- 2 Temmuz 2012
- 669
- 726
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.481
Cok guzelll olmusEki Görüntüle 1999848 Kızlar sonunda bitti bu saate kadar bununla uğraşıyordum 4. Günde bitirmiş oldum :)
Eki Görüntüle 1999848 Kızlar sonunda bitti bu saate kadar bununla uğraşıyordum 4. Günde bitirmiş oldum :)
Teşekkür ederim kızlar biraz daha uğraşırım ben bununla biraz renk falan katarım daha iyi olur sanırım
Eki Görüntüle 1999848 Kızlar sonunda bitti bu saate kadar bununla uğraşıyordum 4. Günde bitirmiş oldum :)
Gözünaydin canım bende haftaya gideceğim benim de iki kızım var okuyunca çok heyecanlanıp mutlu oldum senin adına adına darısı başıma inşallahArkadaşlar bende bugün öğrendim oğlum oluyo iki kızımm varrabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlısını nasip etsin çok mutluyum sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım bana Ve bütün bekleyenlere
Aliexpressten hiç alışveriş yaptın mi bizde dun bir şey beğendik ama cesaret edemedik ya ürün gelmezse diye ama bu ürün çok hoşumuza gitti nornal Türkiye'de satışını bulamadıkyok artık ağzım açık kaldı harika olmuş canım yaben aliexpreste buldum aynısından ordan alırım diyorum 9$ mı neydi. baya ucuz geldi belki sadece ipini gönderirler
Aliexpresten ablamlar çok alışveriş yapıyor ürünler geliyor fakat yorumlara göre almak lazım bazıları çok kalitesiz cikabiliyorAliexpressten hiç alışveriş yaptın mi bizde dun bir şey beğendik ama cesaret edemedik ya ürün gelmezse diye ama bu ürün çok hoşumuza gitti nornal Türkiye'de satışını bulamadık
Tesekkurler yorumun icin ilk alisverisnoljnca cesaret edememiştik aksam eşimle konuşayımAliexpresten ablamlar çok alışveriş yapıyor ürünler geliyor fakat yorumlara göre almak lazım bazıları çok kalitesiz cikabiliyor
Slm kızlar maşallah Ne çok konuşmuşsunuz allah daim etsin muhabbetimizi inşallah
Bende bugün tam manasıyla hissetmeye başladım oğluşumu sağda göbek deliğime yakın yerde sürekli kıpır kıpır maşallah darısı bekleyenlere inşallah
Doktor hep soluma bakiyor ama bende kipirtilari sagimda hissediyorum ben.
ben de alışveriş yapıyorum 40-45 gün arasında geliyo fena değil, ucuzlu =) millette zaten ordan getirip, instagramda deli paralara satıyoAliexpressten hiç alışveriş yaptın mi bizde dun bir şey beğendik ama cesaret edemedik ya ürün gelmezse diye ama bu ürün çok hoşumuza gitti nornal Türkiye'de satışını bulamadık
Gunaydin kizlar cinsiyetimiz belli olduoglum oluyor insallah ruyasi cikmayan ilk ana benim heralde cok edepsiz hemen ultrasonla bakar bakmaz gosterdi pipisini simdi kan sirasi bekliyorum. 3lu 4luye gerek yok ama omuriligi acikligi testi icin kan ver dedi AFP MOM diye bir test doktoru isteyen oldu mu? Bu arada vitaminleride yazdi doktorum
bende bi danışaym o zaman beni 5 haziranda cagirmislardi
Aliexpressten hiç alışveriş yaptın mi bizde dun bir şey beğendik ama cesaret edemedik ya ürün gelmezse diye ama bu ürün çok hoşumuza gitti nornal Türkiye'de satışını bulamadık
sen de mi hissediyorsun
hadi gözün aydın cnm :):) darısı biz bekleyenlerin başına...
yarın sabah da ben gidiyorum umarım öğreniriz artık
Canım harika olmuş emeğine sağlık. Kız anneleri bunun pembesi de ne kadar cici olur.Eki Görüntüle 1999848 Kızlar sonunda bitti bu saate kadar bununla uğraşıyordum 4. Günde bitirmiş oldum :)
ben de alışveriş yapıyorum 40-45 gün arasında geliyo fena değil, ucuzlu =) millette zaten ordan getirip, instagramda deli paralara satıyo
evet canım çok şükür hissediyorumhele artık iyice belli olmaya başladı tatlı yedim mi çıldırıyor
saolasın canım haftan artık ilerledi inşallah gösterir bebeğin seninde öğrenmek çok ayrı bir hismiş dün işe gidene kadar ağladım zaten duygusalım karnını oğlum/kızım diyerek sevmek ayrı bir şeymiş
ay kıyamam yaaa bu bile içimi eritti şu an
benim doktor görüşmem sabah 9,30 gibi. sence aç/tok gitmek fark ediyor mu? ben tartıya çıkıyorum diye sabahları aç gidiyorum ama hareketlenmesi için napmam lazım çikolata filan yesem mi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?