- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #12.861
Fazla seçenek olduğu için kafam karışmış neden 3 doktora birden gidiyorsun sık sık ultrasona girmek çokta iyi değil benceKizlar bana bir yardimci olun bir fikir verin lutfen.hamileligimin basindan beri uc tane doktora gidiyorum artik benim de kalici bir doktorum olsun istiyorum ama karar veremiyorum.daha uc gun olmadi birine gideli gayette iyi bakti ama yok simdi de acaba oburu daha mi iyiydi ki bir de ona gideyim diyorum ona gitsem kesin iki uc gun sonra da digerinin hastanesi daha iyiydi bir de ona gidiyim dicem.her seferinde bu son artik bir tek doktora devam edicem diyorum ama yok olmuyo kafam karisiyor boyle olunca canim skliyor.ustelik bir doktorun dedigi bir sey kafama takildi diyelim diger doktora sorarken utaniyorum sanki baska doktora gittigim icin ayip etmis bi de utanmadan soruyo gibi hissediyorum kendimi of canim skldi sabah sabah:/
Cok sık ultrason zararli. Hem doktorun anne karnina mudahale sansı yok zaten. Yani bir iki tavsiye disında doktorlarin hepsi ayniKizlar bana bir yardimci olun bir fikir verin lutfen.hamileligimin basindan beri uc tane doktora gidiyorum artik benim de kalici bir doktorum olsun istiyorum ama karar veremiyorum.daha uc gun olmadi birine gideli gayette iyi bakti ama yok simdi de acaba oburu daha mi iyiydi ki bir de ona gideyim diyorum ona gitsem kesin iki uc gun sonra da digerinin hastanesi daha iyiydi bir de ona gidiyim dicem.her seferinde bu son artik bir tek doktora devam edicem diyorum ama yok olmuyo kafam karisiyor boyle olunca canim skliyor.ustelik bir doktorun dedigi bir sey kafama takildi diyelim diger doktora sorarken utaniyorum sanki baska doktora gittigim icin ayip etmis bi de utanmadan soruyo gibi hissediyorum kendimi of canim skldi sabah sabah:/
hahaha diğeri de benimBebeginin cinsiyeti yılan hikayesine dönen bir anne daha :) rabbim en hayırlısından versin inş.
tatlım internette hiç arattın mı adını? bazen yorumlar çıkabiliyor..Doktora nasıl karar verilir ben de bilmiyorum. 12.haftada bu doktora ilk kez gittim, simdi tahlil sonucum çıkınca yine gideceğim. Ilgili, açıklayıcı ama doğum için bunlar yeterli mi veya doğum anindaki tavri tutumu nasil, bunu hic bi zaman bilememdoktor konusu beni de yiyip bitiriyor
Kisir dongu gibi oldu canim.hani doktorlar ayda bir cagiriyorlar ya ben hepsine bir hafta araliklarla gittigim icin dogal olarak hepsinin cagirdigi haftam baska oluyor.bu sefer gitmesem diyorum ki belki bu haftanin bir ozelligi vardi ondan cagirdi bi gidiyim diyorum bu son diyorum tipis tipis gidiyorum:/
Genç bi doktor, bi yorum bulamadım internette. Bi de şahsen özel üniversite mezunu doktorlari cok tercih etmemeye çalışıyorum ozellikle araştırıyorum nerden mezun olduğunu. Marmara ingilizce tıp bitirmiş su an gittiğim doktor. Ama genc biri, acaba tecrubesi az midir? Bi de üniversite hastanesi olmasına guvendim biraz, yani gunun yarısı poliklinikte, kalaninda eğitim veriyor. Inşallah tecrubesi iyidirtatlım internette hiç arattın mı adını? bazen yorumlar çıkabiliyor..
Bende arkadaşı etiketleyecektim şimdi :)@Ayaklarim3kilo nerelerdesin şekerim? büyük ihtimalle kızından fırsat bulamıyosundur ama umarım başka sorun yoktur?
Canım nerde yaşıyorsunGenç bi doktor, bi yorum bulamadım internette. Bi de şahsen özel üniversite mezunu doktorlari cok tercih etmemeye çalışıyorum ozellikle araştırıyorum nerden mezun olduğunu. Marmara ingilizce tıp bitirmiş su an gittiğim doktor. Ama genc biri, acaba tecrubesi az midir? Bi de üniversite hastanesi olmasına guvendim biraz, yani gunun yarısı poliklinikte, kalaninda eğitim veriyor. Inşallah tecrubesi iyidir
İstanbuldaysan Göztepe medical parkta Gökmen iyigün var şiddetle tavsiye ederim arkadaşımın iki bebeğinin takibini yaptı ikinci gebeliği çok sıkıntılıydı teşhisleri yönlendirmesi doğumda ve sonraki tavırları çok iyiGenç bi doktor, bi yorum bulamadım internette. Bi de şahsen özel üniversite mezunu doktorlari cok tercih etmemeye çalışıyorum ozellikle araştırıyorum nerden mezun olduğunu. Marmara ingilizce tıp bitirmiş su an gittiğim doktor. Ama genc biri, acaba tecrubesi az midir? Bi de üniversite hastanesi olmasına guvendim biraz, yani gunun yarısı poliklinikte, kalaninda eğitim veriyor. Inşallah tecrubesi iyidir
Haklisin canim cok dogru soyluyorsun amac rutin ayda bir kontrol olsun.iyice dusunup kararimi vericem tutucam kendimi bi sekilde :) hayirlisiyla 4lu test sonucu ciksaydi ona da cok stres yaptim.cok tesekkur ederim ilgin icin:)ee peki farklı şey mi söylüyorlar mıydı? 1 hafta da farklı ne olabilir ki eğer olacak olsaydı bizleri de senin gittiğin haftalarda çağırırdı doktorlar. ben şimdi 16. haftamda gideceğim 1 ay sonra gel diyecek. bir başkası 14. haftasında gitti onuda 1 ay sonrası için çağırdı şimdi ben 14. haftada ne kaybetmiş olabilirim ya da 14. haftada giden 16. haftasında ne kaybetmiş olabilir?
