2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Cnm bn de diğer gebeliklerimde boyamamistim ama bunda düşünüyorum doktora sordum 3.aydan sonra bitkisel boya yada amonyaksiz boya ile olur dedi gününüzde boyatilabiliyormus çok şaşırdım öğlen kuaföre gidicem bakalım sorucam vsr mi oylr bişey diye kimisi bitkisel boya diye bişey yok diyor bnde kararsızım

Yok canım sanmıyorum daha küçük oldukları için.ben de su yerine maden suyu ayran ve meyve suyuyla takviye yapmaya çalışıyorum.bi de tansiyon problemin yoksa tuzlu şeyler ye,bir şekilde susatiyor insanı,su ihtiyacın oluyor.bol karpuz da yiyebilirsin.

karpuz hıc aklıma gelmemıstı cok tesekkur ederım tansıyon sorunum yok ama genede tuzlu yemek sanırım pek ıyı degıl meyve suyu ve ayran ıcebılıyorum neysekı cok tesekkur ederım

karpuz hıc aklıma gelmemıstı cok tesekkur ederım tansıyon sorunum yok ama genede tuzlu yemek sanırım pek ıyı degıl meyve suyu ve ayran ıcebılıyorum neysekı cok tesekkur ederım
ne yazık ki suyun yerini hiçbir şey tutmuyor bende çalışıyorum yarımlık şişe koyuyorum önüme ve zorda olsa içiyorum en az 4 kere boşaltıp dolduruyorum canım mecbur içeceksin yoksa enfeksiyon kaçınılmaz oluyor

oylemı dıyorsun Benım daha evvel cok kanamalı bır gebelıgım oldu 8 haftadan 16 kadar bebegın suyu azaldı hep gıt gıdede bıttı hatta o yuzdende cok tedırgınım kesenın acılma ıhtımalı vardı o zamanlar ama bu yasadıgım sey korkutuyor benı ama pet sıseyı fılan kafama devıremıyorum asırı derecede bır tıksınıyorum kı anlatamam ama zorlayayım kendımı en azından 2 lıtreyı bulayım ne yapayım o zaman

ben içtiğim suyu çıkardığımı bilirim canım malesef içmediğim zaman hemen kasık ağrım oluyor bulantın geçtikçe daha iyi olacak inan korkutma kendini ilkinde kötü tecrüben olabilir ama bunda olacak diye bir kaide yok en azından 1,5 litre falan içmeye çalış

Evet benımde sankı kasıkalrımda batma oluyor gıbıme gelıyor tamam canım kusma pahasına bıle olsa ıcecegım artık suyu

benim senelerce saçım sapsarıydı sonra uğraşamadım diplerim çıktıkça evde kendim boyadım platin sarısıyla o da saçımı karamel yaptı sonra üstüne kahverengi boyadım aktıkça karamel oldu tam martta saçımı tekrar sarıya boyarım diyordum ki hamile olduğumu öğrendim benimde diplerim de çok beyazım var ama boyamayı hiç düşünmüyorum şu an karamel ombre yaptırmış gibiyim benim saçlarımı dinlendirmek için fırsatım oldu hamilelik. boyatmayı aman aman düşünmüyorsan ve saçın siyah ya da kahveyse saç maskaraları var ya da bir günlük boyalar o tarz bişi kullanabilirsin yüzüne makyaj yapmak gibi düşün yıkadığında çıkacaklar.

canım zorlama sakın kendini dikkat et yavaş yavaş yap ya da bırak gelenler yardım etsin. ağır geçiriyorum hamileliğimi de yemeğede girişsinler etrafı temizlemeye de akrabadan misafir olmaz kendi evlerinde de yapıyorlar nasılsa

Günaydın canım ben boyatıyorum doktorun bi sakınca görmüyor ilk hamileliğimde de boyattım bunda da boyatıyotum sadece saç açıcı kullanma normal boya olur dedi
Bitkisel de değil normal boya kullanıyorum

bir garip oblomov canım bu saç rengi çok yakışmış sarı tonlarında değilde böyle bakır tonları kullanmalısın bence teninle çok uyumlu olmuş
teşekkür ederim canım uzunca bir süredir böyle canım saçlarım fotoda ocak ayına ait ama şimdi diplerim baya çıktı bende ombre niyetine kullanıyorum ya ben sarıyı çok seviyorum ama beni ablamdan büyük sandıklarında baya bozulmuştum sanırım sarı saç baya yaşlı gösteriyor

Eki Görüntüle 1999168 Kizlar mrb gecen sene ben de yaziyordum buraya findigimi bekleken simdi 6 aylik olduk :) rabbim sizlerede kucaginiza almayi nasip etsin insallah hayirli dogumlar buda benim findigim
Maşallah Maşallah Maşallah ne kadar güzel bir beğeniniz var Allah hayırlı sağlıklı bir omur nasip etsin.. İnşallah bizler de sizin gibi alırız bebislerimizi kucağımıza..

Eki Görüntüle 1999168 Kizlar mrb gecen sene ben de yaziyordum buraya findigimi bekleken simdi 6 aylik olduk :) rabbim sizlerede kucaginiza almayi nasip etsin insallah hayirli dogumlar buda benim findigim

maşallah subhanallah Allahım özenip yaratmış teşekkürlerinşallah bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Merhabalar herkese. Bende inşallah bir kasım annesi olacam. Kısmetse bi oğluş geliyor, ismi bile hazır, onun adı barlas ben biraz sabırsız bi anneyim galiba, nerdeyse herşeyini aldım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Canm bende her şeyi beğeniyorum ve almak için can atıyorum bi kesinleşse cinsiyet şu ana kadar sadece 1 tulum aldım tutamadım kendimi ama senin maaşallahın var bitirdin ha her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…