2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Grubun en küçüğü benim bugun 13+1 :) gecen hafta cinsiyeti öğrendik. Insallah sizin de gonlunuze gore olur :)

Meraba canım öncelikle hoşgeldin aramıza. Bn varım seninle aynı olan bugün 14 haftalik olduk ne tesadüftür ki benm de 3.gebeligim ve senin gibi 2 kızım var rabbim gönlümüzdekini hayirlisiyla sağlıkla sıhhatli kucağımiza almayi nasip eder inş

Doktorum oyle soyledi canım zaten bu yuzden rıskı 300 de 1 den fazla olanlara onerıyorlarmıs amnıyosentezı.rıskde 300 de 1 den fazlaysa yuksek rısk denıyor.benım 110 da 1 cıktı gene de Allah buyuk
Canım benim 1:35 çıkmıştı yüksek riskti azımsanacak gibi değil yani
Yurt dışına gönderilen testten yaptır bence bugün kadına sordum negatif çıkıp yanılma payınız oldumu diye negatif sonuçlarda değil pozitif olan sonuçlarda küçük bir ihtimalde olsa yanılma olabiliyormuş
Amniyosentez yaptırma bence

Canım kaç çıktı değerin ne zor beklemek çok iyi biliyorum aldırmayacaksan bile bence emin olup beklersin acabalarla yaşamak kadar zor birşey Yok
Canim benim uzme kendini bak bende ayni durumdayim ikili testim 221 e 1 cikti günlerce kendime gelemedim hala da aklima geliyor birsey olursa die ama getirmemeye calisiyorum cunku arkadasin dedigi gbi ogrensen de yapacak hicbisey yok ayrintili ultrasona girdim biraz olsun rahatladim baska da bisey yaptirmadim.smdi dortluyu yaptiemayi düşünüyorum sadece.

Aynen canim tam haziranin 1inde. Kesin soylerim dedi insallah bebisin pozisyonuda uygun olurda ogrenebilirim. Inan catlayacam:)))
Ablamın bi arkadaşı jinekolog o söylemiş ablama dondurma yesin muayeneden hemen önce demiş. Dondurma yiyince feci hareketleniyormuş bebişler. Benimde randevum bu cuma. Doktor belli olur dedi hayırlısı bakalım artık

Canım kaç çıktı değerin ne zor beklemek çok iyi biliyorum aldırmayacaksan bile bence emin olup beklersin acabalarla yaşamak kadar zor birşey Yok
1:110 cikti canim cok korkuyorum ama sanirim su yurt disina gonderilen testi yaptiricam nasil oluyo nasil yapiliyor hic bilmiyorum da.nifty mi harmony mi hangisini yaptirmak lazim hic bi fikrim yok.Senin de gozunaydin canim Rabbim hepimizi saglikla kavustursun insallah bebeklerimize.benim icin de dua et olur mu

Amniyosentez de bir o kadar riskli canim en iyisi bu testler sen nerde yaptirmistin ne kadar odedin hangi testti bilgi verirmisin

Allah saglik versin insallah herkesin evladina canim ihtimali bile cok zor.umarim sen de guzel sonuclar alirsin.ben ikili yaptirmadigima pismanim.yaptirsaydim su an iki olasiligim olurdu

Insallah saglik haberlerini de veririm burdan.Amniyosentez dusunmuyorum ne olursa olsun kiyamam evladima.Yurt disina yollanan teste de cesaret edemiyorum kotu bir sonuc alirsam diye.dua edin lutfen benim ve bebegim icin
Benn 5 sene bebek hasreti ile yandım. Etrafımda herkes hamileliğini nazar ederim diye gizliyordu bebeklerini ziyarete gitmek istediğimizde toplucaa nedense bana korkar gözle bakıyordular nazar ederim diye. Ne olursa olsun onlr bizim evlatlarımız. Bu bir risk. Bilmem kaç tane doğurur isen 1 tanesi down sendroömlu olacak. Hem olsa nolr büyük Allah'ım kimini evlatla kimini evlatsızlıkla kimini de başka şeyle sınıyor. Ben o testleri yaptırmadım. Yaptırmam da. Ne gelse kabulüm . Evlat çok farklı birşey evet ama evlat sahibi olamamak daha acı. Emin olun. Yıpratma kendini de evladını da. Allah'a bırak. Bizim şer saydıklarımızda emin ol bir hayır vardır. Üzülme nolur

