2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İnşallah Allah ım yardımcımız olsun. bir doktora daha gidicem oda risk görürse Nifty yaptırıcam siz başka test yaptırdınızmı ?
Canim ben ikili yaptırmadım kuzenimde gördüğüm için ve benimde çok evhamli olacağımı düşündüğüm için zaten risktë çıksa aldirmayi düşünmüyorum ozaman kendimi uzmeye gerek yok diye dusundum

byrktrfa canim yuksek mi dusuk mu onu biz bilemeyiz. ama bu test kesinlik vermiyor onu biliyoruz. testi senin gibi risklii cikip saglikli dogum yapanlarin sayisi da oldukca fazla. kendini yipratma simdiden. emin olmak icin nifty yaptirabilirsin

İki bölümüde beraber yüklemeye çalıştım. Yüksek bir riskmi demek bu sonuçlar

Eki Görüntüle 1998147 Eki Görüntüle 1998148
Risk var ama bu demek değil ki kesin kez çocukta bi sorun var yanlış anliyosun testini. bu seninle aynı şartlarda ense kalınlığı ayni olan bebeklerde görülebilecek olan 50 bebekten birinde yada 170 bebekten birinde görülebilir bir risk olduğunu söylüyo kesin sonucu amniyosentez yada yurt dışındaki kan testi sonucu verir hiç üzme kendini takdir allahtan .bi çok kişi tanıyorum riskli görülüp sağlıklı doğum yapan rabbim gönlüne göre versin

Benim testte de kombine risk yazmıyor aslında
İki tane down yazıyor biri biyokimyasal olan diğeri sanırım kombine

byrktrfa bu arada doktorun bilgilendirdi mi bilmiyorum
Sende ve bende yüksek risk olmasının nedeni hcg nin Yüksek çıkması doktorumun dediği down çıkmazsa bu sonuç ileriki gebelik haftasındaki riskli durumuda bildirir dedi yüksek tansiyon belirtisi olabilirmiş bana o yüzden tuzu tamamen bırak dedi
İkili test sadece down için değil ileriki gebelik haftalarını da gösteriyor
Benim tek umudum ense kalınlığı ve burun kemiği çok şükür sende de bende de bu mevcut ama bu kesin Yok demek mi hayır rabbim korusun yavrularımız sağ salim kucağımıza alırı inşallah

İki bölümüde beraber yüklemeye çalıştım. Yüksek bir riskmi demek bu sonuçlar

Eki Görüntüle 1998147 Eki Görüntüle 1998148
Burun kemiği ve ense kalınlığı normal bi de testi çok geç yaptırmışsın 13+6 ya kadar yapılabiliyor ama bana dediler ki son günlerde yaptırırsan daha fazla yanılma oluyormuş. Seninle aynı değerlere sahip 179 kadından birinde down sendromlu bebek doğmuş. Evet risk yüksek ama bu demek değil ki senin bebeğin de down sendromlu. Doktorun ne önerdi yurtdışına gönderilen testlerden yaptır için rahat etsin.

Normalde doktorun hesaplamasına göre daha 13 e yeni girmiş gözüküyoduk ikili test günü 13+4 çıktı. Doktor direk birinin numarasını verip arayarak orada Nifty testi yaptırmamı istedi. ama ben bir doktorla daha görüşmek en azından daha detaylı bilgi almak istiyorum. Çok zor birşeymiş rabbim kimseye bu korkuları yaşatmasın inşallah hayırlı haberler alırız.

İnşallah canım. Ama dediğim gibi başka bi yerde daha testi yaptırmaya kalksan zamanı geçmiş diye yapmicaklar ve bu kağıdı hangi doktora gösterirsen göster risk var der ve amniyosentez ya da nifty önerirler. Ya bunlardan birini yaptır ya da 2 hafta sonra 3 lü test yaptırırsın ama 3 lünün güvenirliği dah azmış bence bir an evvel nifty yaptır zaten geç geliyor sonuçlar en azından için rahat eder hamileliğin zehir olmaz. Rabbim bu durumu yaşayan herkesin yardımcısı olsun inşallah

YaKaMoZz-z Aynen canim senin sonucunun 188olan kombine risk demek. sinir deger 250yaziyor iste. 250alti risk oluyor.
amin

Annene çekmiş olabilirsin o zaman kötü iç canım sen ilacı. İkinizin de beslenebilmesi için gerekli bu. Enfeksiyon nerede var canım?

Ayyy Allah im bende bir cinsiyetini ogreneydim de, cocugumu severken ismiyle seveydim bende kizsa Elif erkekse Cesur dusunuyorum. Baba cesura karsi ciktiama ikna ettim. Kizimiza babaannenin adini koyduk bunda isim hakki benim dedim peki dedi
Ben de Elif istiyorum :) Diğeri de Ece

Canim ikili test sonucuna takılma hiç üzülme benim iki arkadaşımın da test sonucu sıkıntılı demisti doktor bebisleri doğdu ve hiç bir sıkıntı Yok içini ferah tut canim

Annene çekmiş olabilirsin o zaman kötü iç canım sen ilacı. İkinizin de beslenebilmesi için gerekli bu. Enfeksiyon nerede var canım?
Idrar yolları dedi ama çok anlatmadi. Kültürün sonucuna göre karar vereceğiz antibiyotige dedi. Ama sonuç temiz olsa bugun çıkacaktı, çıkmadığına göre pek iç açıcı değil. Başa gelince içeceğiz artık ne yapalım

Canim bana da aynı şeyleri söyledi doktor ama ekledi yüzde 99 bişey yok sadece bi ihtimal dedi benim 209 da 1 ihtimaldi ve yaptırmadim olcumleri gayer iyiydi çünkü bi cok kisi var hatta daha riskli hallerde çıkan sonuçlarda normal doğan bebekler var ben doktorlarin anlaşmalı olduğunu dusunuyorum ve zaten olacaksa testi yaptirsam da vazgecmicektim bebeğim den o yüzden gerek duymadim risk oranıyla alakalı ama kendini üzme bebeginde uzulur

Canim ikili test sonucuna takılma hiç üzülme benim iki arkadaşımın da test sonucu sıkıntılı demisti doktor bebisleri doğdu ve hiç bir sıkıntı Yok içini ferah tut canim

İnşallah. İki gün öncesine kadar bebğimin cinsiyetini öğrenip ona ilk alacağım şeyi düşüyorken şimdi tek düşündüğüm sonuçlar.
Allah ım kimseyi evladıyla sınamasın

İnşallah. İki gün öncesine kadar bebğimin cinsiyetini öğrenip ona ilk alacağım şeyi düşüyorken şimdi tek düşündüğüm sonuçlar.
Allah ım kimseyi evladıyla sınamasın
Benim ki 10binde 1 çıktı ama sonuçta bunda da risk var. Belli olmaz ki belki 40binde 1 çıkanın bebeği down sendromlu doğar 10da 1 çıkanın sağlıklı. O yüzden hiçbir şekilde güvenilir değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…