2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

EslemM001 Buda benim kizin ki. Bizim ki delikli bir model oldugundan biraz ince. Disarida falan kullanırken mutlaka bir battaniye daha atiyordum ustunden. Baharlik daha ziyade.ama icerde cok ideal zaten ev sicak oluyor kisin ya

Canım benim oğlumun adı da ayaz
İsmin ağırlığını taşır derler yA çocuklar için
o yüzden tavsiye ederim

Canım ben 8-9 gündür Ne acılar yaşıyorum bi bilsen
Ben yaptırdım test gönderdim sonucu bekliyorum
Riskli çıkmış evet

Tamam biliyorum canim yurtdisindan gelecek de seninle vu konuda kim muhattap oluyor. Buradaki hastanen degil mi.onlarin sistemine dusunce bilgi edinemez misin diye dedim ben.
Yok canım hastane değil Ankara'da genetik testler yapan bi klinik diyeyim onlarda mail yoluyla öğreniyorlar sonuçları yurt dışındaki klinikten

Burun kemiği ölçümü ve ense kalınlığını paylaşırmısın
Birde papp- a mom ve hcg mom payşaşabilirmisin

Canim kombine risk 1/250uzeri olmali senin 179 cikmis. Evet risk var ama bu demek degil ki bebegin sagliksiz. Sadece risk hakkinda bilgi veren bir test bu

byrktrfa canım lütfen kendini üzme bu testlerin gerçeği yansittigini çok az gördüm 6 ay boyunca ağlayan kuzenim şimdi kızıyla mutlu çünkü hiç bir sorun yoktu hamileliğin tadini çıkar ne gelirse rabbimden baş göz üstüne

Aa sen abuk subuk isim duymamissin esimin buldugu isimlerin arasinda deniz kaptan ve çakabey var

Amin bence zaman kaybetme hangi doktor görürse görsün risk görecek zaten canım artık bu testlerden dolayı amniyosentez istemiyorlar
İlk duyduğumda öyle kötü oldum ki hemen başka perinatoğa gidip detaylı görmek istedim ama doktorum önermedi bu haftalar küçük olduğu için sonuç alamazsın dedi mecbur kan verdim
İnşallah Allah ım yardımcımız olsun. bir doktora daha gidicem oda risk görürse Nifty yaptırıcam siz başka test yaptırdınızmı ?

Canım kombine riskmi önemli biyokimyasal risk mi Benin kombine 188/1
Biyokimyasal 1:35
canim benim test sonuclarimda biyokimyasal diye bisey yok. senin kombine risk 188 cikinca biyokimyasali mi hesapladilar acaba. benim doktor kombine risk ve trisomi uzerinde durdu sadwce. benim kombine 16000 cikmis bana dedi ki 16bin dogumundan biri down send olacak. bana riski boyle acikladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…