2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Saat 13:00 gibi hastaneye gideceğim inşallah bakar bebisime doktor :) üçlü taramayı ve rahatsizliklarimi soracağım mide yanması vs.

Gözunaydın cnm cok sevindim seninle belirtilerimiz ayniydi galiba..rabbim evladini hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.
Amin canim evet ikimizinde haftaları ayni belirtiler de aynıydı hep beraber sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız insallah ilk duyduğumda cinsiyeti agladim mukemmel bir duygu şükürler olsun

bir garip oblomov saçlarım siyah akis gibi beyazlar pırıl pırıl :)) lorealin spreylerinden aldım ama hiç beğenmedim kullanamıyorum.çünki saçıma fön çektireceğim ama o sprey sıvı olduğu için sıkınca da saçlarım bozuluyor. ((

Benim de ilk bebeğim ve 13.haftadayin toplam 3 kez gittim. Niye yetmez mi ki? Siz ne sıklıkta gidiyorsunuz :)

4 haftalıkken ogrendim her haftada bir toplamda 3 kere gittim. Ardindan 11 haftalikken 2 kere gittim. 14te de gittim toplam 6 kez olmus benim.:))

Canim bebisin herkesten herseyden daha onemli. Birak yorma kendini ev pisse pis gorsunler yapamadigini iyi olmadigini. Hep zor durumdayiz dikkat et kendine.

Merhabalar herkese. Bende inşallah bir kasım annesi olacam. Kısmetse bi oğluş geliyor, ismi bile hazır, onun adı barlas ben biraz sabırsız bi anneyim galiba, nerdeyse herşeyini aldım

Hos geldiniz, masallah size valla:)))

Saat 13:00 gibi hastaneye gideceğim inşallah bakar bebisime doktor :) üçlü taramayı ve rahatsizliklarimi soracağım mide yanması vs.

Insallah bakar bebisime derken? Ne icin gidiyorsun canim kontrol degil mi

aa hiç kullanmadığım için bilmiyorum ama kozmetikçilerde çok gördüm demek onlarında dezavantajları var

Sesek arabası, beşiği, dolabı, atlet, kilot, zısın, hastane çıkışı vs vs. Bi yelek bi bere işledim bi de yarım hırkam var bitmedi. İlk bebek oluşundan sanırım, bi de aldıklarımın çoğu beyaz ikinci bebeği de istediğim için tabi allah nasip ederse. ortak renkler aldım yani, fazla mavişlerimiz yok henüz

16+2 bende hissetmedim canım. Bana 20. Haftada anca hissedersin diyor tüm tecrubeli anneler. Ben de okuyunca panikliyorum ama ilk çocuk da hissetmek için erken sanirim

Canım ben 17. Haftadayım hatta ultrasona göre 18. Haftadayım ama ben de çok net hissetmiyorum. Zaman zaman çok hafif bir vuruş dokunuş hissediyorum okadar

Ben varim canim valla daha bende bir sey hissetmedim.merak icinde bekliyorum biraz da evhamlaniyorum dogrusu

Hepinizr çook teşekkür ederim insanın içi ferahlıyor aynı durumu yaşıyanlardan fikir alınca şimdi daha iyiyyim biraz takmıştım inşaallah bizde net bir şekilde hissederiz

Kizlar bugun diger doktoruma gittim ultrasonda baya inceledi parmaklarini alnini burnunu.cok iyi gorunuyor olumsuz bir bulgu yok dedi.detayli icin perinatologa gitmek istiyorum dedim kendisi bir profesor onerdi ona gidicem iyi bir perinatologmus guvenebilirsiniz dedi doktorum.insallah iyi sonuclar alirim detaylidan da icim iyice rahatlar

Kızlar buradan ikili testimin riskli çıktığını yazmışltım.
bugün Genoks Firmasında Nifty testi için kan vericem. Günlerdir mahvoldu. Nolur dua edin bana da bebeğimde hiçbirşey çıkmasın.
Insallah sonuclarin cok iyi gelir canim.benim de dortlu testim riskli cikti.cok iyi anliyorum seni.sakincasi yoksa risk orani kac cikti.benim 1:110 cikti.insallah hayirli sonuclar alir saglik haberlerini de veririz buradan

Merhabalar herkese. Bende inşallah bir kasım annesi olacam. Kısmetse bi oğluş geliyor, ismi bile hazır, onun adı barlas ben biraz sabırsız bi anneyim galiba, nerdeyse herşeyini aldım
Hoşgeldin canım aramiza, maşallah ben hala cekiniyorum birşey almaya.. Ki zaten benim cinsiyet de henüz kesin değil.. Bir de alışveriş topigimiz var, aldıklarını resimli olarak orda paylaşırsan bize de fikir olur

Aldıklarının fotosunu paylaş o zaman bizimle, bizde görelim Birinci sayfada alışveriş topiğimizin linki var oraya yükleyebilirsin

Ne güzel bir haber canım. Bence hep boşuna stres bunlar. Hadi git bakalım perinatologada inşallah ondan da hayırlı haberler alırsın.

bugün Genoks Firmasında Nifty testi için kan vericem. Günlerdir mahvoldu. Nolur dua edin bana da bebeğimde hiçbirşey çıkmasın.

Allah yardımcınız olsun, kendinizi strese sokmayın henüz, Yakamoz arkadaşımızda günlerce ne çekti üstelik riski baya yüksek olmasına rağmen. Çok şükür ki temiz çıktı tahlili, inşallah sizin içinde böyle olur.

Canım Allah ın izniyle iyi haberler alcaksın, içini ferah tut, stres yapma lütfen.. Burda senin gibi endişelenip sonradan testleri iyi çıkan arkadaşlarımız gibi inşallah senin de hamileliğinin geri kalanı tatlı tatlı geçicek..

MinikKelebegimm geçen hafta salı günü gitmiştim canım doktor da bana iki hafta sonra gel demişti :))gitmemeye kararliydim ama üç gündür bel ağrım var ve mide yanmasından uyuyamadım bütün gece akıntım da(beyaz sümüksü akinti arada bir kokulu) fazlalasti bugünlerde bunları konuscam bir de sağlık ocagindan üçlü tarama sonucu istediler onu söyleyeceğim yaptirmam zorunlumu diye. 10 gün daha dolmadi ya ondan dedim acaba bebise bakar mı cinsiyet için:) He bir de hamileligimin başında kanama alanım vardı onu daha sonra hiç sormadım o da söylemedi zaten geçmiş diye falan ben hep heyecandan unuttum sorsam mı acaba üstünden iki ay geçmiş

Sağlıkla giysin minik prensin. Ben de prens annesi olacağım inşallah, aldıklarının fotosunu paylaşırsan fikir olur bizlere. Hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…