2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhaba canım aramıza hoş geldin.benim de iki oğlum var 3.hamileligim bu :) rabbim insalalh gonlumuzdekini nasip eder sağlıklı hayırlı şekilde
teşekkür ederim :) bugün gittim.doktora ikili tarama sonucumu aldım herşey iyi dedi ama cinsiyeti göstermedi pozisyonu tersti bi türlü bozmadı rahatını onun için söylemeyemedi doktor 15 gün sonra tekrar gidecem bakalım o zaman nolcak :) şimdiden başladılar göstermiyosa kızdır demeye:)

Cok tesekkur ederim canim insallah hayirli haberler alirim saglikla gelsin yavrularimiz:)

Bana da doktor ultrasonu acar açmaz kız dedi o an bebek bacaklarını kapattı.emin olamadım dedi geri doktor ilk gördüğümde kız gördüm ben dedi.gobek kordonu da bacak arasindan geçiyor dedi,baya inceledi fkn emin olamadi.insallah kizdir benimki .haftaya perşembe randevum var.cok heyecan yapıyorum aklıma geldikce

Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla :)

Merhaba herkeseee... Bu aralar başlığı takip edişim sekteye uğruyor, döndüğümde de çok fazla okunmamış sayfa olduğu için tek tek bakamıyorum ama umarım bütün annelerimiz ve bebişlerimiz iyidir, herşey yolundadır...
Cuma günkü kontrolümü iple çekiyorum. Cinsiyet söyler inşallah! 1 aydır gidemedim ya kontrole çatladım :):)

YaKaMoZz-z canımm sağlıklı haberlerin bizi çok mutlu etti, domestic canımm benim içini ferah tut, seninkki de güzel haber verecektir, dualarımız hepimizle..

Maşallah 37. Hafta ikizler için çok iyi. Ben 33-34 olsam başka şey istemiyorum :) benimkiler tek yumurta olduğu için riskler daha fazla tabi endişeler de. Ama çok güzel bir duygu ikiz beklemek :) Sağlıkla gelirler inşallah. Senin de Allah yardımcın olsun işin zor gerçekten :)

Geçmiş olsun canım. Ben de ne zaman evi süpürsem belim ağrıyor. Silip toz almaya halim kalmıyor. Yorma kendini azcık anlayışlı olsunlar gelenler de biliyorlar ya seni. Hatta onlar yapsın yani

Hoş geldin canım. Su içmek çok önemli. Maalesef ben de çok içemiyorum. Bulantılarım hala devam ediyor. Bulantılar içmemi engelliyor. İdrar yolu enfeksiyonuna da çok yatkınım. Birkaç gün az su içsem yanma ve karın ağrım başlıyor :/ böyle şeyler olmaması için içmek şart. içtiğin suya limon sıkabilirsin belki o zaman daha kolay içersin. Ama iç mutlaka.

Eki Görüntüle 1999168 Kizlar mrb gecen sene ben de yaziyordum buraya findigimi bekleken simdi 6 aylik olduk :) rabbim sizlerede kucaginiza almayi nasip etsin insallah hayirli dogumlar buda benim findigim
Maşallah Allah bize de nasip eder inşallah

Kızlar buradan ikili testimin riskli çıktığını yazmışltım.
bugün Genoks Firmasında Nifty testi için kan vericem. Günlerdir mahvoldu. Nolur dua edin bana da bebeğimde hiçbirşey çıkmasın.
Gönlünü ferah tut canım. İnşallah iyi sonuç alacaksın.

Geldim hastaneye kızlar idrar tahlili istedi doktor idrarda yanma ve akıntım olduğu için sonucun çıkmasını bekliyorum şuan çok uykum geldi mide yanmasından uyuyamadım gece sonuçlar çıkınca tekrar gorunecegim doktora inşallah bu sefer öğrenirim cinsiyetini :)

kızlar bende ciddi iştahsızlık var ya hala kilo veriyorum. 3 gündür yemek yemedim bi meyve yedim hepsi o .ne zaman geçer bu haller ya korkmaya başladım artık
benimde aynı 2 elim ağzımdaydı o kadar iştahım vardı ama malesef şuan hiç yok mecburiyetten yiyorum meyve bile istemiyor canım.yarın doktora soracağım bende korkmaya başladım daha çok iştah olur yazıyor heryerde bende iştajhtan eser kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…