2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Eki Görüntüle 1998677

Teyzeleri benim minigim guc gosterisi yapiyor icerdetekmeler bugun daha sert geliyor
Oy masallah size benim kuzumda dunden beri baya hissettiriyor kendini onceden 3 -4-5gunde bir hafif hafif hissederdim ama dunden beri daha sık hissediyorum ama kuvvetli degil deyiyor geciyor sanki acayip bir his. Gidiklaniyorum sanki acaba boyle bir sey mi ya bir kac kere uykumdan uyandim

Eki Görüntüle 1998677

Teyzeleri benim minigim guc gosterisi yapiyor icerdetekmeler bugun daha sert geliyor
Maşallah :) ben tekme olarak değil de bir haftadır her gün hissediyorum. sanki içerden gıdıklıyorlarmış gibi guruldama gibi kıpırtılar :) ama çok güçsüz daha. Tekmeleri de sabırsızlıkla bekliyorum :)

Bayadir hafif hafif hissettiriyordu canim ama bugun baya net yani. Senin ilk ya daha normal henüz hissetmemen.
Burda çoğu kişi hissediyormuş benmi seçemiyorum bilmiyorum bazen birşey oluyor gibi ama kendimi dinlediğim içinmi kuruyorum kafamda diyorum emin olamıyorum şimdi bir kaç kişi hissediyorum deyince kafama takıldı

Canim cok garip bir his Ni5AN in dedigi gibi gidiklama gibi bende ilk basta kafama mi takiyorum ondan mi oluyor diyordum ama uyuyorken nasil takabilirim dedim dun baya sık hissettim.

Kızlar birde benim sırt agrilarim basladi sizdede oluyomu sirt agrisi..
Canim ben hamile kalmadan once spor yaptigimdan sirt kol ve karin kaslarim baya kuvvetliydi o nedenle sukur simdiye kadar sirt agrisi cekmedim kasik ve bel agrim oluyor bel agrim arada oluyor ama daha cok kasik agrim oluyor. Hatta bu aralar regl olacakmisim gibi hissiyat yine basladi

Masallah cnm bende hissediyorum artık cok net.bugün kuran okuyodum hareketlerini ard arda hissettim acaba onlarda bizi hissedip mi hareket ediyorlar :)

Ben hissettiklerine inanıyorum kuzum

Artık baya baya büyüyorlar canım güçleniyorlar canımıza okuyacaklar =))) Daha uykundan uyanmayı görmedin sen

Kızlar birde benim sırt agrilarim basladi sizdede oluyomu sirt agrisi..

Benimde çok ağrıyor canım, bide o kasılma ve rahim kanamalarımdan sonra yatış verdi ya doktor iyice tutuldu her yanım.

Ooooo maşallah :) birde bana karnı büyük diyorlar sizde baya büyümüşsünüz :) benim ilk hamilelik daha hiçbir şey hissetmiyorum

Ayyy sorma bana da aynı şeyi söylüyorlar ama ben normal olduğunu düşünüyorum ikinci gebelik olduğu için. Senin ilkse o zaman kesin büyük diyebiliriz sana =))))

Sen ahh sen yandın Çifte atacaklar sana

Yok canım yaa normal takma kafana ben ilk hamileliğimde 20. haftamda hafif hafif hissetmelere başlamıştım, öncesinde ben de senin gibi düşünürdüm. Olabiliyor öyle endişe etme hepimiz bir değiliz.

Su an tatli yiyorum o dedigim his daha fazla olmaya basladibuna yeni dikkat ediyorum. Allahim kuvvetli tekmelerinide nasip etsin hepimize

Amin canım inşallah o günleri de hepimiz göreceğiz. Tatlı yiyince coşuyorlar zaten, ama ben tatlı yiyemiyorum midem almıyor. Çok canım isteyecek si o zaman yiyecem.

bol su icmeye calisiyorum ins biran önce gecer

Kızlar ben de 1 haftadır baya belirgin şekilde hissediyorum hareketlerini ama 3.hamileligim olduğunu belirteyim özellikle.ilk hamileliği olanlar sakın paniklrmesin 20 .haftaya kadar hissetmemek gayet normal ki ben de oyleydim.
Bu arada ben geceleri uyuyamıyorum.hanu tarafa yatsam ağrıyor,sürekli pozisyon değiştiriyorum son aylarimda gibiyim.ozellikle 2.hamileligi olan arkadaşlar sizde de durum böyle mı YaKaMoZz-z oglanlara hamileyken böyle değildim bu aylarda.gun içersinde mı çok yoruluyorum acaba okul çocuklar vs.anlamis değilim

Canim cok garip bir his Ni5AN in dedigi gibi gidiklama gibi bende ilk basta kafama mi takiyorum ondan mi oluyor diyordum ama uyuyorken nasil takabilirim dedim dun baya sık hissettim.

Inşaallah dediğiniz gibidir kızlar ya ne biliyim benim de aklımdaydı zaten mevzusu olunca öyle kafama takıldı Neyse inşaallah bende net bir şekilde hissederim en yakın zaman da

Su an tatli yiyorum o dedigim his daha fazla olmaya basladibuna yeni dikkat ediyorum. Allahim kuvvetli tekmelerinide nasip etsin hepimize
Aynen canım ben de tatlı yedim coştular 4 aydır ikinci ya da üçüncü tatlı yemem bu. kıpır kıpırlar :)

Ay deme sağlı sollu hem de

Ben de hissetmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Herkes benden ilerde, benim kasimin son günlerine geliyor doğum. Hatta normal olursa belki aralık başına sarkar. Hepiniz benden ilerde gidiyorsunuz yetisemiyorum hala kültür sonucum çıkmadı, temiz olsa cuma çıkardı dediler sonuç çıkana kadar umarım daha da üremez. Ben bi tahlil sonucunu bekleyemiyorum, down sendromu sonucunu bekleyenlere Allah sabırlar versin.

bende uyuyamiyorum ama agridan degil canim bana sikinti cokuyor daraliyorum nefes alamiyorum sanki. odayi degistiriyorum yastigi yukseltiyorum yine olmuyor. ilkinde de boyleydim doguma kadar.

hemen kotu dusunme canim insallah sorun yoktur. cok gecmis olsun. sende hissedersin yakinda henuz erken. benim normal dogum 42 haftaya sarkmistigec olsunda guc olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…