Böyle şeyler çok duyuyoruz aslında en net doppler zamanında kesinleşiyorKızlar çok duyuyorum önce kız deniyor sonra erkek çıkıyor. Bana iki doktor iki farklı zamanda kız dedi ama daha bu sabah bi yakınımıza da kız demişler erkekmiş meğer bunu duyduğumdan beri içime kuşku düştü acaba benimki de mi erkek diye : ) 2 hafta sonra tekrar randevum var onda da kız derse doktor öyle emin olabilcem sanırım.
Ben de karar veremiyorum ama artik gozumu karartip birini tercih edicem canim:)burdan baska kadin dogumcu icin tavsiye alabilicegim kimsede yok bursada:/ ama gittiklerimden birini secicem az cok tanidim sayilir.insallah ikinci de daha tecrubeli oluruz:)Doktora nasıl karar verilir ben de bilmiyorum. 12.haftada bu doktora ilk kez gittim, simdi tahlil sonucum çıkınca yine gideceğim. Ilgili, açıklayıcı ama doğum için bunlar yeterli mi veya doğum anindaki tavri tutumu nasil, bunu hic bi zaman bilememdoktor konusu beni de yiyip bitiriyor
Aslinda olaylar kendiliginden gelisti.soyle soyliyim ilk kese icin bir doktora gittim.sonra kalp atisi icin gittim ayni doktora.bir gun sabah kanamam olunca kostum hastaneye doktor ameliyatta dediler ayni hastanede baska doktora muayene oldum.cok iyi davrandi ilgilendi bundan sonra bu doktora geliyim dedim ama oburunden de vazgecemedim.sonra esime bir arkadasi tavsiye etmis kanama olunca bir de ona gidelim dedik ertesi gun gittik baktim o da iyi bir doktor.basta gittigim doktoru da arastirip gitmistim ona da devam ettim.sonra her gittigim doktor dogal olarak ayda bir gel diyince ordan aldi yurudu olaylarFazla seçenek olduğu için kafam karışmış neden 3 doktora birden gidiyorsun sık sık ultrasona girmek çokta iyi değil bence
Çok şükür canım çok memnun kaldım Dr dan beyninden idrar torbasına kadar heryerini gösterdi civcivim in :)Rica ederim tatlım, inşallah gerek kalmadan oradaki doktor da seni tatmin eder..
Aynen canim zaten farkli bir sey de demiyorlarCok sık ultrason zararli. Hem doktorun anne karnina mudahale sansı yok zaten. Yani bir iki tavsiye disında doktorlarin hepsi ayni
Istanbul ama avrupa yakası. Aslında mecidiyeköyde turkiye hastanesinde figen hanim var bütün cevrem ona gitti ve cok cok memnun. Ama hamileliğim cok agir geciyor, trafige ve araba kokusuna dayanamıyorum. Malesef çok uzak bana. Hele köprü geçmeyi hic gözüm almıyorİstanbuldaysan Göztepe medical parkta Gökmen iyigün var şiddetle tavsiye ederim arkadaşımın iki bebeğinin takibini yaptı ikinci gebeliği çok sıkıntılıydı teşhisleri yönlendirmesi doğumda ve sonraki tavırları çok iyi
Benim doktorum Bağdat caddesinde kliniği var Aykut coşkun çok memnunum doktorumdan Hamilelik takibim ve sonra ki sıkıntılarım konusunda bana fazlasıyla yardımcı oldu çok pozitif insanı rahatlatan her soruna aydınlatıcı rahatlatıcı cevaplar veren bi doktor
Bana da 12+1 de kesin erkek dedi. Ama cok erken geliyor bi turlu inanamıyorum. Kimseye soylemedik aileden ve arkadaslardan. Sonra değişirse bi de insanlarla ugrasmayalim diye :) benim de suphelerim var yaniKızlar çok duyuyorum önce kız deniyor sonra erkek çıkıyor. Bana iki doktor iki farklı zamanda kız dedi ama daha bu sabah bi yakınımıza da kız demişler erkekmiş meğer bunu duyduğumdan beri içime kuşku düştü acaba benimki de mi erkek diye : ) 2 hafta sonra tekrar randevum var onda da kız derse doktor öyle emin olabilcem sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?