2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım bende ikinci hamileligim olmasına rağmen henüz hissedemiyorum her bebek bir degil ki mesela oğlumda 13 haftalıkken falan başlamıştı hareketler ilk olmasına rağmen anlıyordum baya ama bu bebis te tık yok şuan hiç endişelenme bence ilerde istemediğin kadar vuracaklar bebisler sanırım şuan pusuya yatmış bizimkiler :)))

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine dediğin gibi her şeye normal gözüyle bakabiliyoruz ama mutlaka doktora da danışmakta fayda var.

Bir saat sonra da benim randevum var pitircigimi görmeye gidiecegiz cinsiyet de öğreneceğim çok heyecanliyim cinsiyet öğrenmek daha farklıymış öncelikle sağlıklı olsun yeter tabii. Gecen sefer poposunu dönmüştü cinsiyetine bakılamamisti insallah hayırlı haberlerle dönerim

Canım benim çok geçmiş olsun.ben d büyük oğlumu 33+5 ye dogurdum.kucuk oğlumda erken doğum riskim vardı ilki erken doğduğundan dolayı.dr ilk bebek kaçıncı haftada doğruysa rahim kendini o haftaya alistiriyor gene riskin var demişti.28.haftada akciğer geliştirici iğne yapıldı ve antibiyotik kullandım enfeksiyon oluşma riskini karşı.bir de 36.haftaya kadar erken doğumu önleyen bir ilaç kullandım günlük.cok şükür 38.hftayi gördüm.senin ne tür belirtin var erken doğum riski oluşturacak?

YaKaMoZz-z ohhh beeee sukur beeee hic inanmamistim bir sorun olduguna zaten. Nasil sevindim nasil benim de icim rahatladi bir bilsen canim. Allahim insallah hepimize baska sorunlar yasanmadan kucagimiza almayi nasip eder.

inşallah gösterir canım yarından sonrada sıra bende Allahın izniyle

YaKaMoZz-z gözün aydın canım,çok sevindim.rabbjm kimseyi evladiyla imtihan etmez insalalh
Cookkk sevindim canım darısı diğer sonuç bekleyen arkadaşların başına inşallah :) hadi bakalım keyifle orecegin battaniyenin fotolarini atarsın artık bize
YaKaMoZz-z ohhh beeee sukur beeee hic inanmamistim bir sorun olduguna zaten. Nasil sevindim nasil benim de icim rahatladi bir bilsen canim. Allahim insallah hepimize baska sorunlar yasanmadan kucagimiza almayi nasip eder.
Hepinize çok çok çok çok çoooooook teşekkür ederim
Güzel dilekleriniz dualarınız destekleriniz için...
İyiki varsınız kızlar ya
Allah ne muradınız varsa versin

Belirtileri yazmak istemedim, herkes kendine pay çıkarır şimdi. Herkesin belirtisi farklı oluyor bence.
Ben ilk bebeğimi ileri haftasında karnımda kaybetmiştim. Oğlumda bu yüzden riskli gebelik takibindeydim zaten. Belirtileri söylemiyim de kontrolde silinme vardı, rahim ağzı yumuşamış doğum başlamak üzereydi. Hastaneye yattım, 1 hafta serum ve ilaç tedavisi görmüştüm. Ciğer geliştirici vuruldum. Enfeksiyon sebepliydi. Şimdi de enfeksiyondan şüphelendiler ama psikolojik olarak da zor bir dönem geçiriyorum. Cenazemiz oldu, ben çok yoruldum üstüne bir de oğlumun sorumluluğu derken gene risk patlak verdi. Bu sefer oğlumdaki kadar ağır değil çok şükür. Başlangıçta yakaladık, gene yumuşama var dedi ama silinme ya da servikal uzunlukta kısalma yok çok şükür. Kasılmalar için olan ilaca gerek görmedi şimdilik, aldık evde acil durumu ilacı olarak duruyor ama şimdilik başlamama gerek yokmuş. Proluton 2.yi vuruldum bugün. 1 kutu yedekte tutuyoruz. Ben de oğlumda 36.haftayı doldurduğum gün o erken doğumu önlesin diye kullandığım ilaçlarımı bırakmıştım, tam 1 hafta sonra da oğlum doğdu. Elhamdülillah küvöz ihtiyacı olmamıştı. Ben son zamanlarda bebeğe kilo aldıracak yiyecekleri tüketmeye gayret etmiştim; yumurta, eski kaşar, patates gibi. Kilosu iyiydi çok şükür, 3 ciğer geliştiricinin etkisi olsa gerek ciğerleri de gelişmişti çok şükür. Sıkıntı olmadı erken doğması. Şimdi de çok ümidim yok açıkcası 40.haftamı görebileceğimi sanmıyorum ama inşallah sıkıntısız sağlıkla doğsun yeter. Ben de ciğer geliştirici vurulmasını istiyeceğim son zamanlarda, doktorum zamanı gelince konuşuruz dedi bakalım ne önerecek.. Rabbim korkutmasın inşallah hiçbirimizi..

Kızlar ben bugün sağlık ocağına gittim kan ilaci yazdırdım aile hekimine çünkü kadın doğum doktorum öyle demişti ve hemşirelere tahlil sonuçlarımi gösterdim(gebelikten bu yana olan tahliller) ve bana 6 haziran için gün verdi üçlü tarama testi sonuçlarını da istedi ama benim ne devletteki ne de ozeldeki doktorum üçlü taramadan bahsetmediler ne oluyor acaba üçlü tarama? ikili tarama gibi mı benim ikili tarama sonuçlarım güzel çıkmıştı iki doktorda söyledi bunu. Anlamadım acaba zorunlu mu yaptırmak bu testi

İkili test gibi rutin bir test canım gebeliktr.İlk hamileligimde yapılmıştı.Bugün de doktorum bir ay sonra gel yapalim dedi

Evet cnm o tarz bi test ama genelde 2 li test daha güvenilir deniyo ve 2 li yaptıran 3 lu yaptırmaz neden istemiş ki sen bnce kendi doktorunla kontrol zamanı bi konuş gerekli olsa o da ister zaten

2li iyi çıktıysa 3lüye gerek yok diye biliyorum canım kendi doktoruna bir sor sağlık ocağı istedi falan diye bence yaptırmana gerek yok

İkili test gibi rutin bir test canım gebeliktr.İlk hamileligimde yapılmıştı.Bugün de doktorum bir ay sonra gel yapalim dedi

Evet cnm o tarz bi test ama genelde 2 li test daha güvenilir deniyo ve 2 li yaptıran 3 lu yaptırmaz neden istemiş ki sen bnce kendi doktorunla kontrol zamanı bi konuş gerekli olsa o da ister zaten

2li iyi çıktıysa 3lüye gerek yok diye biliyorum canım kendi doktoruna bir sor sağlık ocağı istedi falan diye bence yaptırmana gerek yok

Teşekkür ederim kızlar cevaplariniz için öyle yapayım o zaman yarın kontrol surem dolmadan gideyim ozeldeki doktoruma sorayım ne dicek bakalım belki bebisimede bakarız geçen hafta cinsiyetini ogrenememistim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…