2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Grubun en küçüğü benim bugun 13+1 :) gecen hafta cinsiyeti öğrendik. Insallah sizin de gonlunuze gore olur :)
Nayirrrrr.kara murat benim bugun 13+0 gecen hafta banada erkek gibi dediler .ama kordonmi pipimi bilemedik.
Bir kiz bir erkek ikiz bebeklerim var.saglikli olsunda yeterki rabbimden gelene cok sukur.
bir garip oblomov canm cuz bitmek uzere ins.yarin bitiririm..canavarlarimi yanima alip kac gundur zarzor kendim okuyabildim cok sukur. Rabbim yavrularimiza saglikli hayirli omur.versin
Tum hamilelerin bebeklerini saglikla kucagina almayi evlat isteyen herkesinde tez zamanda hayirlisyla bu duyguyu tattmayi nasip etsin ins..amin.

İns canim insallah❤

Kızlar bu da benim miniğim. Sizce cinsiyeti ne? Yakamoz çok sevindim senin adına. Gözün aydın
Bence erkek canım :) maşallah

Insallah saglik haberlerini de veririm burdan.Amniyosentez dusunmuyorum ne olursa olsun kiyamam evladima.Yurt disina yollanan teste de cesaret edemiyorum kotu bir sonuc alirsam diye.dua edin lutfen benim ve bebegim icin
Canım bu belirsizlik insanı daha çok yıpratır. Amniyosentez daha kesin sonuç veriyor ama riski çok onun da. Yurtdışı testleri de kesine yakın sonuç veriyor canım. Bir an önce onu yaptır. Bebeğin her sonuçta senin ama en azından bilirsin ne olduğunu. Gönlünü ferah tut inşallah sağlıkla gelecek miniğin.

;D tamam kara murat sensin maşallah kız da var, erkek de. Erkege arkadaş geliyor sanırım :) ay bizimki insallah kordon değildir, kesin deyince erkek fikrine cok kaptırdık kendimizi

;D tamam kara murat sensin maşallah kız da var, erkek de. Erkege arkadaş geliyor sanırım :) ay bizimki insallah kordon değildir, kesin deyince erkek fikrine cok kaptırdık kendimizi
Tam çete olacaklar.ondan korkuyorum;-) valla goruntu baya baya pipiydi bence ama ne cikar bilmiyorum totem yapiyorum. Sanki bekledikce kuku oluscak gibi geliyo dr.un tecrubeli biriyse anlamistir bence. Ikizlerdeki dr.um daha ilk muayenemde bu kiiiiiizzzz buda erkek demisti
Tuttu tabi bizimki tamamen glrglr samataydi o esnada.rabbim saglicalla kucaklatsinda..gerisi bos

Burda cok öğrenen oldu cinsiyet. Zaten hepimiz için kiz da olsa erkek de olsa cok degerliler. Ama bi fikre adapte olduktan sonra değişmesi garip olur sanirim.
Ya ikiz eminim cooook zordur ama ayni anda bir kiz bir erkek cocuk sahibi olmak da cok büyük ayrıcalık. Allah bağışlasın hepimizinkileri

İyi akşamlar siz enfeksiyondan bahsetmisiniz merak ettim benimde idrar yolu enfeksiyonum vardı tek kullanımlık toz verdi Dr pek onemseMedi ama bende açık yeşil renkte sürekli bi akıntı var yanma kaşıntı koku yok ama korkuyorum yinede sizde varmı bunlar

Benim bulantım başladı tekrar o yüzden sorayım dedim sağol canım

Ben inanmiyorum canim oyle seylere nenim kizimda asiri sacli dogdu ama gebeligim boyunca bende hic sikinti yasanmadi. Ne bulanti ne mide yanmasi ne de baska bisey... Yediklerinin bazilari bulanti yapiyordur. Ben ne zaman tatli tarzı biseyler yesem bende de bulanti hemen kendini gosteriyor. Bulantin olduğu zaman neler yedigine bir dikkat et bakalimm.

Kizlar benim midem ekşimeye basladi bile kizimda da oyle cok ekşiyorduki anlatmam cocugun saci ciktigi icin eksirmis benim tam tersine kizimin hic saci yoktu sizin eksimeye basladi mi

Amniyosenteze cesaret edemem ama diger testlere baktiricam umarim saglikla dogar bebegim cok zormus gercekten.iyi dileklerin icin tesekkur ederim canim iyi sonuclarini yazdigim gunler de gelir insallah

Güzel sonuçlar alacaksın inşallah canım benim 35/1 di çok şükür şimdilik problem görünmüyor
Benim doktorum harmony önermemişti nifty ve tri:screen ı önermişti
Harmony bu sabah gittigim doktor da onermedi digerlerinden de bahsetmedi canim yarin gideyim diger doktora insallah ben de saglik haberlerini veririm burdan bir gun

Rekoru elinizden almak istemem ama en küçük benim 12+6 bugun daha cinsiyet ogrenmek soyle dursun tahmin bile yapilmadi çünkü çok sık gitmiyorum doktora bi ilk ogrendigimde gittim bi de 10 haftalikken temmuz gibi randevu alabilirim ancak

Amin canim insallah saglikla kucagima alirim.her birimizin yavrusunu korusun Allah.yarin doktora gidip yurtdisi testleri arastiricam.insallah iyi haberler alirim bir an once

Bu arada nasil sabrediyorsun biz kacinciya gidiyoz sen daha 2 kere gittim diyonkacinci bebis senin.

Bu arada nasil sabrediyorsun biz kacinciya gidiyoz sen daha 2 kere gittim diyonkacinci bebis senin.
Ikinci gebelik ama ilk bebis olcak inşallah esim sayesinde biraz biraz da ALLAH a emanet ettim hepimizinki emanet tabi ama orda buyumesinin bi hikmeti var sonuçta rahatsız etmek istemiyorum kuzumu mahremi orası ne de olsa merak konusuna gelince cok merak ediyorum ama tutuyorum kendimi

Ne güzel bir kız bir erkek ikiz olması :) ben de ikizlere hamileyim bize kız dedi doktor. Bir kız bir erkek olsaydı bir daha hamilelik düşünmezdim heralde. Gerçi şu an da düşünmüyorum ya Şimdiden ağır hissediyorum kendimi. İkiz taşımak zor :) ben de sanki 30 hafta gibi konuşuyorum

Kizlar benim midem ekşimeye basladi bile kizimda da oyle cok ekşiyorduki anlatmam cocugun saci ciktigi icin eksirmis benim tam tersine kizimin hic saci yoktu sizin eksimeye basladi mi
Ben ben ben.. şuan bile şu saat oldu yatamıyorum midemden bisey yemeye korkar oldum bugün midem kavruluyor sanki eksimeyle yanmayı ayırt edemiyorum ben ikiside rahatsız ediciii bir de daha baslardayiz henüz. Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…