- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.101
Bende öyle hissediyorum oblomov için hemde %99.999999999 :)Banada hep oğlusun olcak gibime geliyor canım :)
Bende öyle hissediyorum oblomov için hemde %99.999999999 :)
Ve bende ogrendim ve ağlıyorum ya çok güzel duygu kızım olacakmış şükürler olsun hersey yolunda. 67 kilo ile başladım su an 65 kiloyum doktor sıkıntı Yok dedu ikili . Uçlu dörtlü test yaptırmadım ama bir test varmış bebeğin omuriliğine bakılıyormuş bilginiz olsun yaptırmayalar sadece bu testi yaptirabilir sadece.inşallah gösterir canım yarından sonrada sıra bende Allahın izniyle
Bugun dortlu testin sonuclarini aldim malesefe sonuclarim riskli cikti.ne olursa olsun bizim evladimiz gene bagrimiza basariz elbet ama bu supheyle nasil gececek gunler napicam bilemiyorum cok uzgunum
ay bu çok iddalı oldu sabırsızım bende meraktayım kızım ya da oğlum diye seslenmek karnımı o şekilde sevmek bambaşkadır eminim
Ve bende ogrendim ve ağlıyorum ya çok güzel duygu kızım olacakmış şükürler olsun hersey yolunda. 67 kilo ile başladım su an 65 kiloyum doktor sıkıntı Yok dedu ikili . Uçlu dörtlü test yaptırmadım ama bir test varmış bebeğin omuriliğine bakılıyormuş bilginiz olsun yaptırmayalar sadece bu testi yaptirabilir sadece.
aynen canım az kaldı şükür 1 ayı kazasız belasız atlattıkAa banada hep kızın olacakmis gibi geliyo benimde hislerim kuvvetlidir ama neyse cnm hayırlisi olsun az kaldi ògrenmene
Ve bende ogrendim ve ağlıyorum ya çok güzel duygu kızım olacakmış şükürler olsun hersey yolunda. 67 kilo ile başladım su an 65 kiloyum doktor sıkıntı Yok dedu ikili . Uçlu dörtlü test yaptırmadım ama bir test varmış bebeğin omuriliğine bakılıyormuş bilginiz olsun yaptırmayalar sadece bu testi yaptirabilir sadece.
Haklisin canim ama elimde deil o kadar uzuluyorum ki.Ense kalinligi burun kemigi normal demislerdi ikili testte ama kan vermemistim keske verseymisim simdi bir tek dortlu testin istatistigi var elimde.bundan sonra napmam gerektigini de bilmiyorum.doktor tutusturdu elimize sevk kagidini universiteye amniyosentez yaptirin dedi.yarin diger doktoruma gidicem bakalim olmadi tekrarlasam mi dortlu testi baska hastanede blmiyorum ki napicaz.dua edin nolurCanim ikili tarama normal cikmisti senin yanlis hatirlamiyorsam
Bunlarin hepsi ihtimal kesin bisey yok Allahin izniyle saglikla kavusursun bebegine stres daha kotu inan bana
Anliyorum seni su an hissettiklerini
Bu benim ikinci hamileligim oglumda detayli ultrasonda kalbinde ekojenik odak goruldu tek basina anlamli bulgu degilmis ama int cok kotu seyler yaziyordu cok uzuldum cok agladim aylarca o yuzden anliyorum seni.
Simdi oglum nerdeyse 5 yasinda masallahi var saglikli
Yani demem o ki hepimiz Allaha emanetiz bol bol dua etmekten baska yapilacak bisey yok
O testler sadece ihtimal lutfen uzme kendini
%100 kızBende öyle hissediyorum oblomov için hemde %99.999999999 :)
ay canım hayırlısı olsun inşallahkız anneleride fazlalaşmaya başladı sona kalanlar hep kız mı olacak acaba
Haklisin canim ama elimde deil o kadar uzuluyorum ki.Ense kalinligi burun kemigi normal demislerdi ikili testte ama kan vermemistim keske verseymisim simdi bir tek dortlu testin istatistigi var elimde.bundan sonra napmam gerektigini de bilmiyorum.doktor tutusturdu elimize sevk kagidini universiteye amniyosentez yaptirin dedi.yarin diger doktoruma gidicem bakalim olmadi tekrarlasam mi dortlu testi baska hastanede blmiyorum ki napicaz.dua edin nolur
Bu gittigim doktora sordum canim harmony test yaptirabilirsiniz ama yuzde yuz kesin sonuc icin amniyosentez oneriyorum dedi.ben de anlamadim napcagimi.bi de baska doktora sorayim diyorum.Amniyosentez de 300 de 1 oraninda dusuk riski varmis ama ne olursa olsun risk risktir onu yaptiramam.bu yurt disina yollanan testi de yaptirsam bi turlu yaptirmasam bi turlu cok korkuyorumBaşka bir doktora yeniden test yaptırman sonucu değiştirir mi, hem değiştirse bile bu seferde o öyle bu böyle çıktı diye yine aklın kalacak %100 emin olabilecek misin? Peki senin için artık geç mi oluyor şu yurtdışında ki test, Yakamozda yaptırdı ya hani. Amniyosentezde %50 risk var diyolar Allah korusun...
Adı üstünde sadece risk. Gönlünü ferah tutmaya çalış. Çok zor eminim ama bebeğini de kendini de yipratma. Bak burda günlerce yakamozu bekledik, ikiki testte riski epey yuksekti. Ama sonra detayli tahlilleri çok şükür iyi geldi.Bugun dortlu testin sonuclarini aldim malesefe sonuclarim riskli cikti.ne olursa olsun bizim evladimiz gene bagrimiza basariz elbet ama bu supheyle nasil gececek gunler napicam bilemiyorum cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?