- 4 Temmuz 2011
- 307
- 256
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.201
Cnm bn de diğer gebeliklerimde boyamamistim ama bunda düşünüyorum doktora sordum 3.aydan sonra bitkisel boya yada amonyaksiz boya ile olur dedi gününüzde boyatilabiliyormus çok şaşırdım öğlen kuaföre gidicem bakalım sorucam vsr mi oylr bişey diye kimisi bitkisel boya diye bişey yok diyor bnde kararsızımherkese günaydınArkadaşlar ayın 4 ünde eltimin oğlunun sünneti var.Saçlarımın ön taraflarında çok beyaz var.her iki gebeliğimde de saçlarımı hiç boyamadım.Ama bunda çok fazla malum 6 sene geçti :) Boyamak ve boyamamkta çok kararsızım.Biraz araştırdım kimi kaynaklara göre hiç bir sakıncası yok diyor.Bazılarıda önerilmemektedir diyor.Aranızda boyayan varmı veya bu konu ile ilgili her hangi bir fikri olan. Bitkisel boyaların zararsız olduğu söyleniyor ama yine de karar veremedim.
Yok canım sanmıyorum daha küçük oldukları için.ben de su yerine maden suyu ayran ve meyve suyuyla takviye yapmaya çalışıyorum.bi de tansiyon problemin yoksa tuzlu şeyler ye,bir şekilde susatiyor insanı,su ihtiyacın oluyor.bol karpuz da yiyebilirsin.Hosbuldum cok tesekkur edıyorum .
Bebegın suyuyla alakalı sorun yasanmaz degıl mı veya enfeksyon vs korkuyorumda ama ıcemıyorum calısıyorum sankı evde olsam bır bardak su ıcıp yatagın ıcıne kapanıp ııcerım dıyorum ama ısteyken bastıramıyorum . Yanı gunde 3 lt su fılan hayal gıbı benım ıcın ıctıgımı bıle susayarak degılde zorla ıcıyorum buarada ayran vs bunlar sıvı alımı yerıne gecıyor mu acaba?
bır oglum var ama 7 sen egectı uzerınden bende bır tık buyuklerımıze sormaya geldım buraya
karpuz hıc aklıma gelmemıstı cok tesekkur ederım tansıyon sorunum yok ama genede tuzlu yemek sanırım pek ıyı degıl meyve suyu ve ayran ıcebılıyorum neysekı cok tesekkur ederımYok canım sanmıyorum daha küçük oldukları için.ben de su yerine maden suyu ayran ve meyve suyuyla takviye yapmaya çalışıyorum.bi de tansiyon problemin yoksa tuzlu şeyler ye,bir şekilde susatiyor insanı,su ihtiyacın oluyor.bol karpuz da yiyebilirsin.
ne yazık ki suyun yerini hiçbir şey tutmuyor bende çalışıyorum yarımlık şişe koyuyorum önüme ve zorda olsa içiyorum en az 4 kere boşaltıp dolduruyorum canım mecbur içeceksin yoksa enfeksiyon kaçınılmaz oluyorkarpuz hıc aklıma gelmemıstı cok tesekkur ederım tansıyon sorunum yok ama genede tuzlu yemek sanırım pek ıyı degıl meyve suyu ve ayran ıcebılıyorum neysekı cok tesekkur ederım
Aman Allah ım, yazım hatalarından dolayı birden o kadar gerildim kiSimdi 16. Haftada yapılıyormuş ben diger terleri yaptırmadım ama bunun içi. Kanserdim 9 gün sonra cikiyor sobucu
oylemı dıyorsunne yazık ki suyun yerini hiçbir şey tutmuyor bende çalışıyorum yarımlık şişe koyuyorum önüme ve zorda olsa içiyorum en az 4 kere boşaltıp dolduruyorum canım mecbur içeceksin yoksa enfeksiyon kaçınılmaz oluyor
ben içtiğim suyu çıkardığımı bilirim canım malesef içmediğim zaman hemen kasık ağrım oluyor bulantın geçtikçe daha iyi olacak inan korkutma kendini ilkinde kötü tecrüben olabilir ama bunda olacak diye bir kaide yok en azından 1,5 litre falan içmeye çalışoylemı dıyorsunBenım daha evvel cok kanamalı bır gebelıgım oldu 8 haftadan 16 kadar bebegın suyu azaldı hep gıt gıdede bıttı hatta o yuzdende cok tedırgınım kesenın acılma ıhtımalı vardı o zamanlar ama bu yasadıgım sey korkutuyor benı ama pet sıseyı fılan kafama devıremıyorum asırı derecede bır tıksınıyorum kı anlatamam ama zorlayayım kendımı en azından 2 lıtreyı bulayım ne yapayım o zaman
