2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
günaydın kızlar göbüşler bebişler nasıl ):)
Günaydın canım benim gobus sabahları uyanınca çok gergin oluyor. Biraz çıktı gobusum :)
Dün akşam dondurma yedim sağıma uzandım annemle konuşuyorduk birden mısır patlagı gibi 3 kere hissettim kızımı Allah im nasıl bir duygu gözlerim doldu çok başka birşey Rabbim kuzularimiza ömürler versin :)

canım doğum günün kutlu olsun nice senelere bebişinle eşinle beraber

Yaa yine hareket hissetme mevzusu geçmiş benmi anlamıyorum yoksa çok net birşey hissetmedim kafama takmaya başladım ya haftası benden küçük ler hissediyorum demiş ben bugün 16+3 ama net hissettim diyemiyorum benim gibi benim haftamda olup hissetmeyen varmı

canim magnesium aliyorum ben baya faydasini gördum.

günaydın kızlar Hayırlı haftalar
biz bebişimle bugün tam 15 haftalık olduk
ohhh ins carsamba da biz 15 olcagiz ins❤=)

yeni yasin hayirli olsun canim ne guzel bebegini ins kucaklayacagin yasa girdin=)

canım belki bizim hissediyoruz dediğimiz şey gaz ben tam emin değilim ama kasıklarımda gıdıklanma oluyor benim ablam 10. haftasında hissetmiş şimdi sordum kayınvalidesi erkekse hissedersin demiş 13. haftasında erkek olduğunu öğrenmiş erkekler sanırımdaha kuvvetli oluyor ben zayıfım ama bilmem onunda etkisi var mı? ama deneyimsiziz yani belkide bebiş değilyarından sonra belli olacak bakalım erkek derse belki normaldir

Günaydin cnm dogum günun kutlu olsun ailenle minik bebisinle sana hayırli güzel mutlu ömürler dilerim .

16+2 bende hissetmedim canım. Bana 20. Haftada anca hissedersin diyor tüm tecrubeli anneler. Ben de okuyunca panikliyorum ama ilk çocuk da hissetmek için erken sanirim

Canım ben 17. Haftadayım hatta ultrasona göre 18. Haftadayım ama ben de çok net hissetmiyorum. Zaman zaman çok hafif bir vuruş dokunuş hissediyorum okadar

Yeni bir haftadan herkese merhaba benim ilk hamileliğim bir an önce kucağıma almak istiyorum haftalar gunler geçmiyor sanki :) arkadaşlarım hamileyken nasıl da çabuk geçiyor diye duşunurdum hep. kızlar bir sey soracaktım doktoruk omega3 vitamin hapı verdi mide bulantısı yapıyor diye içmedim illa gerekli mi bu ilaçlar

Kızlar yaaa rabbime milyonlarca kez şükürler olsun sonucum temiz çıktı

canım çok çok sevindim hiç inanmamıştım sonuçlarının kötü çıkacağına Rabbime şükürler olsun. darısı bekleyenlerin başına ve nerde varsa Rabbim hiçbir anneyi evladıyla sınamasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…