- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #12.881
Ben canım aldım çok memnunum iyiki almışım ilk zamanlar bulamıyordum şimdi biraz uğraşın ca buluyorum. SoyLe bir durum var ama bazen bulunmuyormus bebek arkasını dönüp uyuduğunda. Ben o yüzden genelde yemek yedikten sonra bakıyorum uyanik olsun diyeEl dipleri alan arkadaşımızismetbeyinbiricikhanimi idi ama nasıl kullanışlı mi bilmiyorum
Canim musait bir zamaninda benide ekleyebilirmisin listeye. Sat 22 subat.yas 30. Sehir Manisa. Baslangic kilom 52sonuçlar çıksın garantileyeyim hamileliğimi olmadı ilk sayfaya liste yapayım tabi sizlerde isterseniz herkesi takip açısından diğer sayfalarda var
Ben herkese duyurdum kız diye inşallah değişmez : ) bi de erkeklerde çok yanılma olmuyor yani doktor gördüğü şeyin kordon değil de pipi olduğuna eminse kesin erkek diyebiliyor ama kızlar da değişiyor hele ki ilk haftalarda kız diyorlar pipi daha oluşmadığı için tam ayırt edemiyorlar. Bana 11+6 da ve 12+5 de kız dendi çok erken değişmez inşallah ama hayırlısı yine de : )Bana da 12+1 de kesin erkek dedi. Ama cok erken geliyor bi turlu inanamıyorum. Kimseye soylemedik aileden ve arkadaslardan. Sonra değişirse bi de insanlarla ugrasmayalim diye :) benim de suphelerim var yani
aa canım çok sevindim geldin mi doktoraÇok şükür canım çok memnun kaldım Dr dan beyninden idrar torbasına kadar heryerini gösterdi civcivim in :)
Canım 11+6 da kız denmesi çok çok erken bir zaman değil mi kızlar size de soruyorum.O haftalarda zaten bütün bebekler kızdır :) nacizane bir yorum yapmak istedim. İnşallah değişmesin tabi kız istiyorsan.Ben herkese duyurdum kız diye inşallah değişmez : ) bi de erkeklerde çok yanılma olmuyor yani doktor gördüğü şeyin kordon değil de pipi olduğuna eminse kesin erkek diyebiliyor ama kızlar da değişiyor hele ki ilk haftalarda kız diyorlar pipi daha oluşmadığı için tam ayırt edemiyorlar. Bana 11+6 da ve 12+5 de kız dendi çok erken değişmez inşallah ama hayırlısı yine de : )
Bana da 16. haftada doktor kesin kiz dedi.bana erkek gibi geliyordu ama kesin kiz diyince yaydim herkeseBen herkese duyurdum kız diye inşallah değişmez : ) bi de erkeklerde çok yanılma olmuyor yani doktor gördüğü şeyin kordon değil de pipi olduğuna eminse kesin erkek diyebiliyor ama kızlar da değişiyor hele ki ilk haftalarda kız diyorlar pipi daha oluşmadığı için tam ayırt edemiyorlar. Bana 11+6 da ve 12+5 de kız dendi çok erken değişmez inşallah ama hayırlısı yine de : )
Canım bana en başından beri kızın olacakmış gibi geliyor nedense. En sona kim gidiyor doktora sona kalan ben olucam galiba. 15 haziran da öğrenicem nasip olursa. Ölme eşeğim ölme.aa canım çok sevindim geldin mi doktorakızın olacakmış hayırlısı olsun inşallah hepimize erkek mi kız mı diye bakmıştın ya doğru çıktı mı sende ben çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne diyecek doktor
Canım çok büyük ihtimal değişmez. Erkek olsaydı 16. Haftada kesin görmesi lazım diye düşünuyorum.Bana da 16. haftada doktor kesin kiz dedi.bana erkek gibi geliyordu ama kesin kiz diyince yaydim herkesekiz da olsa erkek de olsa cinsiyetini ogrenince acayip mutlu oluyor insan sanki her seyin daha bir farkinda oluyor :) ama 16. Haftada soyledi erken deil aslinda degismez sonradan dimi :)
Bana 16.hafta soylediler canim insallah sen de ogrenmeyen tum arkadaslar da ogrenirler hemen cok farkli tatli bir duygu :)He şimdi gördüm 12+5 de de kız demiş. Ben 12+6 da gittim su an her ikisine de benzeyen bir hafta net bir şey diyemiyorum önümüzdeki ay kesin sonuç söylerim dedi bana da. Yine de sağolsun aklıma hicbir şey sokmadı benim için iyi bir şey açıkçası.