Evet benımde sankı kasıkalrımda batma oluyor gıbıme gelıyor tamam canım kusma pahasına bıle olsa ıcecegım artık suyuben içtiğim suyu çıkardığımı bilirim canım malesef içmediğim zaman hemen kasık ağrım oluyor bulantın geçtikçe daha iyi olacak inan korkutma kendini ilkinde kötü tecrüben olabilir ama bunda olacak diye bir kaide yok en azından 1,5 litre falan içmeye çalış
herkese günaydınArkadaşlar ayın 4 ünde eltimin oğlunun sünneti var.Saçlarımın ön taraflarında çok beyaz var.her iki gebeliğimde de saçlarımı hiç boyamadım.Ama bunda çok fazla malum 6 sene geçti :) Boyamak ve boyamamkta çok kararsızım.Biraz araştırdım kimi kaynaklara göre hiç bir sakıncası yok diyor.Bazılarıda önerilmemektedir diyor.Aranızda boyayan varmı veya bu konu ile ilgili her hangi bir fikri olan. Bitkisel boyaların zararsız olduğu söyleniyor ama yine de karar veremedim.
Günaydın kızlar. Bugün çok ağrım var. Akşam ananemi hastaneye yatırdık ameliyat için. Şehir dışından akrabalar geliyor yoldalar. Bugün evde olucam haliyle, erken kalkıp evi süpürmek istedim. Ağrı başladı kasıklarımda. Uzandım dinleniyorum şimdi.kansızlığımda var zaten, yorgunluğa hiç gelemiyorum
Öyle canım. Kimsenin umrunda değil sen hamileymişsin bilmemneymişsin. Herkes kendi rahatını düşünüyor. Ne yapalım artıkCanım geçmiş olsun. Allah güç kuvvet versin sanada. Bu halde çok fazla yorma kendini. Kimse senin halinden anlamaz sen düşüneceksin bebeginle kendini.
Yardım istiycem mecburen zaten cnmcanım zorlama sakın kendini dikkat et yavaş yavaş yap ya da bırak gelenler yardım etsin. ağır geçiriyorum hamileliğimi de yemeğede girişsinler etrafı temizlemeye de akrabadan misafir olmaz kendi evlerinde de yapıyorlar nasılsa
Günaydın canım ben boyatıyorum doktorun bi sakınca görmüyor ilk hamileliğimde de boyattım bunda da boyatıyotum sadece saç açıcı kullanma normal boya olur dediherkese günaydınArkadaşlar ayın 4 ünde eltimin oğlunun sünneti var.Saçlarımın ön taraflarında çok beyaz var.her iki gebeliğimde de saçlarımı hiç boyamadım.Ama bunda çok fazla malum 6 sene geçti :) Boyamak ve boyamamkta çok kararsızım.Biraz araştırdım kimi kaynaklara göre hiç bir sakıncası yok diyor.Bazılarıda önerilmemektedir diyor.Aranızda boyayan varmı veya bu konu ile ilgili her hangi bir fikri olan. Bitkisel boyaların zararsız olduğu söyleniyor ama yine de karar veremedim.
teşekkür ederim canım uzunca bir süredir böyle canım saçlarım fotoda ocak ayına aitbir garip oblomov canım bu saç rengi çok yakışmış sarı tonlarında değilde böyle bakır tonları kullanmalısın bence teninle çok uyumlu olmuş
Maşallah Maşallah MaşallahEki Görüntüle 1999168 Kizlar mrb gecen sene ben de yaziyordum buraya findigimi bekleken simdi 6 aylik olduk :) rabbim sizlerede kucaginiza almayi nasip etsin insallah hayirli dogumlar buda benim findigim
Eki Görüntüle 1999168 Kizlar mrb gecen sene ben de yaziyordum buraya findigimi bekleken simdi 6 aylik olduk :) rabbim sizlerede kucaginiza almayi nasip etsin insallah hayirli dogumlar buda benim findigim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin CanmMerhabalar herkese. Bende inşallah bir kasım annesi olacam.Kısmetse bi oğluş geliyor, ismi bile hazır, onun adı barlas ben biraz sabırsız bi anneyim galiba, nerdeyse herşeyini aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?