- 20 Mart 2016
- 320
- 464
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #12.901
Manisanin bir ilcesinde yasiyorum canim. Memleketim BalikesirManisadamı yaşıyorsun yoksa manisalımısın cnm? Ben Manisalıyım da merak ettim
Hicbir test mecburi deil canim sana kalmis bir sey ikili testten farki dort degere bakiliyor.ben ikili test yaptirmadim sadece ense kalinligiyla burun kemigine baktirdim normaldi her sey.dortluyu yaptirdim sonucumu bekliyorum.ayni haftalarda uclu de yapiliyor ama dortlunun basari orani daha yuksek oldugu icin dortlu yaptirdim ben amac ikili testle ayni yani bunda daBu 4 lü test gereklimi mecburi mi yani
Benim oğlum olacak inşallah. Ama duygusallığım tavana vurdu. Doktorun koltuğuna oturuyorum, daha ultrasonu açmadan başlıyorum ağlamayaBen de oyle dua ediyorum kiz oldugunu ogrendigimden beri Allah kiz erkek tum yavrulari iyilerle karsilastirsin insallah :) belki oglun olucaktir bu kez o yuzden duygusal degilsindir canim erkekler daha az duygusal oluyor ya o bakimdan :)
Olabilir canim tabi :) arkadas kizim da cok duygusaldim simdi deilim diyince espri olarak soyledim :)Benim oğlum olacak inşallah. Ama duygusallığım tavana vurdu. Doktorun koltuğuna oturuyorum, daha ultrasonu açmadan başlıyorum ağlamayaoğlan anaları da duygusal olabilir :)
Gozun aydın canımKızlar sizlere bir haberim var Dr %90 kız dedi çok başka bir duyguymuş çok çok mutluyum çok şükür bin şükür Rabbim e bu günleri gösterdi minik civcivim pilicmis meğersem :)
Brnim de içimde bi kuşku olustu.Bana da 13+2 de kız büyük ihtimal dedi,baya da uğraştı emin olabilmek için.göbek kordonu bacak arasından geçiyor pipi var mı yokmu diye bakıyorum dedi :) insalalh yanilmiyordur. 10-15 gün sonra daha da netlesir dedi.1 haziranda randevum var.insallah sürpriz olmazBen herkese duyurdum kız diye inşallah değişmez : ) bi de erkeklerde çok yanılma olmuyor yani doktor gördüğü şeyin kordon değil de pipi olduğuna eminse kesin erkek diyebiliyor ama kızlar da değişiyor hele ki ilk haftalarda kız diyorlar pipi daha oluşmadığı için tam ayırt edemiyorlar. Bana 11+6 da ve 12+5 de kız dendi çok erken değişmez inşallah ama hayırlısı yine de : )
Ben de Akhisarlıyım anne tarafındanManisanin bir ilcesinde yasiyorum canim. Memleketim Balikesir
Evet o fikre alışmak insanı şaşırtır.kucuk oğluma bu doktor 14.haftada erkek demişti yanilmadi.bunda ultrasinu açar açmaz kız dedi.o an bebek bacaklarını kapattı duydu sanki :) sonrasında uğraştı baya .bakalım hayırlısı inşallah sürpriz olmaz.1 hazirana kaldı 10 gün :))Dış genital organlar 11.haftada şekillenmeye başlıyormuş. Yani tam bir pipi oluşmasa da kız ve erkek organlarda o haftalarda yine de farklılık oluyormuş. Tecrübeli doktorlar ayırt edebiliyor pipi olmasa da erkek diyebiliyor bazı doktorlarsa pipi olmadığı için kız diyor halbuki erkek çıkıyor. Benim doktorum da baya inceledi hatta anlattı da ben onun tecrübesine güveniyorum içimde bir kuşku olsa da. sonuçta kız da olsa erkek de olsa benim çocuğum ama şu an kız fikrine o kadar alıştım ki bir sürpriz olup da erkek derse baya şaşırırım : ) 2 haziranda randevum.
