- 24 Kasım 2013
- 789
- 1.022
- 313
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.281
300 de 1 den yani 1:300 den fazla olanlara amniyosentez oneriliyormuş canım.senin doktorun ne dedi nasıl bilgilendirdi
Maşallah 37. Hafta ikizler için çok iyi. Ben 33-34 olsam başka şey istemiyorum :) benimkiler tek yumurta olduğu için riskler daha fazla tabi endişeler de. Ama çok güzel bir duygu ikiz beklemek :) Sağlıkla gelirler inşallah. Senin de Allah yardımcın olsun işin zor gerçekten :)
aynen İzmirliler çoğalıyor belki ilerde İzmirli anneler buluşması yaparız
Ben ilk hamileliğimdeki grubumla halen görüşüyorum. Bazılarıyla gelip gidiyoruz. Hatta kargoyla hediyeleştik bile diğer şehirlerdekilerle.
Yushus 3lü tarama zorunlu değil canım ya, ben 2li yaptırdım şimdi 4lüde sıra. Sen sağlık ocağına bakma ama doktorun önerirse de bişey diyemem. Kanama alanları benimde vardı kendini dinlenmeye çekince ve zorlamazsan geçiyor , ki çok şükür atlattım ben. Ama kızımda 9 ay sürmüştü, doktorumuz artmadığı sürece sorun yok demişti ve öyle de oldu. Muhtemelen yanma varsa enfeksiyon vardır diye düşünüyorum, sonuçlarını alınca bilgilendir. Çok geçmiş olsun canım veee son olarak umarım o cinsiyet görülür çatlatacak bunlar bizi
Ayy ne güzel ya ben önceki hamileliğimde çok fazla takılamıyordum maşallah bunda da hiç çıkmıyorum.İnşallah bizde daimi arkadaşlıklar kurarız birbirimizi tanırız sosyal medyadan bebişlerimizin fotolarına bakarız .
beni 16. haftamda çağırdı sağlık ocağı bende düşünüyorum acaba tetanoz için mi diyeKızlar tetenoz aşısı ne zamn olacagız acaba bilen varmı
Aaa ne güzel :) hosbuldum buarada canim seninde hayirli olsun saglikla kucagimiza alalim insallahhoşgeldin canım, benimle aynı tarihleri paylaşıyorsun , hayırlı olsun :)
beni 16. haftamda çağırdı sağlık ocağı bende düşünüyorum acaba tetanoz için mi diye
Ay inşallah görürüz canım yaa :) ikiz güzel şey ama bir söz var davulun sesi uzaktan hoş gelirYushus 3lü tarama zorunlu değil canım ya, ben 2li yaptırdım şimdi 4lüde sıra. Sen sağlık ocağına bakma ama doktorun önerirse de bişey diyemem. Kanama alanları benimde vardı kendini dinlenmeye çekince ve zorlamazsan geçiyor , ki çok şükür atlattım ben. Ama kızımda 9 ay sürmüştü, doktorumuz artmadığı sürece sorun yok demişti ve öyle de oldu. Muhtemelen yanma varsa enfeksiyon vardır diye düşünüyorum, sonuçlarını alınca bilgilendir. Çok geçmiş olsun canım veee son olarak umarım o cinsiyet görülür çatlatacak bunlar bizi
Senin ikizlerin olacak ben de çok heyecanlıyımHep ikiz istemişimdir bende ilk hamileliğimi öğrendiğimde olsun bunda olsun doktora gidene kadar hep inşallah ikizdir diye dualar etmişimdir ama kısmet değilmiş napalım. çok seviyorum ikiz görünce dayanamıyorum. Seninkileri de mutlaka görmem lazım İnşallah o günleri de görürüz.
Ayy ne güzel ya ben önceki hamileliğimde çok fazla takılamıyordum maşallah bunda da hiç çıkmıyorum.İnşallah bizde daimi arkadaşlıklar kurarız birbirimizi tanırız sosyal medyadan bebişlerimizin fotolarına bakarız .
Canı ben bugün aile hekimime uğradım 20. hafta dediler hatta tekrar idrar testi isteyeceklermiş, seninki erken gibi geldi bana...
Ay inşallah görürüz canım yaa :) ikiz güzel şey ama bir söz var davulun sesi uzaktan hoş gelirben de hep özenirdim ikizlere. İnşallah bize de nasip olur derdim. Başına gelince farklı oluyor :) dua ederken bile dikkatli istemek lazım :) zor çünkü gerçekten. İnsan hep iyi tarafları görmeye meyilli, zorlukları daha fazla :)
beni her ay çağırıyor canımsağlık ocağı 3 ayda bir filan görmek istiyordu diye hatırlıyorum, beni de haziranın ilk haftasına çağırmışlardı. ama tetanoz için 20. hafta olması lazım sanırım.
beni her ay çağırıyor canımbütün yapılan tahlillerin sonuçlarını alıyorlar sisteme kaydediyorlarmış baya sıkı yönetim ilan etmişler birde benim tanıdığım doktor annemin arkadaşı sanırım o nedenle de üstüme düşüyor.
her kadın doğuma gittiğimde sağlık ocağına da gittim ben çağırdı çünküher ay mı vaaaayyy vip sağlık ocağı
Aynen oyle canim insallah iyi sonuclar alirsin Allah buyuk bol bol dua etmekten baska bir sey gelmiyor elden.Allah kimseyi evladiyla sinamasinamniyosentez riskli olduğu için direk Nifty testini önerdi doktorum. Bugün Nifty için kan verdi. 7-10 gün içinde sonuçları çıkıyomuş. bana sadece dua edip beklemek kalıyor.
Merhaba arkadaşlar tetanoz aşısı yaptırmayı düşünüyor musunuz? Doktorum bana gerek olmadığını ama istediğim taktirde yaptırabileceğimi söyledi bana bıraktı yani.. ben de yaptırmasam mı acaba diye düşünüyorum.beni 16. haftamda çağırdı sağlık ocağı bende düşünüyorum acaba tetanoz için mi diye
her kadın doğuma gittiğimde sağlık ocağına da gittim ben çağırdı çünkü
Merhaba arkadaşlar tetanoz aşısı yaptırmayı düşünüyor musunuz? Doktorum bana gerek olmadığını ama istediğim taktirde yaptırabileceğimi söyledi bana bıraktı yani.. ben de yaptırmasam mı acaba diye düşünüyorum.
Bir de şöyle bir şey varmış. Diyelim ki aşılarınızı oldunuz. Ama doğumdan önce veya sonra atıyorum elinize paslı birşey battı veya şüpheli bir yaralanma yaşadınız. Bu durumda tekrardan aşı yapılıyormuş zaten aşı oldunuz gerek yok diye birşey yokmuş yani.tetanoz benim için risk kategorisinde o nedenle acaba diye düşünmedim bile yaptıracağım.
Merhaba arkadaşlar tetanoz aşısı yaptırmayı düşünüyor musunuz? Doktorum bana gerek olmadığını ama istediğim taktirde yaptırabileceğimi söyledi bana bıraktı yani.. ben de yaptırmasam mı acaba diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?