Amniyosentez de bir o kadar riskli canim en iyisi bu testler sen nerde yaptirmistin ne kadar odedin hangi testti bilgi verirmisin
Canım nerde yaşıyorsun
Ben tri: screen testi yaptırdım Londra'ya gidiyor
2200 tl test doktorumun indirimiyle 2000 tl yaptırdım
Negatif sonuçlarda yanılma olmamış şimdiye kadar pozitif sonuçlarda olabiliyor dedi
Amniyosentez de 200/1 risk vardır ama hijyenik ve profesyonel ellerde o risk en aza iniyor
Bence yırt dışına giden testlerden kesinlikle yaptır acabalar insanı kıvrandırıyor

Aynen oyle imtihan dunyasi boyle takdir edilmisse elden bir sey gelmiyor du edin lutfen

Bursa da yasiyorum canim.yarin bir baska doktora daha gidicem burda nerde yapilir bilmiyorum ogreneyim iyice.bugun gittigim doktor harmony testdense amniyosentez yaptirin daha kesin sonuc dedi bir yerde onermedi direk universiteye sevk yazdi.yarin ki ne dicek bakalim.sen nerde yaptirmistin canim bursada var mi acaba nifty yapan yer varmis harmony varmis ama bunu bilmiyorum arastirayim bir

Canim benim de benzer bir hikayem oldu ilk gebeligimde 22. Haftadan ifibarendi sanirim doguma kadar erken dogum riskinden dolayi hastanede yattim zor gunlerdi. Bende de benzer nedenden dolayi risk vardi enfeksiyon yuzunden rahim agizikisalmasi oldu 3 kez ciger gelistirici vurdular hamdolsun ki 40. Haftada geldi yavrum dunyaya
Gecen hafta yine enfeksiyon cikti aimdi hap tedavisi goruyorum ins ilelemez ve ayni seyleri yasamak zorunda kalmam.
Rabbim buyuk ins hayirla zamaninda versin yavrularimizi kucagimiza

Tecrübeyle sabit ki soğuk su içince de hareketleniyorlar :) mideye soğuk birşeyler girince onlar da hissediyor sanırım :)) bende de oğlumun hamileliğinde çikolata işe yaramıyordu.

Amin inşallah.. İşte herkes bir değil diye bu yüzden defalarca yazıyorum. Bak sen de benim gibisin demek ki. Çoğu hamile enfeksiyon geçiriyor, mantar oluyor ilaçla sadece bunları tedavi ediyor doktorları iyileşiyorlar çok şükür. Bende biraz bile ilerlese enfeksiyon hemen rahim ağzı yumuşamış diye başlıyorlar ki bir önceki hafta idrar tahlili yapılmıştı temizdi, tam üstünden bir hafta geçmişti ben bunlar normal değil diye gidince tahlili yenileme ihtiyacı bile duymadılar hemen iğne yapıldı ilaçlara başlandı.. İnşallah ilerlemez aynı sıkıntılar baş göstermez diye dua ediyorum ben de.. O hastanede yatıp doğmaz inşallah diye dua ederek beklemek çok yıpratıyor. Rabbim bu sefer korkutmaz inşallah, zamanında sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..

İnşallah senin de yakamoz arkadaşımızın gibi temiz çıkar sonuçların. Benim kuzenimin birine bu bebek %99 down sendromlu olacak hatta başka sıkıntıları da var demişlerdi. Bir sürü test yaptırdı, sayısız doktora gitti, kaç kere detaylı ultrasonlar falan derken hamileliğini resmen doktor kapılarında geçirmişti. Şimdi 2 yaşında sağlıklı çok da zeki bir kızı var. Arkadaşım ise 2li ve 3lü testlerde, detaylı ultrasonda hepsinde çok sağlıklı denilen kızının doğumdan 1-2 hafta sonra down sendromlu olduğunu öğrendi.. Testlerin bu riskleri doğru gösterdiğine inanmıyorum. Ama insanın aklını karıştırıyor şimdi öğrenmek isteyeceksindir. Ben hep amniyosentezin riskli olduğunu duydum. Bence diğer testlerden birini yaptır. İnşallah sonucunda da güzel bir haber alırsın. Sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah, hepimiz için risk var aslında testler söylese de söylemese de..

Güzel sonuçlar alacaksın inşallah canım benim 35/1 di çok şükür şimdilik problem görünmüyor
Benim doktorum harmony önermemişti nifty ve tri:screen ı önermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…