- 30 Mart 2016
- 5
- 12
- 18
- 32
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.241
Allah kabul etsin canım ağzına yüreğine sağlıkbir garip oblomov 9.cuz okundu.allahim kabul etsin.korktuklarimizi gostermesin. Tum minnaklari saglikla kucagimiza.aldirsin insallah
teşekkür ederim :) bugün gittim.doktora ikili tarama sonucumu aldım herşey iyi dedi ama cinsiyeti göstermedi pozisyonu tersti bi türlü bozmadı rahatını onun için söylemeyemedi doktorMerhaba canım aramıza hoş geldin.benim de iki oğlum var 3.hamileligim bu :) rabbim insalalh gonlumuzdekini nasip eder sağlıklı hayırlı şekilde
Cok tesekkur ederim canim insallah hayirli haberler alirim saglikla gelsin yavrularimiz:)Aldıklarının fotosunu paylaş o zaman bizimle, bizde görelimBirinci sayfada alışveriş topiğimizin linki var oraya yükleyebilirsin
Ne güzel bir haber canım. Bence hep boşuna stres bunlar. Hadi git bakalım perinatologada inşallah ondan da hayırlı haberler alırsın.
Allah yardımcınız olsun, kendinizi strese sokmayın henüz, Yakamoz arkadaşımızda günlerce ne çekti üstelik riski baya yüksek olmasına rağmen. Çok şükür ki temiz çıktı tahlili, inşallah sizin içinde böyle olur.
Bana da doktor ultrasonu acar açmaz kız dedi o an bebek bacaklarını kapattı.emin olamadım dedi geri doktor ilk gördüğümde kız gördüm ben dedi.gobek kordonu da bacak arasindan geçiyor dedi,baya inceledi fkn emin olamadi.insallah kizdir benimki .haftaya perşembe randevum var.cok heyecan yapıyorum aklıma geldikceteşekkür ederim :) bugün gittim.doktora ikili tarama sonucumu aldım herşey iyi dedi ama cinsiyeti göstermedi pozisyonu tersti bi türlü bozmadı rahatını onun için söylemeyemedi doktor15 gün sonra tekrar gidecem bakalım o zaman nolcak :) şimdiden başladılar göstermiyosa kızdır demeye:)
Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla :)Bana da doktor ultrasonu acar açmaz kız dedi o an bebek bacaklarını kapattı.emin olamadım dedi geri doktor ilk gördüğümde kız gördüm ben dedi.gobek kordonu da bacak arasindan geçiyor dedi,baya inceledi fkn emin olamadi.insallah kizdir benimki .haftaya perşembe randevum var.cok heyecan yapıyorum aklıma geldikce
Canım nerde yaşıyorsun
Ben tri: screen testi yaptırdım Londra'ya gidiyor
2200 tl test doktorumun indirimiyle 2000 tl yaptırdım
Negatif sonuçlarda yanılma olmamış şimdiye kadar pozitif sonuçlarda olabiliyor dedi
Amniyosentez de 200/1 risk vardır ama hijyenik ve profesyonel ellerde o risk en aza iniyor
Bence yırt dışına giden testlerden kesinlikle yaptır acabalar insanı kıvrandırıyor
Ben de marastayim canım o yüzden sordum hangi doktora gidiyorsun diye :)utkumuz canim ben maraştayim
Maşallah 37. Hafta ikizler için çok iyi. Ben 33-34 olsam başka şey istemiyorum :) benimkiler tek yumurta olduğu için riskler daha fazla tabi endişeler de. Ama çok güzel bir duygu ikiz beklemek :) Sağlıkla gelirler inşallah. Senin de Allah yardımcın olsun işin zor gerçekten :)Bende.dusunmuyordum simdilik..hele bu kadar kucuklerken hic dusunmuyordum..ama o kadar.tedavi sonrasi mucize.gerceklesebiliyormus.37.haftami doldurumca.dogm yaptm. Tahmin edersin ki plates topu gibiydimama ikizlerin hamileligi bile cook cook keyifli.hep bi tedirginlik bi korkun oluyor ama yinede keyifli. Simdi ikizlerin bakimiyla ilgileekten bu gebeligimden bisey anlayamiyorum karambole geciriyoruz gunleri. Bazen ikisinide kucagima.almam gerekiyor. Rabbime emanet resmen.
Geçmiş olsun canım. Ben de ne zaman evi süpürsem belim ağrıyor. Silip toz almaya halim kalmıyor. Yorma kendini azcık anlayışlı olsunlar gelenler de biliyorlar ya seni. Hatta onlar yapsın yaniGünaydın kızlar. Bugün çok ağrım var. Akşam ananemi hastaneye yatırdık ameliyat için. Şehir dışından akrabalar geliyor yoldalar. Bugün evde olucam haliyle, erken kalkıp evi süpürmek istedim. Ağrı başladı kasıklarımda. Uzandım dinleniyorum şimdi.kansızlığımda var zaten, yorgunluğa hiç gelemiyorum
Hoş geldin canım. Su içmek çok önemli. Maalesef ben de çok içemiyorum. Bulantılarım hala devam ediyor. Bulantılar içmemi engelliyor. İdrar yolu enfeksiyonuna da çok yatkınım. Birkaç gün az su içsem yanma ve karın ağrım başlıyor :/ böyle şeyler olmaması için içmek şart. içtiğin suya limon sıkabilirsin belki o zaman daha kolay içersin. Ama iç mutlaka.Kızlar günaydın
Komsu anne grubundan gelıyorum
Bır kac bısey sormak ıstıyorum .
Sımdı benım 29 mayısta randevum var 11+0 olacagım ancak bebek bır hafta ılerde gıdıyor hala oyleyse ıkılı test ıcın uygun bır tarıh mı ? Ve ben hıc su ıcemıyorum gunde 1 lt anca acayuıp derecede tıksınıyorum kusacak gıbı oluyorum bu benım basıma ıs acarmı acaba?
MaşallahEki Görüntüle 1999168 Kizlar mrb gecen sene ben de yaziyordum buraya findigimi bekleken simdi 6 aylik olduk :) rabbim sizlerede kucaginiza almayi nasip etsin insallah hayirli dogumlar buda benim findigim
Gönlünü ferah tut canım. İnşallah iyi sonuç alacaksın.Kızlar buradan ikili testimin riskli çıktığını yazmışltım.
bugün Genoks Firmasında Nifty testi için kan vericem. Günlerdir mahvoldu. Nolur dua edin bana da bebeğimde hiçbirşey çıkmasın.
Bence erkek canım :) maşallah
:) bu cumartesi gideceğim inşallah belli olur. Teşekkür ederim
benimde aynı 2 elim ağzımdaydı o kadar iştahım vardı ama malesef şuan hiç yok mecburiyetten yiyorum meyve bile istemiyor canım.yarın doktora soracağım bende korkmaya başladım daha çok iştah olur yazıyor heryerde bende iştajhtan eser kalmadıkızlar bende ciddi iştahsızlık var ya hala kilo veriyorum. 3 gündür yemek yemedim bi meyve yedim hepsi o .ne zaman geçer bu haller ya korkmaya başladım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?