2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Guzel kalplim ya valla aglattin beni Rabbim bundan sonrasinida hep istedigin gibi gecirmeni nasip eder insallah hep iyi haberler alalim evlatlarimizdan.

Guzel kalplim ya valla aglattin beni Rabbim bundan sonrasinida hep istedigin gibi gecirmeni nasip eder insallah hep iyi haberler alalim evlatlarimizdan.
Dünden beri bir ağlıyorum bir guluyorum avare gibiyim nasıl bir duygudur ya Rabbim dileyen tüm kadına nasip etsin. Miniğim civcivim diye severken kızım diye sevdiren Rabbim e şükürler olsun

Ayy ne rahat maşallah :) ama seni kim tutar :) hem ona göre hazırlık yapılıyor öğrenmezsen her seyi beyaz mi olsun çocuğun

Evt koyarsam tabiiki ikisini birlikte kullanirim dedigin gibi uyumlu olduğu icin kolay cıkiyo agizdan hayırlisi bakalim.

Iyi pazarlar kizlar:)benim sag kaburgamin alti agrimaya basladi normal oldugunu biliyorum baglardan dolayiymis.ama sola yatinca daha cok agriyor bir tek sirt ustu yatinca hafifliyor.sirt ustu yatinca da tedirgin oluyorum sanirim kordon dolanmasina neden oluyormus.nasil yatsam bilemedim:)sizde de var mi bu agri?

Başarılar canim Allah yardımcın olsun.. kız bebekleri berekettir derler bebeğinin şansına insallah iyi gecer
Çok şükür canım geçti en azından stres yapmadım :) aslında korktum midem ağrısı diye ama çok şükür belimin ağrısı dışında bir sıkıntım olmadı. Şimdi öğleden sonra ki sınavı bekliyorum insaAllah o da güzel geçer

İnsallah o da iyi geçer de bu sene senin senen olur atanırsın hayirlisiyla

Benim eşim de aynı bu kadar rahatını görmedim

Yok canım ciddi değildir. Canını sıkma gül geç. Nasıl olsa eşin de istemez. Benim KV de isme müdahale ediyor ve gayet ciddi ama eşim sağ olsun izin vermiyor.

ilkokulda bizim siniftan bir cocugun adi burakti. kurbaga sesi tarzinda birrrakk birrrakk diye dalga geciyorlardi. kafamda o ses canlandi birden
hahahah komik cidden, aklıma gelmemişti hiç, galiba bu çocuklar herşeye birşey uyduruyorlar.. Ama burak ismi gerçekten hoşuma gidiyo, ben bunun için vazgeçmezdim koymaktan, bana da hep sinek derlerdi, haha hatta ablamın telinde de sinek diye kayitliyim

Merhaba kizlar.kpss ye giren arkadaşlara başarılar dilerim,kuzucuklarin şansına iyi geçer insalalh sinaviniz.decavit kullanan arkadaşlar ishal problemi yasadiniz mı? Bende feci halde ishal yaptı 3 gündür kullanıyorum.bugun kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…