Aynen bana da doktor hiç uğraşmadan kız dedi hatta o kadar güzel poz verdi ki o an doktor baya anlattı neden kız dediğini hem nub olarak anlattı hem de bacak arasından gördü. İnşallah değişmez ikimizinki de hadi benimki ilk çocuk erkek fikrine de alışırım ilk başta şaşırsam da : )Evet o fikre alışmak insanı şaşırtır.kucuk oğluma bu doktor 14.haftada erkek demişti yanilmadi.bunda ultrasinu açar açmaz kız dedi.o an bebek bacaklarını kapattı duydu sanki :) sonrasında uğraştı baya .bakalım hayırlısı inşallah sürpriz olmaz.1 hazirana kaldı 10 gün :))
Hosbuldum canimBen de Akhisarlıyım anne tarafındanaramıza hoşgeldin
Canım bana en başından beri kızın olacakmış gibi geliyor nedense. En sona kim gidiyor doktora sona kalan ben olucam galiba. 15 haziran da öğrenicem nasip olursa. Ölme eşeğim ölme.
Hadi gozun aydin :))))darisi bizlere.Gel 1 haziran gelll
Anlayan anliyor be canim. Benim kizda 11 haftalikken %100 kiz demisti.
bir garip oblomov bana da kizin olacakmis gibi geliyor
Inan o kadar sevindim ki canim anlatamam taa oralardan gelipte umdugunu bulamasaydin cok uzulurdum. Birde doktoruda tanimiyorum ama genelde hastanemizden herkes memnunYok canım terzi kendi söküğünü dikemezmis bana erkek çıkmıştı :) Allah senden razı olsun canım gerçekten çok memnun kaldım Dr dan dediğin Dr dan randevu almamıştım ama evrim hanım çok güzel ilgilendi sağolsun. InsaAllah bin evvel sizde öğrenirsiniz miniginizin cinsiyetini :)
Allah bağışlasın evlatlarimizi, kiz da olsalae erkek de olsalar bizim için vazgecilmezler. Bana da 12+1de erkek kesin dedi. Her ne kadar erken olduğunu dusunsem de, erkek fikri girdi bi kere aklıma. Bi sonraki ay kız derse şok olurum. Mesele cinsiyeti degil, alışmış oldugumuz fikrin degismesi. Insanlar eskiden nasıl 9 ay bekliyormuş zorDış genital organlar 11.haftada şekillenmeye başlıyormuş. Yani tam bir pipi oluşmasa da kız ve erkek organlarda o haftalarda yine de farklılık oluyormuş. Tecrübeli doktorlar ayırt edebiliyor pipi olmasa da erkek diyebiliyor bazı doktorlarsa pipi olmadığı için kız diyor halbuki erkek çıkıyor. Benim doktorum da baya inceledi hatta anlattı da ben onun tecrübesine güveniyorum içimde bir kuşku olsa da. sonuçta kız da olsa erkek de olsa benim çocuğum ama şu an kız fikrine o kadar alıştım ki bir sürpriz olup da erkek derse baya şaşırırım : ) 2 haziranda randevum.
Bir de sürpriz olsun diye cinsiyetini soyletmeyen nadir tipler var. Allahım o sabirdan bana da ver :)
Ben öğrendim bi rahatlık çöktü üstüme. Artık doktora 3 ay gitmesem olurayyy dimi ruhsuz şeyler
Maşallah poz vermiş sanki :)Mutluluğumu paylaşmadan edemedim buda benim minigim cinsiyeti daha öğrenemedik
Can'ım merhaba benim tam 7. Gün mail geldi hem doktoruma hem bana hemde sonuç çıktı diye mesaj çektiler senin kaç gün oldu.Yok canım ya maalesef çıkmadı ama vardır bunda da bi hayır genel olarak sabırsız bi insanım beklemekten nefret ederim rabbim böyle sınıyor beni demek ki diyerek daha sakinim artık
Oğuz, eren, akın, arda, burak, hakan, tuna, mete, kemal.. Bunlar ilk aklıma gelenler tatlım..Klasikçi biri olarak isim konusundaki fikirlerinizi merak ediyorum. (Erkek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?