2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
çok üzgünüm benim de ultrason ölçümleri normal ama biyokimyasal trisomy 21 risk 1/134 çıktı. dünden beri düşündüğüm tek şey bu. kızım olacağını öğrendim ama mahfoldum ağlamaktan. amniyosentez dedi dr

Lütfen uzmeyin kendinizi. Ben ikili test yaptirmadim bile. Belki benimki down sendromlu ama haberim yok Allaha emanet yavrularımız. Nifty gibi birşey demedi mi? Sanırım amniyosentez 5.ayda yapılıyor bana doktorum oyle demişti, o zamana kadar kahrolursunuz daha erken yapılan birşey onermedi mi

İnşallah. İki gün öncesine kadar bebğimin cinsiyetini öğrenip ona ilk alacağım şeyi düşüyorken şimdi tek düşündüğüm sonuçlar.
Allah ım kimseyi evladıyla sınamasın
amin canim hiç üzülme ben yaptırmadım mesela test doktorum normal ense kalınlığını ölçtü ikili test kesin sonuç degil diye yaptırmadı icin rahat olsun

İşte bebiş gelmek istedi mi nasıl da geliyor Allah ın işine bak :) gelirsin gelmesine de geri dönüş zor olabilir sezaryense eheh Doğumda ikizleri ne yapmayı düşünüyorsun ben kızımı yanımda götüreceğim hastanede kalacak bizimle

üçlü ve dörtlü testi es geçti 35 yaş riskiyle birlikte direkt amniyosentez dedi. onda da düşük riski varmış gözüm çıktı ağlamaktan. teşekkürler iyi dilekleriniz için. siz neden yaptırmadınız testi. galiba en iyiside bu

İnşallah doğru değildir bu ikili testler adını duyunca bile tuhaf oluyorum
Amniyosentez için beklemen lazım sanırım 16. Haftadan sonra yapılıyor ense ölçümü nasıldı

Amniyosentez için beklemen lazım sanırım 16. Haftadan sonra yapılıyor ense ölçümü nasıldı
0.68 mm yazıyor dr normal dedi ultrasonda anormallik yok kan değerlerinde çıkmış işte.yaptırsam bi dert yaptırmasam bi dert. 16.haftaya kadar bekleyip karar vercem

0.68 mm yazıyor dr normal dedi ultrasonda anormallik yok kan değerlerinde çıkmış işte.yaptırsam bi dert yaptırmasam bi dert. 16.haftaya kadar bekleyip karar vercem

Yüzde yüz emin olmak için amniyosentez dedi doktorum. Onu da 5.ayda yapıyoruz ve sağlıklı bebeğin hayatını riske atan bir işlem dedi.
Nefes alan çocuğumu kendi elimle öldüremem dogumda ya da cocuklugunda da bir sorunla, sakatlikla karşı karşıya kalabilir. Öldürüp topraga gomemem o yüzden hic bilmek istemiyorum oyle birsey varsa bile, kaderdir. Bilmek sadece insanın kendisini heder etmesine sebep oluyor

Geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar. İdrar yolu enfeksiyonu ben de yaşadım benim kültür temizdi. Monurol vermişti doktor. Tek kullanımlık tozlardan. Kültür temiz çıkarsa ondan verir sana da. Bol bol su iç. Emin ol antibiyotik bulantı ilacından daha zararlı. Direk plasentaya geçiyor. Bir haftadır iyileşmeye çalışıyorum ben mesela. Boğazımda enfeksiyon vardı. Ama antibiyotik içmek istemedim ne kadar kötü olsam da.

Ben de Elif istiyorum :) Diğeri de Ece
ayyy cok guzel cokta yakismis isimler. eda ece yi de ben ikizlerde cok seviyorum.
İnşallah. İki gün öncesine kadar bebğimin cinsiyetini öğrenip ona ilk alacağım şeyi düşüyorken şimdi tek düşündüğüm sonuçlar.
amin insallah guzel sonuclar alacaksiniz. peki yasiniz kac ve kacinci gebelik?

Allah yardimciniz olsun insallahhayirli kararlar verirsiniz saglikli sonuclr alirsiniz

Oku oku bitmiyor maşallah kızlar isim muhabbeti olmuş :) benim eşimle soyadimiz aynıydı akrabalık falan yok hicbisekilde ve ne tesadüf ki babalarımızın adı da aynı bu yüzden oğluma direk dedelerinin ismini verdik şimdi bu bebiş için de erkek olursa Bilal(eşimle ortak kararımız) kız olursa Hazal( babannemin ismi çok seviyorum onu çünkü) düşünüyoruz. Eşime ilk çocuğumuzun ismini bana danışmadan sen soyledin direk bunun ben soylicem dedim tamam dedi oysaki bende babalarımızın ismi diye onu söylerdim

vayyy tesaduflere bak ne guzel her iki tarafinda gonlu olmus:))) kk nin en geveze anneleri biziz sanirim bizim kadar konusan yok gibi :)))

Kızlar ben buna bayıldım ve hemen anneme siparişi verdim :d çok tatlı değil mi.
Eki Görüntüle 1998177
Bayıldım çok güzel :) ben de anneme bir göstereyim bakalım :)

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. Kendinizi hiçbir kesinliği olmayan bir olasılık için harap etmeyin. Yurtdışında yapılan testlerden yaptırın bence. Amniyosentez çok riskli bir işlem. Bebeğiniz sağlıklıysa sağlıklı bebekten olursunuz Allah korusun.

Hazal çok güzel bence :) ilk defa Hazal babaanne duyuyorum ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…