2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hazal çok güzel bence :) ilk defa Hazal babaanne duyuyorum ne güzel :)
kimlikle gazel sanırım canım babannemin ismi ama Hazal diye çağirılıyor benim bastacim o çok seviyorum o yüzden hiç düşünmeden onun ismini vereceğim inşallah :)
vayyy tesaduflere bak ne guzel her iki tarafinda gonlu olmus:))) kk nin en geveze anneleri biziz sanirim bizim kadar konusan yok gibi :)))
Galiba ya usenmedim bende okudum hepsini valla :))

İkili testleri riskli çıkan arkadaşlar (isimleri etiketliyemedim) Allah hepimize sağlıklı bebisler versin bol dua etmekten başka bişey gelmez ki elimizden belki bizim risk çıkmadı ama kesin sonuç vermiyor ikili test bilemeyiz yani Allaha emanet yavrularimizin hepsi hakkımızda hayırlı olanı versin rabbim her zaman..

Kızlar selam , sizce bebişimin cinsiyeti ne olabilir. Göstermiyor inatçı :) 14 . Haftada doktor erkeğe benziyor ama kesin değil dedi. 16. Haftada da kıza benziyor ama emin değilim hazırlık yapma dedi. Kafam allak bullak oldu :)

İns Rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin yavrulrimiz saglikla dunyaya gelsin insallah.
Kizlar ben bu ikili testin amacini pek anlayamadim. Olasi bir riski hadi ogrendim ne oluyor? Disardan Tedavi etme imkani yok sanirim sadece bi Olasilik ögreniliyor bildigim kadariyla.
Haydi olasilik coook yuksek oldu ne olacak aldirilacak mi bizlere verilen emanetler? ben almanyada yasiyorum ve suan yakin arkadaslarimdan o kadar cok hamile var ki hicbirinden duymadim ikili testi. Drlar teklif eder agiz ucuyla o kadar. Konu bile olmaz ama ilk gebeligimde de bu forumda gozlemledim simdi de ayni sekilde konu hep bu testler. Bana para tuzagi geliyor parasjni gectim annelere yapilan piskolojik iskence. Farkli dusunen arkadaslar vardir eminim ama ben boyle bakiyorum bu testlere

Canım bende yaptırmadım testleri. Doktorum kesin değil çıkacak sonuç ihtimal verilecek dedi. Bizde yaptırmadık. Aslında mantıklı olan yaptırmak bence ne gerekiyorsa ama ben kendime güvenemedim yüksek risk çıkar üzülürüm , üzüntü bebeğime zarar verir diye.

2li testte ense ve burun ölçümunde sıkintı yoksa cok ta üzulmeyin. Internette biraz arastirin. Risk var diyip saglikli bebek doguranlarla dolu topikler... tabi ki icinize kurt düsüyor kolay degil..ama cok sık olan bi hastalik ta degil..ama test sonuclarinda cok yanilma oluyor

Kızlar el doblöründen bende almayı istiyorum kullanan arkadaş memnunmusunuz bilgi verirseniz ona göre alalım

Çok tatlıymış cnm bebek eşyalarının hepsi çok güzel zaten....tamamdır kesin lazım lı birşey,alıcam inşaallah Rabbim kullanmayı nasip eder

Öncelikle güzel duaların için amiiin diyorum
Bende senin gibi düşünüyorum ama bu olasılık testi doktorlar zaten kesin tanı demiyor 1 haftadır okumadığım yazı kalmadı evet yanılan oluyor ama ikili test sonucu bazılarında doğru çıkmış ense kalınlığı burun kemiği olmasına rağmen ultrasonda hiç bir sorun olmamasına rağmen hatta
İlk başlarda kendimi sadece burun ve ense ölçümleriyle teselli ediyordum ama teselli olacak başka bişeyim Yok artık bekleyip görcez ben ve benim gibi arkaşlarımı rabbim korktuklarımıza uğratmasın inşallah

Hastaneyle ev 5dk mesafede. Baska bi ilcede dogum yaparsam kirk dk gitmem yol gitmem gerekcek.ben memleketime tayin istedim. Goturemezsemde Teyzemlere emanet ederim diye dusunudum ama suan 7/24 beraberiz.ucretsiz izinde oldugum icin ayrilmadik hic
Ozaman naparm ama hic bilmiyorum. Kendi baslarina oynasalar evde seninde aralarinda cok az zaman olcak planlimiydi.benim gibi kaza kursunumu

