2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
E ebruderin benimde normalde 7 iş günü demişlerdi perşembe çıkar dediler aradım o gün çıkmadı yarın kesin çıkar dediler yine aradım yine gelmedi dediler
Bi sorun olunca mı gecikiyor acaba normalde gelmesi lazımdı çünkü

Bir kontrol edin derim kizlar geciktiyse çünkü benim verdigim kanin tüpü bozuk çıkti o yuzden gecikmisti.

Bir kontrol edin derim kizlar geciktiyse çünkü benim verdigim kanin tüpü bozuk çıkti o yuzden gecikmisti.
Benim kontrol edebileceğim bi durum değil ki takip edemiyorum ankara da Sevim hanım diye birisiyle görüşüyorum o kadar moralim iyice bozuldu artık sorun olduğu için daha mı detaylı inceleniyor diye aklımdan geçiyor artık

Klasikçi biri olarak isim konusundaki fikirlerinizi merak ediyorum. (Erkek)

Ali, hamza, eymen, burak, yusuf, mustafa, furkan, emir, barış
Bunlar da benim sevdiklerim :) bu da erkek olursa ali hamza koyalım demiştik ama galiba zeynep ya da elifimiz geliyor :) tam emin olmasalar da farklı doktorlardan 3.kez kız diye tahmin geldi :)

Bende ayse melek koymak istiyorum ama kararsızim sizce nasil iki isim zor mu olur ?

Bence zor değil isim de çook güzel :) ayşe melek bizim de çok beğendiğimiz bi ikiliydi ama kuzenim kızına koydu bu ismi.. Elif sare dedik eşimle en son ama zeynep sarede de gidip geliyoruz şimdi :)

Bence zor değil isim de çook güzel :) ayşe melek bizim de çok beğendiğimiz bi ikiliydi ama kuzenim kızına koydu bu ismi.. Elif sare dedik eşimle en son ama zeynep sarede de gidip geliyoruz şimdi :)
Kiz olursa ben gülce, eşim sare diyordu. Ikisini beraber koyacaktik. Bence elif sare çok narin bi ikili ❤

Bir de sürpriz olsun diye cinsiyetini soyletmeyen nadir tipler var. Allahım o sabirdan bana da ver :)
Ayyyyy benim eşim istemiyor cinsiyetini ogrenmeyi cildirtcak beni dr a fazla gitmemi de istemiyor zararli diye pimpirikli biraz hastanede baya uzak oldugu icin onsuz gidemiyorum gizli gizli ogrencem herhalde adam sağlıklı olsun bizim olsun ogrenme bosver eskiden ultrason mu varmış diyor

Yahu benim kv benle dalga mı geçti ciddi miydi bilmiyom. Erkek olursa eşimin dedesinin adı Abdulcabbar onu koy dedi. Kız olursa da yine eşimin ninesinin adı Miyase yi koy dedi. Ben çıldırdım. Tamam Allah'ın adıdır ama Abdulcabbar nedir yaw.

Bende ona dedim ki 1 kızın 4 oğlun var. Sen koysaydın bana mı düşmüş bu abuk sabuk isimler sustu sonra. Vallahi boşanma sebebidir eşim onu dinlerse

Canim bence ciddi soylememistir oylesine demistir bu devirde oyle bi isimi kullanamiyacaginda kendisi bilir muhakkak

Canımsın benimndunden beri sana Dr a dua ediyorum. Eşimle konuşacağım doğumu burda bile yapabilirim. Keşke 20 haftalikken de burda olsaydım ayrıntılı da burda girerdim umarım İstanbulda da Rabbim yardımcımız olur. Hakkari de bebeğimi doğru düzgün göremiyordum 1 dk bakıyordu dr kalbi atıyor jdiyordu o kadar. Ama dünden beri aklımda hep miniğim Allahım sen ne büyüksün ne güzel yaratiyorsun. Aşk ı ben eşime duyduğum sanırdım ama bu aşk daha bir başkaymış dilimde şükür dua. Hayat anlam kazandı.. Hersey bir anda kızıma dönüştü herşey heryer benim için ikı kelime artık Fatıma Zehra..

Canım benim bu arada geçen hafta 54 kiloydum birinci trimestr 54 ile bitti. Kilo verdim ama sanırım artık almaya başladım :)

Bende ayse melek koymak istiyorum ama kararsızim sizce nasil iki isim zor mu olur ?

Ayse melek cok guzel uyum saglmis canim ikisini ayni anda kullanirsaniz bence koyun zaten iki ismin amaci ikisinide kullanmak olmali hem cocuk ikisinide ogrenir ikisinide kullanmaya alisir

cinsiyetlerin tamamı neredeyse belli oldu artık
Oblomov bence oğlun olacak çok hissediyorum:)
Ay oyle mi diyorsun canim ya ben bugun yine kizim olacakmis ruyasini gordum ama hep hastanede doktor soyluyor dogmus gormuyorum bakalim saglikli olsunda ikiside kabulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…