2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Canım geçmiş olsun, sanmıyorum kötü birşey olacağını ama yine de bir muayene olman önemli

Sagol cnm esimi bekliyom gidicem birazdan ameliyattaymis doktor ama gerekirse baska doktora giderim.

yoktur canım iyi düşün iyi olsun inşallah. bende bir ara düşmüştüm ve benimde normal akıntımın rengi baya koyulaştı ve kahverengine yakın olmuştu doktor artmazsa korkma demişti doktora bile gitmedim yani geçti gitti devamı var mı kahve akıntının. git muayene ol canım için rahat etsin

Yok cnm gelmiyo artik ama biraz agrim var yinede bi gideyim. Bebisimle konusuyorum hareketlerini hissediyorum biraz daha rahatladim ama merak ediyorum neden oldu gideyim icim rahat etsin.

selam canım iyilerdir inşallah bi cinsiyet belli olaydı iyidi senin nasıl gidiyor

hayırlısı olsun tatlım...
sağlıklı sıhatli olsunlar da :)
ben de iyiyim bebiş de iyi annesini hiç üzmüyor, benim doktorum erkeğe benziyor dedi ama çok da emin değildi...
canım ya bebeğin hareketlerini hissetmeye başladın mı? bende hala tık yok :)

Maşallah canım arada hissiyorum küçük kımıldama gibi ama gazmı bilmiyorum net hissetmiyorum bugün 15+0 olduk bakalım inşallah en kısa zamanda etlenip butlanırlar hissederiz ben kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum hormonlardan sanırım

kızlar ben hastane çıkışlarına bakıyorum ama sade güzel bir şey bulamıyorum ya doğduğunda ilk giyeceği kıyafeti özel olsun istiyorum ama yok bulamadım

Aliexpressten hiç alışveriş yaptın mi bizde dun bir şey beğendik ama cesaret edemedik ya ürün gelmezse diye ama bu ürün çok hoşumuza gitti nornal Türkiye'de satışını bulamadık
benm aldığım çok ürün oldu aliexpressten, hemde elektronik :) biraz uzun sürede geliyor fakat sıkıntı olmuyor, fiyat uygunsa düşünme :)

hastane cok uzak değil ama gecti çok şükür sadece korktum çok teşekkür ederim ağrı eşiğimde cok yüksek aslında ama bu gaz sancısı fena bişey , hiçbiriniz yaşamazsınız umarım.
canım bende süt içince çok oluyor, sütlü kahveye bile tereddüt ediyorum.. eşimden bile kaçasım geliyor :) hem zor hem komik vlla ne yapsak bilmem..

Geçmiş olsun canım. Hareketleri hissediyorsan sorun yoktur. Ama sebebini öğrenirsin için rahat eder görünce de.

hastane cok uzak değil ama gecti çok şükür sadece korktum çok teşekkür ederim ağrı eşiğimde cok yüksek aslında ama bu gaz sancısı fena bişey , hiçbiriniz yaşamazsınız umarım.
Gaz sancısı gerçekten fena bir şey yaa. Sırf bu yüzden süt içemiyorum. Yediklerime de dikkat etmem gerekiyor yoksa davul gibi şişiyorum. Ağrısı da çok pis oluyor.

kızlar ben hastane çıkışlarına bakıyorum ama sade güzel bir şey bulamıyorum ya doğduğunda ilk giyeceği kıyafeti özel olsun istiyorum ama yok bulamadım

aynen bende durmadan hastane çıkışı bakıyordum kız olsaydı seçenekleri belirlemiştim erkek olunca kaldım sanırım erkekler için arabalı dan ayıcıklı dan başka model bulamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…