Kizlar bana bir yardimci olun bir fikir verin lutfen.hamileligimin basindan beri uc tane doktora gidiyorum artik benim de kalici bir doktorum olsun istiyorum ama karar veremiyorum.daha uc gun olmadi birine gideli gayette iyi bakti ama yok simdi de acaba oburu daha mi iyiydi ki bir de ona gideyim diyorum ona gitsem kesin iki uc gun sonra da digerinin hastanesi daha iyiydi bir de ona gidiyim dicem.her seferinde bu son artik bir tek doktora devam edicem diyorum ama yok olmuyo kafam karisiyor boyle olunca canim skliyor.ustelik bir doktorun dedigi bir sey kafama takildi diyelim diger doktora sorarken utaniyorum sanki baska doktora gittigim icin ayip etmis bi de utanmadan soruyo gibi hissediyorum kendimi of canim skldi sabah sabah:/

canım neden bu kadar kafanı karıştırıyorsun ki 3 tane doktora gitmendeki amaç ne? her hafta bebeğini görmek mi? eğer öyleyse bebeğini de yoruyorsun. burdan yardım etmek zor sonuçta sen görüşüyorsun her biriyle ama seninle daha ilgili, seni daha çok bilgilendiren, daha çok vakit ayıran, sabırlı ve en önemlisi doğum konusunda daha tecrübeli ve başarıları bulunan birini seçmen gerekiyor. illaki biri diğerinden daha iyidir. saydığım özelliklerden biri ya da bir kaçı diğerine göre daha fazladır

Kızlar dün isimlerden konuşmuştuk. Sonrasını okuyamadım:)). İki isim hakkında ne düşünüyorsunuz? Mutlaka biri söylenir diğeri kalırmı? Kızım için düşünmedik iki isim. Ama şimdi oğluma istiyorum iki isim. Sizin fikriniz nedir?

ben normalde karşıyım 2 isime. çok fazla karışıklık oluyor evde ve okuldu başka adla sesleniliyor bu da küçük çocuk için travma yaratıyor bence. çok fazla 2 isimli arkadaşım vardı ilk okulda genelde arkadaş çevresinde ve okulda 2. isim evde 1. isim kullanılır.bizim seslendiğimizde bakmayan arkadaşlarımız vardı zor alışıyorlardıama koyacağım dersen tavsiyem 2 ismi birden kullanmanız yeğenimin o şekilde ve özellikle 2siyle de sesleniyoruz aynı anda büyüdüğünde sıkıntı çekmesin diye bu tarz bir yöntem bulduk

beyaz mı akıntın? ben akıntım var diyince normal diyorlar koku kaşıntı mı vardı da enfeksiyon olup olmadığına baktılar?
cnm idrar tahlili yaptırdım idrarım koyuydu akıntı da bıraz koku vardı ve coktu. oyle olunca dr um tahlıl ıstedı enfeksıyon varmıs . ilacı kullan cocuga zararı yok dedı. bide bol bol su iç dedi ama ben hiç içmiyorum. günde 2\3 bardagı gecmez.

anladıom canım benimde beyaz akıntım var çok ama koku kaşıntı yok. ah o su içme mevzusu bende de sıkıntı ben suyuma bir iki damla limon sıkıp içiyordum güzelde içtim bir müddet ama şimdi ondan da sıkıldım şimdi bende büyük bardakla 3 bardak anca içiyorum

Kisir dongu gibi oldu canim.hani doktorlar ayda bir cagiriyorlar ya ben hepsine bir hafta araliklarla gittigim icin dogal olarak hepsinin cagirdigi haftam baska oluyor.bu sefer gitmesem diyorum ki belki bu haftanin bir ozelligi vardi ondan cagirdi bi gidiyim diyorum bu son diyorum tipis tipis gidiyorum:/

Bebeginin cinsiyeti yılan hikayesine dönen bir anne daha :) rabbim en hayırlısından versin inş.

Doktora nasıl karar verilir ben de bilmiyorum. 12.haftada bu doktora ilk kez gittim, simdi tahlil sonucum çıkınca yine gideceğim. Ilgili, açıklayıcı ama doğum için bunlar yeterli mi veya doğum anindaki tavri tutumu nasil, bunu hic bi zaman bilemem doktor konusu beni de yiyip bitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…