- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.041
Amin canım benimcanım çok çok sevindim hiç inanmamıştım sonuçlarının kötü çıkacağına Rabbime şükürler olsun. darısı bekleyenlerin başına ve nerde varsa Rabbim hiçbir anneyi evladıyla sınamasın inşallah
canım omega3 çok önemli balık ceviz vs tüketiyor musun? gerçi tüketsen bile takviye vitamin kullanman gerekebiliyor bebeğin büyüdükçe depolarını boşaltıyor çünküYeni bir haftadan herkese merhaba benim ilk hamileliğim bir an önce kucağıma almak istiyorum haftalar gunler geçmiyor sanki :) arkadaşlarım hamileyken nasıl da çabuk geçiyor diye duşunurdum hep. kızlar bir sey soracaktım doktoruk omega3 vitamin hapı verdi mide bulantısı yapıyor diye içmedim illa gerekli mi bu ilaçlar
Bende Şen'inle aynıyım canim bende hissetmiyorum sadece son iki gündür sırt üstü yattığımda elimi karnıma koyduğumda bebeğin yerini bulabiliyorum eline sertlik geliyo ve bebeğin yerini buluyorum belki komik ama bu bile beni mutlu ediyor :)))Yaa yine hareket hissetme mevzusu geçmiş benmi anlamıyorum yoksa çok net birşey hissetmedim kafama takmaya başladım ya haftası benden küçük ler hissediyorum demiş ben bugün 16+3 ama net hissettim diyemiyorum benim gibi benim haftamda olup hissetmeyen varmı
Gözün aydın canım o kadar çok sevindim ki şu an sevinçten ağlıyorum ahh şu hormonlar : ) sanki kendi bebeğim için almışım gibi bu haberi o kadar mutlu oldum artık hamileliğin bundan sonraki bölümünü bulutların üstünde geçirebilirsin hakkındır : )Kızlar yaaa rabbime milyonlarca kez şükürler olsun sonucum temiz çıktı
Ayy canım ya allah razı olsunGözün aydın canım o kadar çok sevindim ki şu an sevinçten ağlıyorum ahh şu hormonlar : ) sanki kendi bebeğim için almışım gibi bu haberi o kadar mutlu oldum artık hamileliğin bundan sonraki bölümünü bulutların üstünde geçirebilirsin hakkındır : )
Çok sağol canım amiiiiiiinYaKaMoZz-z gözün aydın canım,çok sevindim.rabbjm kimseyi evladiyla imtihan etmez insalalh
Yok çok şükür, kpssye girdim sırf sınavda sırtım belim dinlensin biraz kafa dinleyeyim diyeAzkullanilmiskaynanamvar nerelerdesin şekerim? büyük ihtimalle kızından fırsat bulamıyosundur ama umarım başka sorun yoktur?
Benim göbüş sabahları inmiyor artık :) bebişlerin şişliği başladı :) tişört falan giydiğimde belli oluyor artık iyice.günaydın kızlar göbüşler bebişler nasıl ):)
Mutlu yıllar canımGünaydın kızlar :) bugün benim doğum günüm en güzel hediyem benim minik kızım Rabbim e şükürler olsun :) Rabbim isteyen herkese hayırla sağlıcakla nasip etsin. Sağlıcakla kavuşalım insaAllah evlatlarımıza
Canım sakın üzülme. Ben vücudumu çok dinliyorum. Dikkat ediyorum ondan anlıyorum. Yoksa o kadar belli belirsiz ki dikkatimi oraya vermesem hissetmem. Birkaç hafta sonra minik kemikleri güçlenince daha net hissedeceğiz canım sıkma canını.Yaa yine hareket hissetme mevzusu geçmiş benmi anlamıyorum yoksa çok net birşey hissetmedim kafama takmaya başladım ya haftası benden küçük ler hissediyorum demiş ben bugün 16+3 ama net hissettim diyemiyorum benim gibi benim haftamda olup hissetmeyen varmı
Çok sevindim canım :) çok bekledin ama sonucu güzel oldu. Bundan sonra da her şey sorunsuz geçer inşallah canım.Kızlar yaaa rabbime milyonlarca kez şükürler olsun sonucum temiz çıktı
Ben varim canim valla daha bende bir sey hissetmedim.merak icinde bekliyorum biraz da evhamlaniyorum dogrusuYaa yine hareket hissetme mevzusu geçmiş benmi anlamıyorum yoksa çok net birşey hissetmedim kafama takmaya başladım ya haftası benden küçük ler hissediyorum demiş ben bugün 16+3 ama net hissettim diyemiyorum benim gibi benim haftamda olup hissetmeyen varmı
Ayyy çok sevindim canım benim yaa gözlerim doldu resmenKızlar yaaa rabbime milyonlarca kez şükürler olsun sonucum temiz çıktı
canım foto çekildiğin yer neresi? maşallah ne güzel yeşillik içindeGünaydın kızlar :) umarım herkes iyidir :)
YaKaMoZz-z canım gözün aydın cidden çok sevindim senin adına :) umarım bundan sonra dertsiz tasasız sıkıntısız geçer hamileliğin :)
Bu arada kızlar "Kutsal İnek" diye bir kitap aldım roman çalışan bir bayanın hamilelik hikayesini anlatıyor çok espirili ve güzel bir kitap tavsiye ederim ben bayaa eğleniyorum okurken hatta elimden bırakıp ev işine başlayamadım bir türlü :)
Gözünüzaydın canım çok şükürKızlar yaaa rabbime milyonlarca kez şükürler olsun sonucum temiz çıktı
canım foto çekildiğin yer neresi? maşallah ne güzel yeşillik içinde
Hahaha dinlenebildin mi bariYok çok şükür, kpssye girdim sırf sınavda sırtım belim dinlensin biraz kafa dinleyeyim diyebiraz derslere öğlenleri baktım, kızla uğraş et derken giremedim canım telefonla yatakta geceleri gizli gizli okuyorum da yazmaya mecalim olmuyordu
Balıkesir-Manyas canım biliyorsun buraya evlendim ben Sakarya'dançekildiğim yerde eşimin Annanesinin köyü Değirmenboğaz :) İki derenin arası bir köy çok güzel yolu düşen olursa beklerim :)
çok şanslısın :) İstanbuldan o taraflara kaçmaya calışıyoruz biz de işteBalıkesir-Manyas canım biliyorsun buraya evlendim ben Sakarya'dançekildiğim yerde eşimin Annanesinin köyü Değirmenboğaz :) İki derenin arası bir köy çok güzel yolu düşen olursa beklerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?