işim yada egemen diyo abuk subuk bi işim koyacak diye tirsmaya basladim 2 hafta sonra cinsiyet kesinesince evde bi daha konuscam. Kız olursa niyetim eylül Mina koymak kesin kararlıyım bakalım

Benim kizimin var bugun fotosunu ceker bende atarim halasi ormustu. Ben cok kullandim evin icinde kisin. Disarida da bebek arabasinda cok kullanisli oluyor. Icine yatiriyordum sicacik sicacik geziyorduk.
Evet bebek arabasında güzel olur kulanmayınca insanın aklına gelmiyor birde şimdi yazarken aklıma geldi hani çocuk ağzını kapar yüzünden çeker diye endişelenmezde insan... inşaallah o zmn bende alırım birtane.. Seninkininde resimini bekliyorum cnm

Bende Kuran da geçen manası güzel isimlerin yanında sahabeden peygamberimizin kızlarının isimleri hanımlarının isimleri gibi isimler istiyorum çünkü isim gerçek sahibi ne çekermiş.. Ben inşaallah zeynep koyucam cinsiyetimiz kız

Kızlar herkese çok teşekkür ederim walla sabahtan beri akıyor gözyaşlarım tutamıyorum kendimi Ayy gelecegin kaynasi oluyorum falan diye dusunuyorum bende ya ayaz ferman yada aras ferman koymayı düşünüyorum ferman eşimin dedesinin ismi nasıl sizce ?

Ayy ne güzel isim konusmaya başladık çok şükür rabbime bizim ilk ismimiz rahmetli kayinpederimin adı İbrahim olcak ikinci isimde karar veremedik ben Oğuz diyorum eşim Aren dio sizce hangisi kizlar

Sonuç hala çıkmamaş öyle gıcık oldum ki nefret ettim dalga geçiyorlar sanki hafta sonu zaten haber çıkmaz

Canim hani bazi hastanelerin laboratuvar
sonuclarina internetten bizde bakabiliyoruz ya tahlil numarasi ile acaba oyle bir imkanin var mi . hafta sonu sonuc duserse gorebilirsin boyle pazartesi gunu telefon beklemektense internetten sonucna hafta sonu sen bakarsin.
Aynen canim diger battaniyeler hem dedigin gibi risk tasiyor hem de bebek hareketlendiginde tekmeleye tekmeleye ustunu aciyo. Bunun uzerinden baska battaniye orttugumde bile acamiyordu benim kiz

Ayaz ferman daha hos geliyor sanki kulaga canim.
Ayy ne güzel isim konusmaya başladık çok şükür rabbime bizim ilk ismimiz rahmetli kayinpederimin adı İbrahim olcak ikinci isimde karar veremedik ben Oğuz diyorum eşim Aren dio sizce hangisi kizlar

Areni hic duymamistim manasi ne acaba? Oguz bana daha sicak geldi ama

Canım hastane değil ki yurtdışından gelecek sonuç

Senden bildirim gelince sıçrıyorum. Yine mi çıkmadı keşke en başından soyleselerdi yüreğin ağzında beklemezdin. Erken çıkınca da surpriz olmus olurdu
Yok canım ya maalesef çıkmadı ama vardır bunda da bi hayır genel olarak sabırsız bi insanım beklemekten nefret ederim rabbim böyle sınıyor beni demek ki diyerek daha sakinim artık

KIZLAR LÜTFEN YARDIM.
İkili testimde ense kalınlığı normal çıkmıstı ama dün akşam kan sonuçlarımı aldğımdan beri ağlamaktan mahvoldum. Doktor risk var dedi ve nifty testi yapan anlaşmalı yerin numarasını verip burayla görüşüp testi yaptırsın dedi. Odadan nasıl cıktığımı bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Değerleri fotoğraf olarak yüklüyorum bu değerler risk yüksekmi anlayanlar bir baksın lütfen

Eklentiler

• image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…