2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ay bayıldım valla insanın ömrü uzar orada aslında yakınız balıkesir ayvalık cunda adasına falan geliriz ama bu aralar yolumuz düşer mi bilmem

Eşimden sonra ki en büyük şansım sanırım eşimin yaşadığı yer :) Çocuk yetiştirmek için ideal bir yer hatta dün 15 tane yaban ördek yavrumuz doğdu eşimin ailesinin hayvanları var bir sürü ve ben kesinlikle çocuğum onlarla büyüsün istiyorum :)

Ben varim canim valla daha bende bir sey hissetmedim.merak icinde bekliyorum biraz da evhamlaniyorum dogrusu
Kız 75 gramlık bebişin eti ne butu ne onun incecik ayaklarının tepcikleri benim karın katmanlarımdan geçecek de ben hissedecem : dd az etlensinler butlansınlar kuvvetlensinler büyüsünler hissederiz inşallah

Evet canım yakınız seninle :) ben ilk zamanlarda dayanamayıp birkaç bişey aldım ama bu ara almıyorum. Doktor kız büyük ihtimal dedi ama bir dahaki geldiğinde kesinleşir dedi. Hem cinsiyet kesinleşsin diye bekliyorum hem de benimkiler ikiz olduğu için almaya korkuyorum açıkçası şimdilik her şey yolunda gidiyor ama ikiz riskli gebelik sonuçta. 20-24. Haftayı bekleyeceğim sanırım. Ne kadar almak için can atsam da :)

Hahaha dinlenebildin mi bari bi sorun olmamasına sevindim.. Sinav nasıldı? Ben de 3 yıldır giriyodum bu sene girmedim, bi garip geliyo, ama bi huzur da var içimde
Kafamdaki hayal; cam kenarında olurum uzun uzun uzaklara bakar dinlenirimdi ama orta sıralarda kaldım bir de ben 1.80 boyundayım eh enim de kocaman, sıraya bacaklarım falan pek sığmadı , gene de sabah 2 saat öğleden sonra 2 saat epey dinlendim.
Ben de ilk kez 2010da girmiştim, sınav tekrar edilmese kazanmıştım, hakkımı yediler sonra da küstüm girmedim bu sene toplamda 5-6 saat ders çalıştım çok rahat girdim sabahki sınav zor, eğitim kolaydı. 2 ay sonra da alan sınavı var. Bir umudum yok maksat puanım bir kenarda dursun

canım riskli olarak genelde erken doğum olarak söylüyorlar ama senin 2 bebişin de sana sıkı sıkı tutundu inşallahta hep seninle olacaklar

canım riskli olarak genelde erken doğum olarak söylüyorlar ama senin 2 bebişin de sana sıkı sıkı tutundu inşallahta hep seninle olacaklar
Ay inşallah canım benim. Erken doğum ihtimaline kendimi alıştırdım ama başka bir çok şey de olabilir maalesef. Tek yumurta ikizi tek plesanta olduğu için bebeklerin gelişimleri ile ilgili sorunlar oluyor. 5. Ayda bile bebeklerini kaybedenler var bu sebepten aklıma kötüyü getirmemeye olumlu düşünmeye çalışıyorum yapabildiğim kadar. Allahım tüm bebekleri korusun

Selam kızlar

ferrum - decavit aynı anda kullananınız var mı? ben daha kötü olacağım diye korkuyorum yeni başladım.

ay bide benim bulantılarım hala geçmedi.. fenalardayım...

Iyi hadi bakalım geçmiş olsun, 2010 mevzusuna üzüldüm, malesef bu tarz şeyler ülkemizde sıkça oluyor.. Hahahah, maşallah baya boyluymuşsun, bi ara boya göre okullara dağıtıyorlardı kaldırıldı mı acaba o, seni üniversiteye vermeliymişler.. Ben de şu 5 yıl çakılı kalma muhabbetinden sonra iyice soğudum, bi sonraki yıl girerim sınava ama sirf dediğin gibi elimde puan olması için, bundan sonra özel okullara yönelirim, belki puan orda da işe yarar..

ah bu olumsuz düşünceler kovamıyoruz kafamızdan o nedenle çok okuyup araştırmamak en iyisi sakin kalmamız lazım ama ben de dahil bir çoğumuz malesef sakin kalıp beynimizi boşaltamıyoruz annelik sürekli bir telaş ve evham hali sanırım Rabbim bebişlerimize bize acısın sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

Benim miyom sancım geçmedi 1 haftadır yatıyorum. İşten çıkmak zorunda kalacağım sanırım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Her hareketimde bıçak saplanıyor sağ tarafıma .Yok mu bunun bir çaresi Bugün kontrolüm var başka bir hastaneye daha gitmeyi düşünüyorum.

kızlar merhaba yazamadım bi kaç gündür bulantılarım bi nebze hafifledi ama bel ağrım beni öldürüyor gerçi dün temizlik falan yaptım odan da artmış olabilir diye düşünüyorum arkadaşım 34 haftalık doğum yaptı 2020 gr dualarınızı esirgemeyin küvreze aldılar tüm bebişler zamanlarında gelsin inşallah

Sizinkiler çok büyüktü ben perinatologa gitmenizi tavsiye ederim

Begumsav ve etiketliyemediğim diğer arkadaşlar :)
İğne batması gibi dediğiniz kasılma nasıldır bilemiyorum ama hepiniz her ne hissederseniz hissedin etrafınızdan normaldir dense dahi doktorunuza danışın bence. İlk hamilelikte kasılma nedir, nasıldır bilemiyor insan. Allah korusun kasılma ise erken müdahale önemli ve doktorunuza nasıl birşey hissettiğinizi anlatın. Doktorunuz sizleri daha iyi biliyor. Herkesin servikal uzunluğu vs aynı değil sonuçta, aynı şeylerde aynı riskleri taşımıyor olabiliriz. Yani özellikle 2 günden fazla süren şikayetinizde mutlaka doktorunuza danışın. 2 gün niye diyorum; doktorum kendini yormuşsan ağrın sancın olabilir, artarsa ya da 1 gün dinlenmene rağmen geçmezse mutlaka haberim olsun demişti oğlumda.

Şimdi de erken doğum riskim var. Dualarınıza kızımla beni de katarsanız çok seviniriz. Proluton iğneyi vurulduk. Antibiyotik, fitil, progestan ve magnezyum takviyesi başlandı. Evdeyiz şu an hastaneye yatmam gerekmedi çok şükür, inşallah gerek kalmadan da riski atlatırız. (Ne hissettim nasıl oldu önemli değil. Ben de erken doğum riskine sebep olan etkenler sizlerde aynı riski yaratmayabilir. Doktorunuzla aklınıza takılanı, hissettiğiniz ama emin olmadığınız değişiklikleri paylaşın o en doğrusuna yönlendirir)

ay kuzum ya Rabbim bir an önce toparlanmasını nasip etsin inşallah bebişin ah çok zor arkadaşımdan biliyorum 6 aylıktı bebek öldü diye ameliyata aldılar meğer yaşıyormuş 3 ay küvez de kaldı perişan oldular hastanelerde şimdi çok şükür sağlıklı ama yaşıtlarından baya geri özel okula gidiyor daha konuşamıyor falan Rabbim güzel yazılar yazsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…