2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım ben de 2 hamileligimde oyleydim.gece olunca sıkıntı cokerdi bana.daralirdim oda oda gezerdjm.demekki sıralama böyle oluyor ikide sıkinti cokuyor 3 te yattığın yer batıyor

Prospektüsünde yazıyor zaten ishal yapabilir diye. Bende de yaptı ama kaale almıyorum pek hatta kabızlıktan sonra iyi bile geliyo bu durum : ) bol su içiyorum zaten günde 1 defa anca oluyor ishal şeklinde yine de doktora danışacağım bir dahaki gittiğimde. Sanırım günde 2-3 ten fazla ishal varsa o zaman zararlı diye biliyorum.

Maaşallah herkes hissetmeye başlamış bende de oluyo bazen ama bağırsak hareketleridir diye düşünüyorum çok çalışıyor çünkü şu sıralar bağırsaklarım

utkumuz MinikKelebegimm benim de sürekli çarpıntı hissim var, otururken bile nefes nefeseyim, sürekli içim daralıyor, geceleri uyuyamiyorum. Son 1 haftadır var öncesinde yoktu. Eşim de korkuyor beni öyle görünce, bi psikologa gidelim illa diyor. Gerçi kadin dogum doktoru çarpıntı ve nefes normal dedi ama psikolojik birsey söylemedi. Herkeste donem donem oluyor galiba

Geceleri uyumak bana da işkence gibi geliyo sürekli bi sağıma dönüyorum bi soluma hiçbir şekilde rahat edemiyorum öyle bel karın ağrım vs.de yok ama rahat değilim yine de. Sadece sırtüstü yatarken biraz rahat edebiliyorum o da önerilmediği içün vicdanım rahat etmiyo yatamıyom öyle de işkence gibi gerçekten zaten gece en az 3 defa tuvalete kalkıyorum bi de rahat yatamamak da eklenince gece hiç dinlenemediğimi düşünüyorum.

Maşallah hepinize güzeller 1 haftadır giremiyordum artık bebişler hissedilmeye başlanmış darısı bizim başımıza inşallahhh, kızlar 3 gündür böyle bıçak batması gibi kasılmalarım var sizede oluyor muydu benim haftalarımda anlam veremiyorum bir anda kasılıp kalıyorum

Normal canım. Bugün bende de karın ağrısı vardı

Günaydın herzamanki gibi 6.30 da uyandım erkenciyim bayagbebeklerden konuşulmuş bnde çok net hissetmeye başladım kuzumu sanirim 3 gebelik olduğu için uyku primleri bende yaşıyorum sabaha kadar dön dön bi rahat pozisyon bulamadım son aylar ne yapacaz bakalim

Slm arkadaşlar bende kasım annesiyim nasipse inş herkese sağlıklı hamilelikler dilerim
Meraba cnm hoş geldin aramıza şimdiden hayırlı olsun inş. Hepimiz doğuma kadar güzel arkadasloklar ediniriz

Günaydın herkese.. ben de saniyorum ki dün bir kez hissettim hareketini..bakalım bi daha ne zaman hissedicem bu arada benim ağrılarım iyice arttı. Bacak arasıydi. Dün gece bacaklarıma da indi. Sürekli uyandım. Çok kötü yaa.. Bu kadar erken bu ağrılar normal mi bilemiyorum

Canm bende

günaydın kızlar göbüşler bebişler nasıl ):)

benim göbek biraz küçüldü gerçi sabahları hep küçük akşamları şişiyorum hem karnımdaki hem vücudumdaki şişkinlik inince rahatladım bundan sonra gerçek göbüş meydana çıkacak heralde ben rahat aylarıma girdim sanırım dün kardeşimle baya gezdik dolaştık alışveriş yaptık yine eve geldim yemeğimi yaptım falan pek yorgunluk ağrı sızım olmadı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…