- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.121
Insallah saglik haberlerini de veririm burdan.Amniyosentez dusunmuyorum ne olursa olsun kiyamam evladima.Yurt disina yollanan teste de cesaret edemiyorum kotu bir sonuc alirsam diye.dua edin lutfen benim ve bebegim icinAdı üstünde sadece risk. Gönlünü ferah tutmaya çalış. Çok zor eminim ama bebeğini de kendini de yipratma. Bak burda günlerce yakamozu bekledik, ikiki testte riski epey yuksekti. Ama sonra detayli tahlilleri çok şükür iyi geldi.
Ben ikili tesy bile yaptirmadim, bir sıkıntı varsa bile haberim yok. Allah'ın yazdığı kaderde ne varsa onu yaşarız, can almak bizim işimiz değil. Amniyosentezi de iyice arastirin başka doktorlara da gidin, biraz riskli bi işlem, bebegin hayatı söz konusuAllah icinize ferahlık versin inşallah en kisa zamanda guzel haberler verirsiniz bize
Canim kolau değil ama aldırmayı dusunmuyorsan, bence yaptırmaBu gittigim doktora sordun canim harmony test yaptirabilirsiniz ama yuzde yuz kesin sonuc icin amniyosentez oneriyorum dedi.ben de anlamadim napcagimi.bi de baska doktora sorayim diyorum.Amniyosentez de 300 de 1 oraninda dusuk riski varmis ama ne olursa olsun risk risktir onu yaptiramam.bu yurt disina yollanan testi de yaptirsam bi turlu yaptirmasam bi turlu cok korkuyorum
Aldirmayi dusunmem canim Allah'in verdigi cani almak bize dusmez.ben de ikiliyi yaptirmamistim bu yuzden ama ne oldu nasil oldu bilmiyorum bi anda dortluyu yaptirdim.rutin kontrolde doktorum ayrintili test yapildiginda 4lu de bulunsun ona gore incelensin dedi o yuzden yaptirayim dedim.baska bir doktorum daha var ona gidip orda da yaptiracagim bir.Allah buyuk insallah sagliklidir bebegimCanim kolau değil ama aldırmayı dusunmuyorsan, bence yaptırmaçünkü mudahalesi veya tedavisi olan birsey degil. Tek secenek gebeligi sonlandirmak. Bana doktorum en basinda, eger aldirmam diyorsan hic yaptirip hamileligini zehir etme dedi. Bi düşün istersen
Cnm adı üstünde riskli diyosun kesin değil inş hiç bi sorun çıkmaz sağlıkla alırsın bebeğini kucaginaBugun dortlu testin sonuclarini aldim malesefe sonuclarim riskli cikti.ne olursa olsun bizim evladimiz gene bagrimiza basariz elbet ama bu supheyle nasil gececek gunler napicam bilemiyorum cok uzgunum
Giresun da olsaydı keşke hemen giderdim daha tam 2 hafta var cinsiyet ogrenmemeKızlar cinsiyeti belli olmayanlar için benim doktoru tavsiye ediyorum. 12+1de kesin erkek dediama ilerde kız çıkarsa saçını başını yolarim herhalde, çok alıştım erkek fikrine gerçekten cinsiyet bilmek bi başka oluyor, darısı bekleyenlerin başına
Bu gittigim doktora sordum canim harmony test yaptirabilirsiniz ama yuzde yuz kesin sonuc icin amniyosentez oneriyorum dedi.ben de anlamadim napcagimi.bi de baska doktora sorayim diyorum.Amniyosentez de 300 de 1 oraninda dusuk riski varmis ama ne olursa olsun risk risktir onu yaptiramam.bu yurt disina yollanan testi de yaptirsam bi turlu yaptirmasam bi turlu cok korkuyorum
Bazi yerler 500de 1 diyecek kadar iddiali. Zaten en yüksek risk orani da aslında 100de 1 ama bahsettigimiz şey evladimiz olunca 100de 1 bile çok büyük risk. Bir de öğrenmenin bir faydasi yok300 de 1 mi. Ben hic arastirmadim amniyosentez yaptiran biri ile de hic konusmamistim. Benim aklimda niyeyse hep risk %50kalmis. O yuzden hep korkuyla bakmisimdir amniyosenteze. Karar senin canim ama bak arkadaslarinda risk vardediler coksukur sonuclar temiz cikti. Insallah senin icinde ayni sonuc olur.
