2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
canım omega3 çok önemli balık ceviz vs tüketiyor musun? gerçi tüketsen bile takviye vitamin kullanman gerekebiliyor bebeğin büyüdükçe depolarını boşaltıyor çünkü

Bende Şen'inle aynıyım canim bende hissetmiyorum sadece son iki gündür sırt üstü yattığımda elimi karnıma koyduğumda bebeğin yerini bulabiliyorum eline sertlik geliyo ve bebeğin yerini buluyorum belki komik ama bu bile beni mutlu ediyor :)))

Kızlar yaaa rabbime milyonlarca kez şükürler olsun sonucum temiz çıktı
Gözün aydın canım o kadar çok sevindim ki şu an sevinçten ağlıyorum ahh şu hormonlar : ) sanki kendi bebeğim için almışım gibi bu haberi o kadar mutlu oldum artık hamileliğin bundan sonraki bölümünü bulutların üstünde geçirebilirsin hakkındır : )

Ayy canım ya allah razı olsun
Çok zormuş hamileyken böyle sıkıntılar yaşamak bugün artık hamileliğimi hissetmeye başladım Ne kadar şükür etsem azdır

Azkullanilmiskaynanamvar nerelerdesin şekerim? büyük ihtimalle kızından fırsat bulamıyosundur ama umarım başka sorun yoktur?
Yok çok şükür, kpssye girdim sırf sınavda sırtım belim dinlensin biraz kafa dinleyeyim diyebiraz derslere öğlenleri baktım, kızla uğraş et derken giremedim canımtelefonla yatakta geceleri gizli gizli okuyorum da yazmaya mecalim olmuyordu

günaydın kızlar göbüşler bebişler nasıl ):)
Benim göbüş sabahları inmiyor artık :) bebişlerin şişliği başladı :) tişört falan giydiğimde belli oluyor artık iyice.

Mutlu yıllar canım daha güzel bir doğum günü hediyesi düşünemiyorum

Canım sakın üzülme. Ben vücudumu çok dinliyorum. Dikkat ediyorum ondan anlıyorum. Yoksa o kadar belli belirsiz ki dikkatimi oraya vermesem hissetmem. Birkaç hafta sonra minik kemikleri güçlenince daha net hissedeceğiz canım sıkma canını.

Çok sevindim canım :) çok bekledin ama sonucu güzel oldu. Bundan sonra da her şey sorunsuz geçer inşallah canım.

gece uyuyamayan kızlar bende çok erken kalkıyorum bu saatlerde felaket uykum geliyor her belirti herkeste farklı demek. benimde ilk haftalarda ağrım oldu şimdilerde geçti ilk haftalarda olmayanların başladı Allah hayırlısıyla tamamlamamızı nasip etsin bu süreci

Ben varim canim valla daha bende bir sey hissetmedim.merak icinde bekliyorum biraz da evhamlaniyorum dogrusu

Ayyy çok sevindim canım benim yaa gözlerim doldu resmen bak biz demedik mi sana içini ferah tut diye, ohh çok şükür işte simdi bundan sonra hamileliğin tadını çıkar tatlım yaa.. Resmen sevinç patlaması yaşadım

Günaydın kızlar :) umarım herkes iyidir :)
YaKaMoZz-z canım gözün aydın cidden çok sevindim senin adına :) umarım bundan sonra dertsiz tasasız sıkıntısız geçer hamileliğin :)
Bu arada kızlar "Kutsal İnek" diye bir kitap aldım roman çalışan bir bayanın hamilelik hikayesini anlatıyor çok espirili ve güzel bir kitap tavsiye ederim ben bayaa eğleniyorum okurken hatta elimden bırakıp ev işine başlayamadım bir türlü :)

canım foto çekildiğin yer neresi? maşallah ne güzel yeşillik içinde

Hahaha dinlenebildin mi bari bi sorun olmamasına sevindim.. Sinav nasıldı? Ben de 3 yıldır giriyodum bu sene girmedim, bi garip geliyo, ama bi huzur da var içimde

Ni5AN seninle haftalarımız aynıymış canım yeni farkettim:)) neler yapıyorsun alışverişlere başladınmı bakalım? Ben daha başlayamadım sadece bir tulum aldım bi de teyzem hastane çıkışı seti hediye etti o kadar.

Balıkesir-Manyas canım biliyorsun buraya evlendim ben Sakarya'dan çekildiğim yerde eşimin Annanesinin köyü Değirmenboğaz :) İki derenin arası bir köy çok güzel yolu düşen olursa beklerim :)

ay bayıldım valla insanın ömrü uzar orada aslında yakınız balıkesir ayvalık cunda adasına falan geliriz ama bu aralar yolumuz düşer mi bilmem

Balıkesir-Manyas canım biliyorsun buraya evlendim ben Sakarya'dan çekildiğim yerde eşimin Annanesinin köyü Değirmenboğaz :) İki derenin arası bir köy çok güzel yolu düşen olursa beklerim :)
çok şanslısın :) İstanbuldan o taraflara kaçmaya calışıyoruz biz de işte havası suyu herşeyi güzel Balıkesir'in

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…