2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Benim de ilk bebeğim ve 13.haftadayin toplam 3 kez gittim. Niye yetmez mi ki? Siz ne sıklıkta gidiyorsunuz :)

Valla ben adetten 1 gün evvel öğrendim. Ondan sonra her 15 günde bir gidiyorum. Benimkisi çok zor elde edilen bi bebek olduğu için içim rahat etmiyor. Artık doktorcuğumla kanki olduk . Geçen gün ne zaman geliyim dedim bana ne desem boş 15 gün sonra burdasın her harükalde dedi

çok merak ettim şimdi acaba ne olacak bebişler :) Rabbim önce sağlık sonra da gönlümüze göre verir inşallah

Sağol canım tatlı hiç yiyemiyorum zaten yine de dikkat edeyim bakalım. Bugünde aynıyım sabah kalktım bulanıyo yine akşama kadar sürmez umarım

çok zor canım gerçekten bide yenidoğan küvezi boş yok diye başka hastaneye aldılar çcuğu anne başka yerde çocuk başka hastanede rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah

günaydın kızlar bulantısı kesilmeyen bi ben varım galiba akşamdan beri çok kusuyorum yemek borum acıyor artık resmen sabah dayanamadım bulantı ilacı içtim şu günler geçsin hemencik inşallah evlatlarımız sağlıkla gelsinler

Bende.dusunmuyordum simdilik..hele bu kadar kucuklerken hic dusunmuyordum..ama o kadar.tedavi sonrasi mucize.gerceklesebiliyormus.37.haftami doldurumca.dogm yaptm. Tahmin edersin ki plates topu gibiydim ama ikizlerin hamileligi bile cook cook keyifli.hep bi tedirginlik bi korkun oluyor ama yinede keyifli. Simdi ikizlerin bakimiyla ilgileekten bu gebeligimden bisey anlayamiyorum karambole geciriyoruz gunleri. Bazen ikisinide kucagima.almam gerekiyor. Rabbime emanet resmen.

Gitti benim kara.muratlik tuh

Amin canim ins..asiri zoor gercekten ama basa gelince pasa pasa bakiyorsun.. bi gulumsemeleri herseyi unutturuyo zaten
.rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin evlatlarimizi

Günaydın kızlar. Bugün çok ağrım var. Akşam ananemi hastaneye yatırdık ameliyat için. Şehir dışından akrabalar geliyor yoldalar. Bugün evde olucam haliyle, erken kalkıp evi süpürmek istedim. Ağrı başladı kasıklarımda. Uzandım dinleniyorum şimdi. kansızlığımda var zaten, yorgunluğa hiç gelemiyorum

İdrar yolu enfeksiyonu degildi canim oyle yesil akintim fln hic olmadi ne ilkinde ne de simdi. cabim enfeksiyon olabilir bende bir de kanama oldugu icin rahime girme riskinden dolayi bu sekilde gelisti. Sen rahat ol ins hemen gecer o

Kızlar günaydın
Komsu anne grubundan gelıyorum
Bır kac bısey sormak ıstıyorum .

Sımdı benım 29 mayısta randevum var 11+0 olacagım ancak bebek bır hafta ılerde gıdıyor hala oyleyse ıkılı test ıcın uygun bır tarıh mı ? Ve ben hıc su ıcemıyorum gunde 1 lt anca acayuıp derecede tıksınıyorum kusacak gıbı oluyorum bu benım basıma ıs acarmı acaba?

Hoşgeldin canım,ikili test genelde 11-14.haftalae arası yapılıyor.29 mayistaki rqndevunda olabilir 11.haftaya giriyormussun zaten.su içmek genel olarak hepinizden sorun bulantı ve kusma dan dolayı.16.haftada su içmeye baslayacaz sanırım bulantı kusma bitince.

Canım geçmiş olsun. Allah güç kuvvet versin sanada. Bu halde çok fazla yorma kendini. Kimse senin halinden anlamaz sen düşüneceksin bebeginle kendini.

Hosbuldum cok tesekkur edıyorum .
Bebegın suyuyla alakalı sorun yasanmaz degıl mı veya enfeksyon vs korkuyorumda ama ıcemıyorum calısıyorum sankı evde olsam bır bardak su ıcıp yatagın ıcıne kapanıp ııcerım dıyorum ama ısteyken bastıramıyorum . Yanı gunde 3 lt su fılan hayal gıbı benım ıcın ıctıgımı bıle susayarak degılde zorla ıcıyorum buarada ayran vs bunlar sıvı alımı yerıne gecıyor mu acaba?
bır oglum var ama 7 sen egectı uzerınden bende bır tık buyuklerımıze sormaya geldım buraya

herkese günaydınArkadaşlar ayın 4 ünde eltimin oğlunun sünneti var.Saçlarımın ön taraflarında çok beyaz var.her iki gebeliğimde de saçlarımı hiç boyamadım.Ama bunda çok fazla malum 6 sene geçti :) Boyamak ve boyamamkta çok kararsızım.Biraz araştırdım kimi kaynaklara göre hiç bir sakıncası yok diyor.Bazılarıda önerilmemektedir diyor.Aranızda boyayan varmı veya bu konu ile ilgili her hangi bir fikri olan. Bitkisel boyaların zararsız olduğu söyleniyor ama yine de karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…