2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhaba güzel anneler benide araniza kabul ederseniz coook mutlu olurum :) Bilgilerim;
Yas 28
Son adet 11.02.2017
İlk gebeligim
Dogum tarihi 27.05.1988
İzmir
Kilo 62
hoşgeldin hayırlısı olsun eski üye falan mısın? maşallah hemen anneler grubunu bulmuşsun bilgilerini vermişsin eski üyeler bile özelden yazıyorlar bana nasıl gruba dahil olacağım falan diyehemen ekliyorum senide

kızlar bende ciddi iştahsızlık var ya hala kilo veriyorum. 3 gündür yemek yemedim bi meyve yedim hepsi o .ne zaman geçer bu haller ya korkmaya başladım artık

mide bulantısının 14.haftadan sonra geçtiğini söyleseler de cnm benim hala inanılmaz midem bulanıyor, hamile olduğumu öğrendikten sonra toplamda 7kilo vermişim düşün halimi:) eskiden canım istiyorsa yiyemiyorum, balık çok tüketirdik, görmeye bile tahammülüm yok, hele kırmızı et yağlı herşeyden kaçıyorum , fresh, sağlıklı şeyler ama aaz az minik minik yiyorum, birde 10 bardak su içiyorum, suyu ihmal etme, kilo kaybı normal demişti doktorum.

Aslinda basindan beri takip ediyorum grubu ama riskli bir gebelik sureci gecirdigim icin uye olamamistim. Bugune kismetmis :)

kızlar bende ciddi iştahsızlık var ya hala kilo veriyorum. 3 gündür yemek yemedim bi meyve yedim hepsi o .ne zaman geçer bu haller ya korkmaya başladım artık
BEn ilk hamileliğimde dört ay boyunca yoğurt su ve armut yedim. Zayıfladım, haftada bir serum takıldı. Ama atlattım, bebişim 3.600gram doğdu

Insallah sonuclarin cok iyi gelir canim.benim de dortlu testim riskli cikti.cok iyi anliyorum seni.sakincasi yoksa risk orani kac cikti.benim 1:110 cikti.insallah hayirli sonuclar alir saglik haberlerini de veririz buradan

Amin inşallah hayırlı haberler alalım. benim ultrason normal çıktı ama kan değerlerime göre ;

KOMBİNE RİSK 1:179
İKİLİ TEST 1:50

bu oranlar çok mu yüksek bilemedim

Ben ilk hamileliğimdeki grubumla halen görüşüyorum. Bazılarıyla gelip gidiyoruz. Hatta kargoyla hediyeleştik bile diğer şehirlerdekilerle.
benimde 7 sene içinde çok güzel arkadaşlıklarım oldu bir çoğuyla telefonda bir çoğuyla sosyal medyada konuşsakta kardeş gibi olmuşum her biriyle inşallah geçen aylar bizleri de bu şekilde yakınlaştırır

kızlar "muhteşem ilk yıl" diye bir anı kitabına rastladım. belki bileniniz vardır. bebeğin 1 yaşına kadarki ilklerini not alabileceğiniz, tüm detayları düşünülmüş başlıkları var. mesela mevlüdü, diş buğdayı vs. o gün neler oldu, kimler vardı, ne giydi, ismi ne olsun isteniyordu ama ne konuldu gibi bir sürü eğlenceli detaylar var belki de sonradan hatırlanması zor olabilecek. bir göz atın :)

karpuz hıc aklıma gelmemıstı cok tesekkur ederım tansıyon sorunum yok ama genede tuzlu yemek sanırım pek ıyı degıl meyve suyu ve ayran ıcebılıyorum neysekı cok tesekkur ederım
mrb canım, hayırlı olsun inşallah. karpuz çok severim fakat onun da fazlasının ödem oluşturduğu söylendiği için, aşırıya kaçma

Amin inşallah hayırlı haberler alalım. benim ultrason normal çıktı ama kan değerlerime göre ;

KOMBİNE RİSK 1:179
İKİLİ TEST 1:50

bu oranlar çok mu yüksek bilemedim
300 de 1 den yani 1:300 den fazla olanlara amniyosentez oneriliyormuş canım.senin doktorun ne dedi nasıl bilgilendirdi

İnşallah cnm. Ben bu hamileliğimi bile eşimden önce grup arkadaşlarımla paylaştım zaten tek çocuklu bir ben kalmıştım hepsi çok sevindi

ahh bide izmirli anne olup, kocaelide yaşayan varsa, çok acı

"Doğduğun Değil Doyduğun Yerdir Memleketin" demişler canım yapacak bir şey yok herkes doğduğu ilde hayatı boyunca kalamıyor malesef bende bazen keşke evlenip başka şehire gitseydim diyorum ama sorunum İzmirle değil akrabalarımlabütün akrabalar aynı ilde olunca baskıda kaçınılmaz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…