Canım bebeğin omuriliğine bakılan test kaçıncı haftada yapılıyorVe bende ogrendim ve ağlıyorum ya çok güzel duygu kızım olacakmış şükürler olsun hersey yolunda. 67 kilo ile başladım su an 65 kiloyum doktor sıkıntı Yok dedu ikili . Uçlu dörtlü test yaptırmadım ama bir test varmış bebeğin omuriliğine bakılıyormuş bilginiz olsun yaptırmayalar sadece bu testi yaptirabilir sadece.
Canim ben 11+2de gittim en son o nedenle soylememis olabilir sonra 1 ay sonrasi carsambaya denk geliyor arada da kimseye gitmek istemedim yoksa soylerlerdi heraldeKızlar cinsiyeti belli olmayanlar için benim doktoru tavsiye ediyorum. 12+1de kesin erkek dediama ilerde kız çıkarsa saçını başını yolarim herhalde, çok alıştım erkek fikrine gerçekten cinsiyet bilmek bi başka oluyor, darısı bekleyenlerin başına
Bana 17. Haftamın başında yapıldı cnm.Canım bebeğin omuriliğine bakılan test kaçıncı haftada yapılıyor
Sanki benim doktor 10 haftalikken bile soylermis gibi bi izlenim bıraktı bendeCanim ben 11+2de gittim en son o nedenle soylememis olabilir sonra 1 ay sonrasi carsambaya denk geliyor arada da kimseye gitmek istemedim yoksa soylerlerdi heralde
MinikKelebegimm senin randevun haziran başımıydı? Bu kez söylerler inşallah cinsiyetini
Herkes öğrense cinsiyetleri bir an önce, hazırlıklara geçsek artık.
merhaba sevgili anneler nasılsınız benimle aynı hafta olan varmı acaba merak ettim 14.haftama girdim aslında üçüncü gebeliğim ama sanki ilk gebelik gibi heyecanlıyım Allah uzun ömür versin candan öte olan iki kızım var bakalım bu nolcak gönül erkekten yana hâliyle ama Rabbim bana bi kız daha layık gördüyse basım gözüm üstüne tabi yeterki sağlıklı olsun isimler hazır kız olursa dila erkek olursa Ertuğrul hayırlısı
Allah buyuktur inşallah saglıklıdır bebegım dua etmektem baska elimden bişey gelmiyorYaKaMoZz-z cnm gözün aydın çok sevindim geri de kalan bütün yorumları okuyamiyorum diye biraz geç oldu görmem
Cnm adı üstünde riskli diyosun kesin değil inş hiç bi sorun çıkmaz sağlıkla alırsın bebeğini kucaginabnm doktorum da yaptırmadı sadece ense kalınlığına göre gerek yok dedi kimin ne olacağını ancak rabbim bilir yiyecek ekmeği görecek günü varsa her şekilde sağlıkla gelir tevekkül et hiç üzme kendini de bebeginide
Doktorum oyle soyledi canım zaten bu yuzden rıskı 300 de 1 den fazla olanlara onerıyorlarmıs amnıyosentezı.rıskde 300 de 1 den fazlaysa yuksek rısk denıyor.benım 110 da 1 cıktı gene de Allah buyuk300 de 1 mi. Ben hic arastirmadim amniyosentez yaptiran biri ile de hic konusmamistim. Benim aklimda niyeyse hep risk %50kalmis. O yuzden hep korkuyla bakmisimdir amniyosenteze. Karar senin canim ama bak arkadaslarinda risk vardediler coksukur sonuclar temiz cikti. Insallah senin icinde ayni sonuc olur.
Ben de oyle dusunuyorum ama bilemiyorum kafam cok karısıkBazi yerler 500de 1 diyecek kadar iddiali. Zaten en yüksek risk orani da aslında 100de 1 ama bahsettigimiz şey evladimiz olunca 100de 1 bile çok büyük risk. Bir de öğrenmenin bir faydasi yokyani bir mudahalesi, bir tedavisi yok. Boyle olunca da tespit etmek anlamsiz geliyor bana ister istemez
Canım kaç çıktı değerin ne zor beklemek çok iyi biliyorum aldırmayacaksan bile bence emin olup beklersin acabalarla yaşamak kadar zor birşey YokBugun dortlu testin sonuclarini aldim malesefe sonuclarim riskli cikti.ne olursa olsun bizim evladimiz gene bagrimiza basariz elbet ama bu supheyle nasil gececek gunler napicam bilemiyorum cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?