2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Arkadasım ishale cozum tatlı kaşığına Türk kahvesine uc dört damla limon damlat hemen ağzına at :)) hemen ishali kesiyor

Yok artık ciddi değildir heralde, tamam Allah'ın ismidir ama Cabbar koyarsın Abdullah koyarsın Abdulcabbar nedir... Hem kuranda bize buyrulan Allah'ın isimleri koyun değil, çocuklarınıza güzel isimler koyundur öyle değil mi... Bu tür ağır isimleri her çocuk kaldıramaz. Bu çocuk okula başladığında ismiyle dalga geçilse eve ağlayarak gelip bana neden bu ismi koydunuz derse... büyüdüğünde ya ismini söylemek utanırsa... Biz istiyoruz biz beğeniyoruz ama onlar bundan memnun olacaklar mı bilemiyoruz. Her tür isim için geçerlidir bu. Sende zaten en güzel şekilde kv nin ağzının payını vermişsin. Ciddiyse de sanmıyorum artık o lafın üzerine tekrar bunu söyleyeceğini.

Baslangicta bende de yapmisti bir kutu bitti benim su an sonradan duzeliyor canim:)

Hayirli pazarlar arkadaslar
Gecen hafta doktor önerk almisti bende mikrop varmis hap yazmisti. Kanamamla birlikte bu mikrobun olmasi tehlikeli demisti.
Birkac gundur hap ve fitil kullaniyorum. Yalniz idrarimi yaparken cok sancim oluyor acaba bu mikroptan mi kaybaklaniyor bilgisi olan va mi

Canım geçmiş olsun, mikrop dediğin idrar yolu enfeksiyonuysa ağrı yapar, çok fena yanma da yapar..

Ondan değildir canım. Ben de kabızlığımın sebebini ondan bildim. Doktor da demişti kabızlık yapabilir diye ama ondan değilmiş. İshal de kabızlık da ayrı zor. Çok çekiyorum ben denemediğim hiçbir şey kalmadı

Bende hiç yan etki yapmadı canım 3 haftadır kullanıyorum
Ben de bugün kullanmadım rahatım su an.haptan olduğu kesin.

Bana hap yan etki yaptı canım ya.bugun kullanmadım rahatım çok şükür.

Kizlar hicbir ilac vitamin kullanmadigim halde bende isal oldum normal gidisatta olabilir bir iki gun vitamin icmeseniz bir sey olmaz heralde eger kesilirse vitaminlerden olabilir ve doktorunuza danisabilirsiniz alternatif falan verir belki bol su icin vucut acayip susuz kaliyor. Enfeksiyon icinde bol su ic E esramtirak kasik agrin cok oldugunda bil hassa icebildigin kadar ic ve tuvalete cik

Bayadir hafif hafif hissettiriyordu canim ama bugun baya net yani. Senin ilk ya daha normal henüz hissetmemen.
Aynen bende hafif hafif hissediyorum bizim ilk hamileligimiz olmadığı için erken hissediyoruz darısı ikinci hamileliginizde inşallah kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…