- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.501
Kızlar şu ali expresten alışveriş yapıyormusunuz nasıl kaliteli mi oluyor malzemeleri
Bel ağrısı için bol bol süt yogurt ve sade soda öneririm cnmgünaydın kızlar herkes iyidir inşallah benim bugün bel ağrılarım ve allerjim berbat durumda sizde durumlar nasıl :)
Evet canım ilk gebeliğimde 20. Haftalarda net hissediyordumay ne güzel :) acaba ikinci gebeliğin diye mi bu haftalarda hissettin? ilk gebeliklerde bu ara hissetmemeniz normal yazıyordu da.. heyecanlandım seninkini okuyunca:)
az önce bir ağrı saplandı yok böle bişey oturdum ağladım geçsin diye,iki büklüm kaldım, iş yerindeyim bi de çaresiz hissetim kendimi nasıl geçicek diye, soğuk terden sırılsıklam olmuşum, telkin ede ede gectisüt içmem lazım bebek için, içincede ciddi gaz sancısı cekiyorum , laktozsuz olanında tadı midemi pis bulandırıyo napcam bilmiyorum Allah korusun apandist ağrısı olsa nasıl müdahale ediyolar bebek varken :/ bi ton sey gecti aklımdan
içiyorum canım hatta şu an bile 1 bardak soğuk süt koydum çalışınca zorluyor vallaBel ağrısı için bol bol süt yogurt ve sade soda öneririm cnm
Kizlar gunaydin bugun moralim cok bozuk iki uc damla kahverengi akinti gelmis bisey olurmu kasiklarimdada adet agrisi gibi bi agri var cok korkuyorum. Doktorumda ameliyattaymis.
hastane cok uzak değil ama gecti çok şükür sadece korktum çok teşekkür ederimhemen bi acile gitsene canım? hastanen uzakta mı? kendi kendine düşünmek kötü olur şimdi gidip baktırsan? çok geçmiş olsun.
az önce bir ağrı saplandı yok böle bişey oturdum ağladım geçsin diye,iki büklüm kaldım, iş yerindeyim bi de çaresiz hissetim kendimi nasıl geçicek diye, soğuk terden sırılsıklam olmuşum, telkin ede ede gectisüt içmem lazım bebek için, içincede ciddi gaz sancısı cekiyorum , laktozsuz olanında tadı midemi pis bulandırıyo napcam bilmiyorum Allah korusun apandist ağrısı olsa nasıl müdahale ediyolar bebek varken :/ bi ton sey gecti aklımdan
Kizlar gunaydin bugun moralim cok bozuk iki uc damla kahverengi akinti gelmis bisey olurmu kasiklarimdada adet agrisi gibi bi agri var cok korkuyorum. Doktorumda ameliyattaymis.
hastane cok uzak değil ama gecti çok şükür sadece korktum çok teşekkür ederimağrı eşiğimde cok yüksek aslında ama bu gaz sancısı fena bişey , hiçbiriniz yaşamazsınız umarım.
Kefiri bende içemiyorum ama içmem lazım zorla da olsa. Nasıl alışırım bilmiyorumhah iyi sevindim geçmesine. süt grubu ürün aliyim diye süt içiyorsan alternatif yap canım. kefir iç mesela? gaz da yapmıyor kefir. ben tadını sevmesem de zorla içiyorum:) olmadı ufak yoğurtlardan ye mesela?
canım benim kasık ağrılarım için doktorum magnorm magnezyum verdi bütün kasılmalara iyi geldiğini söyledi acile git bence ve doktora sor bakalım kullan derse alırsın.
canım ilişki vs oldu mu? ya da daha önceden kanaman olmuş muydu yada kanama alanın falan var mıydı? korkma Allahın izniyle bir şey olmaz kendi doktorunun dışında başka doktora görünsen uzun mu sürecek acaba ameliyatı?
Eki Görüntüle 1999848 Kızlar sonunda bitti bu saate kadar bununla uğraşıyordum 4. Günde bitirmiş oldum :)
Aliexpressten hiç alışveriş yaptın mi bizde dun bir şey beğendik ama cesaret edemedik ya ürün gelmezse diye ama bu ürün çok hoşumuza gitti nornal Türkiye'de satışını bulamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?