2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Insallah saglik haberlerini de veririm burdan.Amniyosentez dusunmuyorum ne olursa olsun kiyamam evladima.Yurt disina yollanan teste de cesaret edemiyorum kotu bir sonuc alirsam diye.dua edin lutfen benim ve bebegim icin

Canim kolau değil ama aldırmayı dusunmuyorsan, bence yaptırma çünkü mudahalesi veya tedavisi olan birsey degil. Tek secenek gebeligi sonlandirmak. Bana doktorum en basinda, eger aldirmam diyorsan hic yaptirip hamileligini zehir etme dedi. Bi düşün istersen

Aldirmayi dusunmem canim Allah'in verdigi cani almak bize dusmez.ben de ikiliyi yaptirmamistim bu yuzden ama ne oldu nasil oldu bilmiyorum bi anda dortluyu yaptirdim.rutin kontrolde doktorum ayrintili test yapildiginda 4lu de bulunsun ona gore incelensin dedi o yuzden yaptirayim dedim.baska bir doktorum daha var ona gidip orda da yaptiracagim bir.Allah buyuk insallah sagliklidir bebegim

YaKaMoZz-z cnm gözün aydın çok sevindim geri de kalan bütün yorumları okuyamiyorum diye biraz geç oldu görmem

Bugun dortlu testin sonuclarini aldim malesefe sonuclarim riskli cikti.ne olursa olsun bizim evladimiz gene bagrimiza basariz elbet ama bu supheyle nasil gececek gunler napicam bilemiyorum cok uzgunum
Cnm adı üstünde riskli diyosun kesin değil inş hiç bi sorun çıkmaz sağlıkla alırsın bebeğini kucagina bnm doktorum da yaptırmadı sadece ense kalınlığına göre gerek yok dedi kimin ne olacağını ancak rabbim bilir yiyecek ekmeği görecek günü varsa her şekilde sağlıkla gelir tevekkül et hiç üzme kendini de bebeginide

Giresun da olsaydı keşke hemen giderdim daha tam 2 hafta var cinsiyet ogrenmeme

300 de 1 mi. Ben hic arastirmadim amniyosentez yaptiran biri ile de hic konusmamistim. Benim aklimda niyeyse hep risk %50kalmis. O yuzden hep korkuyla bakmisimdir amniyosenteze. Karar senin canim ama bak arkadaslarinda risk vardediler coksukur sonuclar temiz cikti. Insallah senin icinde ayni sonuc olur.

Bazi yerler 500de 1 diyecek kadar iddiali. Zaten en yüksek risk orani da aslında 100de 1 ama bahsettigimiz şey evladimiz olunca 100de 1 bile çok büyük risk. Bir de öğrenmenin bir faydasi yok yani bir mudahalesi, bir tedavisi yok. Boyle olunca da tespit etmek anlamsiz geliyor bana ister istemez

Canım bebeğin omuriliğine bakılan test kaçıncı haftada yapılıyor

Canim ben 11+2de gittim en son o nedenle soylememis olabilir sonra 1 ay sonrasi carsambaya denk geliyor arada da kimseye gitmek istemedim yoksa soylerlerdi heralde

Canim ben 11+2de gittim en son o nedenle soylememis olabilir sonra 1 ay sonrasi carsambaya denk geliyor arada da kimseye gitmek istemedim yoksa soylerlerdi heralde
Sanki benim doktor 10 haftalikken bile soylermis gibi bi izlenim bıraktı bende eskiden nasil 9 ay bekliyorlarmis ben kesin catlardim. Yine de bebegin pozisyona bağlı, bazen ileriki haftalarda da goremeyebiliyorlar. Hadi çarşamba günü oglan haberini bekliyorum

merhaba sevgili anneler nasılsınız benimle aynı hafta olan varmı acaba merak ettim 14.haftama girdim aslında üçüncü gebeliğim ama sanki ilk gebelik gibi heyecanlıyım Allah uzun ömür versin candan öte olan iki kızım var bakalım bu nolcak gönül erkekten yana hâliyle ama Rabbim bana bi kız daha layık gördüyse basım gözüm üstüne tabi yeterki sağlıklı olsun isimler hazır kız olursa dila erkek olursa Ertuğrul hayırlısı

MinikKelebegimm senin randevun haziran başımıydı? Bu kez söylerler inşallah cinsiyetini

Herkes öğrense cinsiyetleri bir an önce, hazırlıklara geçsek artık.

Aynen canim tam haziranin 1inde. Kesin soylerim dedi insallah bebisin pozisyonuda uygun olurda ogrenebilirim. Inan catlayacam:)))

Hosgeldin allah bagislasin kizlarini. Bu seferkinide allah gonlune gore saglikla versin insallah. Sanirim en dusuk hafta senin ki:))

Allah buyuktur inşallah saglıklıdır bebegım dua etmektem baska elimden bişey gelmiyor

Doktorum oyle soyledi canım zaten bu yuzden rıskı 300 de 1 den fazla olanlara onerıyorlarmıs amnıyosentezı.rıskde 300 de 1 den fazlaysa yuksek rısk denıyor.benım 110 da 1 cıktı gene de Allah buyuk

Ben de oyle dusunuyorum ama bilemiyorum kafam cok karısık

Bugun dortlu testin sonuclarini aldim malesefe sonuclarim riskli cikti.ne olursa olsun bizim evladimiz gene bagrimiza basariz elbet ama bu supheyle nasil gececek gunler napicam bilemiyorum cok uzgunum
Canım kaç çıktı değerin ne zor beklemek çok iyi biliyorum aldırmayacaksan bile bence emin olup beklersin acabalarla yaşamak kadar zor birşey Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…