- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #12.921
Evet bana uyan isimler... cocuklar isimlerini yaşarlarmış...dikkat etmeye calisiyoum..tesekkur ederimOğuz, eren, akın, arda, burak, hakan, tuna, mete, kemal.. Bunlar ilk aklıma gelenler tatlım..
Rica ederim şekerim..Evet bana uyan isimler... cocuklar isimlerini yaşarlarmış...dikkat etmeye calisiyoum..tesekkur ederim
Öylemi benim bir türlü gelmek bilmedi sonuç 12 gün oldu sanırım hangi testti senin kiCan'ım merhaba benim tam 7. Gün mail geldi hem doktoruma hem bana hemde sonuç çıktı diye mesaj çektiler senin kaç gün oldu.
Bir kontrol edin derim kizlar geciktiyse çünkü benim verdigim kanin tüpü bozuk çıkti o yuzden gecikmisti.
Benim neyim olcak canim,bir hissin var mı benim bebiş hakkında.dr net olmamakla beraber kız dedi ama hala sevinemiyorum net olmadığı için.randevu 1 hazirandacinsiyetlerin tamamı neredeyse belli oldu artık
Oblomov bence oğlun olacak çok hissediyorum:)
Bence kızın olacak canım seninBenim neyim olcak canim,bir hissin var mı benim bebiş hakkında.dr net olmamakla beraber kız dedi ama hala sevinemiyorum net olmadığı için.randevu 1 haziranda
Benim kontrol edebileceğim bi durum değil ki takip edemiyorum ankara da Sevim hanım diye birisiyle görüşüyorum o kadar moralim iyice bozuldu artık sorun olduğu için daha mı detaylı inceleniyor diye aklımdan geçiyor artıkBir kontrol edin derim kizlar geciktiyse çünkü benim verdigim kanin tüpü bozuk çıkti o yuzden gecikmisti.
Klasikçi biri olarak isim konusundaki fikirlerinizi merak ediyorum. (Erkek)
Bende ayse melek koymak istiyorum ama kararsızim sizce nasil iki isim zor mu olur ?
Kiz olursa ben gülce, eşim sare diyordu. Ikisini beraber koyacaktik. Bence elif sare çok narin bi ikili ❤Bence zor değil isim de çook güzel :) ayşe melek bizim de çok beğendiğimiz bi ikiliydi ama kuzenim kızına koydu bu ismi.. Elif sare dedik eşimle en son ama zeynep sarede de gidip geliyoruz şimdi :)
Ayyyyy benim eşim istemiyor cinsiyetini ogrenmeyi cildirtcak beniBir de sürpriz olsun diye cinsiyetini soyletmeyen nadir tipler var. Allahım o sabirdan bana da ver :)
Oğuz, eren, akın, arda, burak, hakan, tuna, mete, kemal.. Bunlar ilk aklıma gelenler tatlım..
Canim bence ciddi soylememistir oylesine demistir bu devirde oyle bi isimi kullanamiyacaginda kendisi bilir muhakkakYahu benim kv benle dalga mı geçti ciddi miydi bilmiyom. Erkek olursa eşimin dedesinin adı Abdulcabbar onu koy dedi. Kız olursa da yine eşimin ninesinin adı Miyase yi koy dedi. Ben çıldırdım. Tamam Allah'ın adıdır ama Abdulcabbar nedir yaw.
Bende ona dedim ki 1 kızın 4 oğlun var. Sen koysaydın bana mı düşmüş bu abuk sabuk isimler sustu sonra. Vallahi boşanma sebebidir eşim onu dinlerse
Canımsın benimndunden beri sana Dr a dua ediyorum. Eşimle konuşacağım doğumu burda bile yapabilirim. Keşke 20 haftalikken de burda olsaydım ayrıntılı da burda girerdim umarım İstanbulda da Rabbim yardımcımız olur. Hakkari de bebeğimi doğru düzgün göremiyordum 1 dk bakıyordu dr kalbi atıyor jdiyordu o kadar. Ama dünden beri aklımda hep miniğim Allahım sen ne büyüksün ne güzel yaratiyorsun. Aşk ı ben eşime duyduğum sanırdım ama bu aşk daha bir başkaymış dilimde şükür dua. Hayat anlam kazandı.. Hersey bir anda kızıma dönüştü herşey heryer benim için ikı kelime artık Fatıma Zehra..Kizlar benimde mayisin 24unde randevum bakalim benim icimede dogan kiz ama saglikli oldugunu goreyimde baska bisi istemiyorum. Ben yine cesmeleri acarim heralde cinsiyeti soylediginde anlar miyim bilmembebegimi gorunce hayattan kopuyorum resmen zaten sedyeye uzanincaya kadar elim ayagim titriyor bol bol dua ediyorum
Inan o kadar sevindim ki canim anlatamam taa oralardan gelipte umdugunu bulamasaydin cok uzulurdum. Birde doktoruda tanimiyorum ama genelde hastanemizden herkes memnun
Canım benim bu arada geçen hafta 54 kiloydum birinci trimestr 54 ile bitti. Kilo verdim ama sanırım artık almaya başladım :)Kizlar benimde mayisin 24unde randevum bakalim benim icimede dogan kiz ama saglikli oldugunu goreyimde baska bisi istemiyorum. Ben yine cesmeleri acarim heralde cinsiyeti soylediginde anlar miyim bilmembebegimi gorunce hayattan kopuyorum resmen zaten sedyeye uzanincaya kadar elim ayagim titriyor bol bol dua ediyorum
Inan o kadar sevindim ki canim anlatamam taa oralardan gelipte umdugunu bulamasaydin cok uzulurdum. Birde doktoruda tanimiyorum ama genelde hastanemizden herkes memnun
Bende ayse melek koymak istiyorum ama kararsızim sizce nasil iki isim zor mu olur ?
Ay oyle mi diyorsun canim ya ben bugun yine kizim olacakmis ruyasini gordum ama hep hastanede doktor soyluyor dogmus gormuyorum bakalim saglikli olsunda ikiside kabulumcinsiyetlerin tamamı neredeyse belli oldu artık
Oblomov bence oğlun olacak çok hissediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?