2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Eki Görüntüle 1999848 Kızlar sonunda bitti bu saate kadar bununla uğraşıyordum 4. Günde bitirmiş oldum :)

Teşekkür ederim kızlar biraz daha uğraşırım ben bununla biraz renk falan katarım daha iyi olur sanırım

tatlım ellerine sağlık harika olmuş bence bu hali bile çok hoş, sade ve şık.. benim pek bilgim yok mesela şu örgü deseni nasıl verilcek falan diye o yüzden pek de yapma niyetim yok ama sizi gördükçe çok özeniyorum, ben de bebişime bişey yapayım diyorum ama ben sanırım tığ işi yapıcam..

Gözünaydin canım bende haftaya gideceğim benim de iki kızım var okuyunca çok heyecanlanıp mutlu oldum senin adına adına darısı başıma inşallah

yok artık ağzım açık kaldı harika olmuş canım ya ben aliexpreste buldum aynısından ordan alırım diyorum9$ mı neydi. baya ucuz geldi belki sadece ipini gönderirler
Aliexpressten hiç alışveriş yaptın mi bizde dun bir şey beğendik ama cesaret edemedik ya ürün gelmezse diye ama bu ürün çok hoşumuza gitti nornal Türkiye'de satışını bulamadık

Eklentiler

• IMG_3991.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 71
Aliexpressten hiç alışveriş yaptın mi bizde dun bir şey beğendik ama cesaret edemedik ya ürün gelmezse diye ama bu ürün çok hoşumuza gitti nornal Türkiye'de satışını bulamadık
Aliexpresten ablamlar çok alışveriş yapıyor ürünler geliyor fakat yorumlara göre almak lazım bazıları çok kalitesiz cikabiliyor

ay ne güzel :) acaba ikinci gebeliğin diye mi bu haftalarda hissettin? ilk gebeliklerde bu ara hissetmemeniz normal yazıyordu da.. heyecanlandım seninkini okuyunca:)

ben de alışveriş yapıyorum 40-45 gün arasında geliyo fena değil, ucuzlu =) millette zaten ordan getirip, instagramda deli paralara satıyo

hadi gözün aydın cnm :):) darısı biz bekleyenlerin başına...

yarın sabah da ben gidiyorum umarım öğreniriz artık

eşim çok yapıyor canım satıcının memnuniyet derecesine bakın genelde 98-100 arası oldu mu garanti geliyor ama 15-30 gün bekleyeceksiniz

sen de mi hissediyorsun

evet canım çok şükür hissediyorum hele artık iyice belli olmaya başladı tatlı yedim mi çıldırıyor

hadi gözün aydın cnm :):) darısı biz bekleyenlerin başına...

yarın sabah da ben gidiyorum umarım öğreniriz artık

saolasın canım haftan artık ilerledi inşallah gösterir bebeğin seninde öğrenmek çok ayrı bir hismiş dün işe gidene kadar ağladım zaten duygusalım karnını oğlum/kızım diyerek sevmek ayrı bir şeymiş

ben de alışveriş yapıyorum 40-45 gün arasında geliyo fena değil, ucuzlu =) millette zaten ordan getirip, instagramda deli paralara satıyo

dün bende baya bir şey beğendim dolar fiyatıyla iyide türk lirasına çevirince baya pahalı geldi benim gözüme hele kalitesini bilemeyince 5 parça şey 70 lira gibi bir şey tuttu çok geldi sanki carters gibi kaliteli olduğunu bilsem hiç düşünmeden alırım çünkü harika modeller var

ay kıyamam yaaa bu bile içimi eritti şu an

benim doktor görüşmem sabah 9,30 gibi. sence aç/tok gitmek fark ediyor mu? ben tartıya çıkıyorum diye sabahları aç gidiyorum ama hareketlenmesi için napmam lazım çikolata filan yesem mi sadece

canım ben peynirli tost yapıp yedim ayak üstü benimde sabah erkendi randevum valla kiloyu düşünmedim sadece bebeğimin hareket etmesi vardı aklımda birde beklerden bir parça çikolata yedim girdik içeri doktor ultrasonu açar açmaz erkek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…