Evet canım artık elin karnına gidince kızım ya oğlum diye sevebiliyorsun çok güzel bir his. Ben kızımda öğrenince çok duygusaldim Allahım kızımı öküz bir adama nasip etme diye ağlardım düşün artık çocuk doğmuş buyumus evlenecek vakte gelmiş is adamın okuzlugune kalmış :))))) bu hamileligimde o kadar duygusal değilim nedense. Tükettim sanırım bütün duygusallığımi kızımda.Bana 16.hafta soylediler canim insallah sen de ogrenmeyen tum arkadaslar da ogrenirler hemen cok farkli tatli bir duygu :)
12. Haftada ikili testKisir dongu gibi oldu canim.hani doktorlar ayda bir cagiriyorlar ya ben hepsine bir hafta araliklarla gittigim icin dogal olarak hepsinin cagirdigi haftam baska oluyor.bu sefer gitmesem diyorum ki belki bu haftanin bir ozelligi vardi ondan cagirdi bi gidiyim diyorum bu son diyorum tipis tipis gidiyorum:/
Iyice emin olmak icin uc boyutluda da inceledi baya artik yanildiysa pes derimCanım çok büyük ihtimal değişmez. Erkek olsaydı 16. Haftada kesin görmesi lazım diye düşünuyorum.
Ben de oyle dua ediyorum kiz oldugunu ogrendigimden beri Allah kiz erkek tum yavrulari iyilerle karsilastirsin insallah :) belki oglun olucaktir bu kez o yuzden duygusal degilsindir canim erkekler daha az duygusal oluyor ya o bakimdan :)Evet canım artık elin karnına gidince kızım ya oğlum diye sevebiliyorsun çok güzel bir his. Ben kızımda öğrenince çok duygusaldim Allahım kızımı öküz bir adama nasip etme diye ağlardım düşün artık çocuk doğmuş buyumus evlenecek vakte gelmiş is adamın okuzlugune kalmış :))))) bu hamileligimde o kadar duygusal değilim nedense. Tükettim sanırım bütün duygusallığımi kızımda.
Kızlar sizlere bir haberim var Dr %90 kız dedi çok başka bir duyguymuş çok çok mutluyum çok şükür bin şükür Rabbim e bu günleri gösterdi minik civcivim pilicmis meğersem :)
Canım 11+6 da kız denmesi çok çok erken bir zaman değil mi kızlar size de soruyorum.O haftalarda zaten bütün bebekler kızdır :) nacizane bir yorum yapmak istedim. İnşallah değişmesin tabi kız istiyorsan.
4lu test icin kan verdim canim uc gun once haftaya cikar dediler insallah hayirli saglikli haberler alirim.doktor 21.hafta bir ay sonra yani detayliya girebilirsin demisti.diger doktoru aradim o da 22 de tavsiye ediyorum dedi iste fazla doktorun bir kafa karisikligi daha.boyle olmicak artik detayliya da uc kere girermisim12. Haftada ikili test
16.haftada 4lu test
20.haftada ayrintili ultrason
Bunlari denk getir biriyle devam et bisey kacirmis olmazsin.
Manisadamı yaşıyorsun yoksa manisalımısın cnm? Ben Manisalıyım da merak ettimCanim musait bir zamaninda benide ekleyebilirmisin listeye. Sat 22 subat.yas 30. Sehir Manisa. Baslangic kilom 52
Yok canım terzi kendi söküğünü dikemezmis bana erkek çıkmıştı :) Allah senden razı olsun canım gerçekten çok memnun kaldım Dr dan dediğin Dr dan randevu almamıştım ama evrim hanım çok güzel ilgilendi sağolsun. InsaAllah bin evvel sizde öğrenirsiniz miniginizin cinsiyetini :)aa canım çok sevindim geldin mi doktorakızın olacakmış hayırlısı olsun inşallah hepimize erkek mi kız mı diye bakmıştın ya doğru çıktı mı sende ben çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne diyecek doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?