- 6 Ekim 2013
- 921
- 1.097
- 113
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.181
Ikinci gebelik ama ilk bebis olcak inşallahesim sayesinde biraz biraz da ALLAH a emanet ettim hepimizinki emanet tabi ama orda buyumesinin bi hikmeti var sonuçta rahatsız etmek istemiyorum kuzumu mahremi orası ne de olsa merak konusuna gelince cok merak ediyorum ama tutuyorum kendimi
Benim de ilk bebeğim ve 13.haftadayin toplam 3 kez gittim. Niye yetmez mi ki? Siz ne sıklıkta gidiyorsunuz :)
Canim benimde 15 haftalik iki kez gittimBenim de ilk bebeğim ve 13.haftadayin toplam 3 kez gittim. Niye yetmez mi ki? Siz ne sıklıkta gidiyorsunuz :)
Bende 7+2 de 11+2 de gittim simdi 15+2 olucak
Bu arada nasil sabrediyorsun biz kacinciya gidiyoz sen daha 2 kere gittim diyonkacinci bebis senin.
aminn :) inşallah sende alırsın hayırlısıyla kucana bebişiniGrubun en küçüğü benim bugun 13+1 :) gecen hafta cinsiyeti öğrendik. Insallah sizin de gonlunuze gore olur :)
çok merak ettim şimdi acaba ne olacak bebişler :) Rabbim önce sağlık sonra da gönlümüze göre verir inşallahMeraba canım öncelikle hoşgeldin aramıza. Bn varım seninle aynı olan bugün 14 haftalik olduk ne tesadüftür ki benm de 3.gebeligim ve senin gibi 2 kızım var rabbim gönlümüzdekini hayirlisiyla sağlıkla sıhhatli kucağımiza almayi nasip eder inş
Sağol canım tatlı hiç yiyemiyorum zaten yine de dikkat edeyim bakalım. Bugünde aynıyım sabah kalktım bulanıyo yine akşama kadar sürmez umarımBen inanmiyorum canim oyle seylere nenim kizimda asiri sacli dogdu ama gebeligim boyunca bende hic sikinti yasanmadi. Ne bulanti ne mide yanmasi ne de baska bisey... Yediklerinin bazilari bulanti yapiyordur. Ben ne zaman tatli tarzı biseyler yesem bende de bulanti hemen kendini gosteriyor. Bulantin olduğu zaman neler yedigine bir dikkat et bakalimm.
ay kuzum ya Rabbim bir an önce toparlanmasını nasip etsin inşallah bebişinah çok zor arkadaşımdan biliyorum 6 aylıktı bebek öldü diye ameliyata aldılar meğer yaşıyormuş 3 ay küvez de kaldı perişan oldular hastanelerde şimdi çok şükür sağlıklı ama yaşıtlarından baya geri özel okula gidiyor daha konuşamıyor falan Rabbim güzel yazılar yazsın inşallah
Bende.dusunmuyordum simdilik..hele bu kadar kucuklerken hic dusunmuyordum..ama o kadar.tedavi sonrasi mucize.gerceklesebiliyormus.37.haftami doldurumca.dogm yaptm. Tahmin edersin ki plates topu gibiydimNe güzel bir kız bir erkek ikiz olması :) ben de ikizlere hamileyim bize kız dedi doktor. Bir kız bir erkek olsaydı bir daha hamilelik düşünmezdim heralde. Gerçi şu an da düşünmüyorum yaŞimdiden ağır hissediyorum kendimi. İkiz taşımak zor :) ben de sanki 30 hafta gibi konuşuyorum
Merhaba canım aramıza hoş geldin.benim de iki oğlum var 3.hamileligim bu :) rabbim insalalh gonlumuzdekini nasip eder sağlıklı hayırlı şekildeçok merak ettim şimdi acaba ne olacak bebişler :) Rabbim önce sağlık sonra da gönlümüze göre verir inşallah
Gitti benim kara.muratlik tuhRekoru elinizden almak istemem ama en küçük benim12+6 bugun daha cinsiyet ogrenmek soyle dursun tahmin bile yapilmadi çünkü çok sık gitmiyorum doktora bi ilk ogrendigimde gittim bi de 10 haftalikken temmuz gibi randevu alabilirim ancak
Amin canim ins..asiri zoor gercekten ama basa gelince pasa pasa bakiyorsun.. bi gulumsemeleri herseyi unutturuyo zatenBurda cok öğrenen oldu cinsiyet. Zaten hepimiz için kiz da olsa erkek de olsa cok degerliler. Ama bi fikre adapte olduktan sonra değişmesi garip olur sanirim.
Ya ikiz eminim cooook zordur ama ayni anda bir kiz bir erkek cocuk sahibi olmak da cok büyük ayrıcalık. Allah bağışlasın hepimizinkileri
İdrar yolu enfeksiyonu degildi canim oyle yesil akintim fln hic olmadi ne ilkinde ne de simdi. cabim enfeksiyon olabilir bende bir de kanama oldugu icin rahime girme riskinden dolayi bu sekilde gelisti. Sen rahat ol ins hemen gecer oİyi akşamlar siz enfeksiyondan bahsetmisiniz merak ettim benimde idrar yolu enfeksiyonum vardı tek kullanımlık toz verdi Dr pek onemseMedi ama bende açık yeşil renkte sürekli bi akıntı var yanma kaşıntı koku yok ama korkuyorum yinede sizde varmı bunlar
Hoşgeldin canım,ikili test genelde 11-14.haftalae arası yapılıyor.29 mayistaki rqndevunda olabilir 11.haftaya giriyormussun zaten.su içmek genel olarak hepinizden sorun bulantı ve kusma dan dolayı.16.haftada su içmeye baslayacaz sanırım bulantı kusma bitince.Kızlar günaydın
Komsu anne grubundan gelıyorum
Bır kac bısey sormak ıstıyorum .
Sımdı benım 29 mayısta randevum var 11+0 olacagım ancak bebek bır hafta ılerde gıdıyor hala oyleyse ıkılı test ıcın uygun bır tarıh mı ? Ve ben hıc su ıcemıyorum gunde 1 lt anca acayuıp derecede tıksınıyorum kusacak gıbı oluyorum bu benım basıma ıs acarmı acaba?
Simdi 16. Haftada yapılıyormuş ben diger terleri yaptırmadım ama bunun içi. Kanserdim 9 gün sonra cikiyor sobucuCanım bebeğin omuriliğine bakılan test kaçıncı haftada yapılıyor
Canım geçmiş olsun. Allah güç kuvvet versin sanada. Bu halde çok fazla yorma kendini. Kimse senin halinden anlamaz sen düşüneceksin bebeginle kendini.Günaydın kızlar. Bugün çok ağrım var. Akşam ananemi hastaneye yatırdık ameliyat için. Şehir dışından akrabalar geliyor yoldalar. Bugün evde olucam haliyle, erken kalkıp evi süpürmek istedim. Ağrı başladı kasıklarımda. Uzandım dinleniyorum şimdi.kansızlığımda var zaten, yorgunluğa hiç gelemiyorum
Hosbuldum cok tesekkur edıyorum .Hoşgeldin canım,ikili test genelde 11-14.haftalae arası yapılıyor.29 mayistaki rqndevunda olabilir 11.haftaya giriyormussun zaten.su içmek genel olarak hepinizden sorun bulantı ve kusma dan dolayı.16.haftada su içmeye baslayacaz sanırım bulantı kusma bitince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?