- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #12.941
Guzel kalplim ya valla aglattin beniCanımsın benimndunden beri sana Dr a dua ediyorum. Eşimle konuşacağım doğumu burda bile yapabilirim. Keşke 20 haftalikken de burda olsaydım ayrıntılı da burda girerdim umarım İstanbulda da Rabbim yardımcımız olur. Hakkari de bebeğimi doğru düzgün göremiyordum 1 dk bakıyordu dr kalbi atıyor jdiyordu o kadar. Ama dünden beri aklımda hep miniğim Allahım sen ne büyüksün ne güzel yaratiyorsun. Aşk ı ben eşime duyduğum sanırdım ama bu aşk daha bir başkaymış dilimde şükür dua. Hayat anlam kazandı.. Hersey bir anda kızıma dönüştü herşey heryer benim için ikı kelime artık Fatıma Zehra..
Dünden beri bir ağlıyorum bir guluyorum avare gibiyim nasıl bir duygudur ya Rabbim dileyen tüm kadına nasip etsin. Miniğim civcivim diye severken kızım diye sevdiren Rabbim e şükürler olsunGuzel kalplim ya valla aglattin beniRabbim bundan sonrasinida hep istedigin gibi gecirmeni nasip eder insallah hep iyi haberler alalim evlatlarimizdan.
Başarılar canim Allah yardımcın olsun.. kız bebekleri berekettir derler bebeğinin şansına insallah iyi gecerKızlar 1 saat sonra kpss ye giriyorum dualarınızı eksik etmeyin. Kızımın nasibi olsun insaAllah
Allah kolaylık versin canım bende haftaya üniversite fiballerine giteceğim bende dua istiyorumKızlar 1 saat sonra kpss ye giriyorum dualarınızı eksik etmeyin. Kızımın nasibi olsun insaAllah
Ayy ne rahat maşallah :) ama seni kim tutar :) hem ona göre hazırlık yapılıyor öğrenmezsen her seyi beyaz mi olsun çocuğunAyyyyy benim eşim istemiyor cinsiyetini ogrenmeyi cildirtcak benidr a fazla gitmemi de istemiyor zararli diye pimpirikli biraz hastanede baya uzak oldugu icin onsuz gidemiyorum gizli gizli ogrencem herhalde adam sağlıklı olsun bizim olsun ogrenme bosver eskiden ultrason mu varmış diyor
Yahu benim kv benle dalga mı geçti ciddi miydi bilmiyom. Erkek olursa eşimin dedesinin adı Abdulcabbar onu koy dedi. Kız olursa da yine eşimin ninesinin adı Miyase yi koy dedi. Ben çıldırdım. Tamam Allah'ın adıdır ama Abdulcabbar nedir yaw.
Bende ona dedim ki 1 kızın 4 oğlun var. Sen koysaydın bana mı düşmüş bu abuk sabuk isimler sustu sonra. Vallahi boşanma sebebidir eşim onu dinlerse[/QUO
Canım sessiz kalma sakın. Tepkini belli et. Çocuğu taşıyan,doğuran sensin istemediğin bir isme asla musade etme.
Ayse melek cok guzel uyum saglmis canim ikisini ayni anda kullanirsaniz bence koyun zaten iki ismin amaci ikisinide kullanmak olmali hem cocuk ikisinide ogrenir ikisinide kullanmaya alisir
Ay oyle mi diyorsun canim ya ben bugun yine kizim olacakmis ruyasini gordum ama hep hastanede doktor soyluyor dogmus gormuyorum bakalim saglikli olsunda ikiside kabulum
Allah zihin acikligi versin insallah guzel sonuc alirsin canimKızlar 1 saat sonra kpss ye giriyorum dualarınızı eksik etmeyin. Kızımın nasibi olsun insaAllah
Çok şükür canım geçti en azından stres yapmadım :) aslında korktum midem ağrısı diye ama çok şükür belimin ağrısı dışında bir sıkıntım olmadı. Şimdi öğleden sonra ki sınavı bekliyorum insaAllah o da güzel geçerBaşarılar canim Allah yardımcın olsun.. kız bebekleri berekettir derler bebeğinin şansına insallah iyi gecer
Amin canım benim insaAllah :)Allah zihin acikligi versin insallah guzel sonuc alirsin canim
İnsallah o da iyi geçer de bu sene senin senen olur atanırsın hayirlisiylaÇok şükür canım geçti en azından stres yapmadım :) aslında korktum midem ağrısı diye ama çok şükür belimin ağrısı dışında bir sıkıntım olmadı. Şimdi öğleden sonra ki sınavı bekliyorum insaAllah o da güzel geçer
Allah kolaylık versin canım bende haftaya üniversite fiballerine giteceğim bende dua istiyorum
Ay inşallah canım benim yaa Allah razı olsun duan için kızım nasibiyle gelsin insaAllahİnsallah o da iyi geçer de bu sene senin senen olur atanırsın hayirlisiyla
Benim eşim de aynıAyyyyy benim eşim istemiyor cinsiyetini ogrenmeyi cildirtcak benidr a fazla gitmemi de istemiyor zararli diye pimpirikli biraz hastanede baya uzak oldugu icin onsuz gidemiyorum gizli gizli ogrencem herhalde adam sağlıklı olsun bizim olsun ogrenme bosver eskiden ultrason mu varmış diyor
Yok canım ciddi değildir. Canını sıkma gül geç. Nasıl olsa eşin de istemez. Benim KV de isme müdahale ediyor ve gayet ciddiYahu benim kv benle dalga mı geçti ciddi miydi bilmiyom. Erkek olursa eşimin dedesinin adı Abdulcabbar onu koy dedi. Kız olursa da yine eşimin ninesinin adı Miyase yi koy dedi. Ben çıldırdım. Tamam Allah'ın adıdır ama Abdulcabbar nedir yaw.
Bende ona dedim ki 1 kızın 4 oğlun var. Sen koysaydın bana mı düşmüş bu abuk sabuk isimler sustu sonra. Vallahi boşanma sebebidir eşim onu dinlerse
ilkokulda bizim siniftan bir cocugun adi burakti. kurbaga sesi tarzinda birrrakk birrrakk diye dalga geciyorlardi. kafamda o ses canlandi birden
Ayse melek ayse ceren cok hoş isimler ben severim..asmali konakta ayse melek vardiBende ayse melek koymak istiyorum ama kararsızim sizce nasil iki isim zor mu olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?