2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar ben hastane çıkışlarına bakıyorum ama sade güzel bir şey bulamıyorum ya doğduğunda ilk giyeceği kıyafeti özel olsun istiyorum ama yok bulamadım

aynen bende durmadan hastane çıkışı bakıyordum kız olsaydı seçenekleri belirlemiştim erkek olunca kaldım sanırım erkekler için arabalı dan ayıcıklı dan başka model bulamayacağım

Nasıl birşey arıyorsunuz? Ben mothercareden mavi düz bazı parçalarında yıldız motifli bir takım almıştım. Gene mothercaredan gri çizgili bir takım gelmişti. Araba, ayıcık, kuş vs desenleri yoktu ikisinde de. İdil babyden de bi takım almıştım, bazı parçalarında mum & dad yazılı üstünde, krem ve kırmızı renkliydi. Klasik çok parçalı hastane çıkışı setlerinden ziyade cartersın hastane setleri gibi olanlar daha kullanışlı bence, onlara da bakabilirsiniz. Mesela idil baby setinden zıbın çıktı ama hiç giydirmedim.. Ama battaniyesi olması hoşuma gitmişti mesela mothercaredan aldığımın ayrı satılıyordu onu da takım yapmıştım. Bir de zara ve marks&spencer mağazalarına da bakabilirsiniz, orda da motifsiz güzel şeyler olabiliyor ama klasik büyük set değil tabii öyle arıyorsanız işinizi görmez ama güzel şeyler almıştım ben yenidoğan bölümünden oğlumda.

ben zıbının ne işe yaradığını açıkcası bilmiyorum giydiriyon bağlıyon falanşimdi kayınvalidem kesin alacak bir tane hastane çıkışı bende bir tane alayım kendi zevkime göre diyorum o da sade olsun olmadı dediğin gibi ayrı ayrı alıp takım yaparım

Zıbın düğmesi çıtçıtı vs olmayan gömlek gibi birşey. Kayınvalidem göbeği düşmemişken rahat olur demişti, setin içinden çıkanın haricinde ayrıca da 2-3 tane aldırdılar bana ama ben giydirmeyi beceremedim sanırım yani bana pratik gelmedi. Hafif bol iç bodyler daha rahat geldi bana. Bebeği tutmak, çevirmek zaten zor oluyor bir de emzirirken üstü başı açılmasın diye uğraşmak var. O zıbın habire toplanıyordu bende.. Annem ve kayınvalidem aman zıbın da giydirelim dediler buyrun giydirin dedim heveslerini kırmıyayım diye ama ben kullanışlı bulamadım açıkcası.. (Bu da kişisel olabilir gerçi yani tulum mu alt üst takımlar mı daha kullanışlı muhabbeti gibi :)) )

Benim de kayınvalidem bebeğe kıyafet alma konusunda çok hevesleniyor tutturdu illa ben alacam diye beraber gidip beğeniriz diyo ama yalnız başına alsa da olur yok demem yani masraftan kurtulurum daha ne istiyim hem zaten çok zevkli kadın benden daha iyisini daha güzelini beğenip alacağından şüphem yok. Bi tane nevresim takımı almış harika bi şey eve gidince atayım resmini : )

Kızlar bu arada kuruluk sorunu yaşayanlar var mı yani gebeliğimin başından beri hiç akıntım yok ilişki de zor oluyo bu yüzden. Gebelikte güvenilir kullanabileceğim kayganlaştırıcı var mıdır

Kızlar bu arada kuruluk sorunu yaşayanlar var mı yani gebeliğimin başından beri hiç akıntım yok ilişki de zor oluyo bu yüzden. Gebelikte güvenilir kullanabileceğim kayganlaştırıcı var mıdır
Kuruluk ben de yaşıyorum. Hamile kalmadan da yaşıyordum ben. Bir sonraki muayenede soracağım. Çok sıkıntılı oluyor

GEÇECEK inşallah 15 e girdim bitmedi daha perişan ediyor valla

hoşgeldin canım hayırlı olsun
İnşallah canım

valla bende kullanışlı bulacağımı düşünmüyorum dediğin gibi belleri açılsın istemem hep alttan çıtçıtlı bakıyorum. hastane çıkışının içinden çıkanı giydiririm çok acil bişi olursa.

ben hiç kuru kalmadım su gibi hep akıntım ve hala bizde ilişki olmadı

Kuruluk ben de yaşıyorum. Hamile kalmadan da yaşıyordum ben. Bir sonraki muayenede soracağım. Çok sıkıntılı oluyor

İnşallah canım
Gebelikten önce olmuyordu ben de yani çok akıntım zaten yoktu ama ilişkide hiç sorun yaşamamıştım. Bepanthol krem kullansam zarar verir mi ki en masum o geliyo

Doktor tehlikeli demediyse olabilir aslında canım. Korkuyorsun dimi ben de çok çekiniyorum birşey olur diye 4 ayda 4 kere olmamıştır

Gebelikten önce olmuyordu ben de yani çok akıntım zaten yoktu ama ilişkide hiç sorun yaşamamıştım. Bepanthol krem kullansam zarar verir mi ki en masum o geliyo
Bebekleri etkiler diye kullanamıyorum canım hiçbir şey. Doktora sormadan kullanma sen yine de. Ne olur ne olmaz.

Aynen doktor düşük tehliken kanama alanın vs yok ilişki yasak değil dedi eskisi kadar sık olmasa da bırakmadık haftada 1-2 anca oluyo ama acılı oluyo kuruluk yüzünden bir dahaki kontrolümde soracağım doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…