- 1 Ocak 2017
- 615
- 701
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.061
ay bayıldım valla insanın ömrü uzar oradaaslında yakınız balıkesir ayvalık cunda adasına falan geliriz ama bu aralar yolumuz düşer mi bilmem
çok şanslısın :) İstanbuldan o taraflara kaçmaya calışıyoruz biz de iştehavası suyu herşeyi güzel Balıkesir'in
Kız 75 gramlık bebişin eti ne butu ne onun incecik ayaklarının tepcikleri benim karın katmanlarımdan geçecek de ben hissedecem : dd az etlensinler butlansınlar kuvvetlensinler büyüsünler hissederiz inşallahBen varim canim valla daha bende bir sey hissetmedim.merak icinde bekliyorum biraz da evhamlaniyorum dogrusu
Evet canım yakınız seninle :) ben ilk zamanlarda dayanamayıp birkaç bişey aldım ama bu ara almıyorum. Doktor kız büyük ihtimal dedi ama bir dahaki geldiğinde kesinleşir dedi. Hem cinsiyet kesinleşsin diye bekliyorum hem de benimkiler ikiz olduğu için almaya korkuyorum açıkçasıNi5AN seninle haftalarımız aynıymış canım yeni farkettim:)) neler yapıyorsun alışverişlere başladınmı bakalım? Ben daha başlayamadım sadece bir tulum aldım bi de teyzem hastane çıkışı seti hediye etti o kadar.
Kafamdaki hayal; cam kenarında olurum uzun uzun uzaklara bakar dinlenirimdi ama orta sıralarda kaldım bir de ben 1.80 boyundayım eh enim de kocaman, sıraya bacaklarım falan pek sığmadı , gene de sabah 2 saat öğleden sonra 2 saat epey dinlendim.Hahaha dinlenebildin mi baribi sorun olmamasına sevindim.. Sinav nasıldı? Ben de 3 yıldır giriyodum bu sene girmedim, bi garip geliyo, ama bi huzur da var içimde
Evet canım yakınız seninle :) ben ilk zamanlarda dayanamayıp birkaç bişey aldım ama bu ara almıyorum. Doktor kız büyük ihtimal dedi ama bir dahaki geldiğinde kesinleşir dedi. Hem cinsiyet kesinleşsin diye bekliyorum hem de benimkiler ikiz olduğu için almaya korkuyorum açıkçasışimdilik her şey yolunda gidiyor ama ikiz riskli gebelik sonuçta. 20-24. Haftayı bekleyeceğim sanırım. Ne kadar almak için can atsam da :)
Ay inşallah canım benim. Erken doğum ihtimaline kendimi alıştırdım ama başka bir çok şey de olabilir maalesef. Tek yumurta ikizi tek plesanta olduğu için bebeklerin gelişimleri ile ilgili sorunlar oluyor. 5. Ayda bile bebeklerini kaybedenler var bu sebeptencanım riskli olarak genelde erken doğum olarak söylüyorlar ama senin 2 bebişin de sana sıkı sıkı tutundu inşallahta hep seninle olacaklar
Iyi hadi bakalım geçmiş olsun, 2010 mevzusuna üzüldüm, malesef bu tarz şeyler ülkemizde sıkça oluyor.. Hahahah, maşallah baya boyluymuşsun, bi ara boya göre okullara dağıtıyorlardı kaldırıldı mı acaba o, seni üniversiteye vermeliymişler.. Ben de şu 5 yıl çakılı kalma muhabbetinden sonra iyice soğudum, bi sonraki yıl girerim sınava ama sirf dediğin gibi elimde puan olması için, bundan sonra özel okullara yönelirim, belki puan orda da işe yarar..Kafamdaki hayal; cam kenarında olurum uzun uzun uzaklara bakar dinlenirimdi ama orta sıralarda kaldım bir de ben 1.80 boyundayım eh enim de kocaman, sıraya bacaklarım falan pek sığmadı , gene de sabah 2 saat öğleden sonra 2 saat epey dinlendim.
Ben de ilk kez 2010da girmiştim, sınav tekrar edilmese kazanmıştım, hakkımı yediler sonra da küstüm girmedimbu sene toplamda 5-6 saat ders çalıştım çok rahat girdim sabahki sınav zor, eğitim kolaydı. 2 ay sonra da alan sınavı var. Bir umudum yok maksat puanım bir kenarda dursun
ah bu olumsuz düşünceler kovamıyoruz kafamızdan o nedenle çok okuyup araştırmamak en iyisi sakin kalmamız lazım ama ben de dahil bir çoğumuz malesef sakin kalıp beynimizi boşaltamıyoruzAy inşallah canım benim. Erken doğum ihtimaline kendimi alıştırdım ama başka bir çok şey de olabilir maalesef. Tek yumurta ikizi tek plesanta olduğu için bebeklerin gelişimleri ile ilgili sorunlar oluyor. 5. Ayda bile bebeklerini kaybedenler var bu sebeptenaklıma kötüyü getirmemeye olumlu düşünmeye çalışıyorum yapabildiğim kadar. Allahım tüm bebekleri korusun
Sizinkiler çok büyüktüBenim miyom sancım geçmedi 1 haftadır yatıyorum. İşten çıkmak zorunda kalacağım sanırım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Her hareketimde bıçak saplanıyor sağ tarafıma .Yok mu bunun bir çaresiBugün kontrolüm var başka bir hastaneye daha gitmeyi düşünüyorum.
Cookkk sevindim canım darısı diğer sonuç bekleyen arkadaşların başına inşallah :) hadi bakalım keyifle orecegin battaniyenin fotolarini atarsın artık bizeKızlar yaaa rabbime milyonlarca kez şükürler olsun sonucum temiz çıktı
kızlar merhaba yazamadım bi kaç gündür bulantılarım bi nebze hafifledi ama bel ağrım beni öldürüyor gerçi dün temizlik falan yaptım odan da artmış olabilir diye düşünüyorum arkadaşım 34 haftalık doğum yaptı 2020 gr dualarınızı esirgemeyin küvreze aldılar tüm bebişler zamanlarında gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?