- 25 Eylül 2012
- 517
- 721
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #13.541
cok tatlı bi kadın ya instagramdan da takip ediyorum , pahalı olmadığını düşünsem gidip muayene olcam da yeri Fulya da pahalıdırO programı bende kullanıyorum gercekten cok faydalı
kızlar ben hastane çıkışlarına bakıyorum ama sade güzel bir şey bulamıyorum ya doğduğunda ilk giyeceği kıyafeti özel olsun istiyorum ama yok bulamadım
aynen bende durmadan hastane çıkışı bakıyordum kız olsaydı seçenekleri belirlemiştim erkek olunca kaldımsanırım erkekler için arabalı dan ayıcıklı dan başka model bulamayacağım
Nasıl birşey arıyorsunuz? Ben mothercareden mavi düz bazı parçalarında yıldız motifli bir takım almıştım. Gene mothercaredan gri çizgili bir takım gelmişti. Araba, ayıcık, kuş vs desenleri yoktu ikisinde de. İdil babyden de bi takım almıştım, bazı parçalarında mum & dad yazılı üstünde, krem ve kırmızı renkliydi. Klasik çok parçalı hastane çıkışı setlerinden ziyade cartersın hastane setleri gibi olanlar daha kullanışlı bence, onlara da bakabilirsiniz. Mesela idil baby setinden zıbın çıktı ama hiç giydirmedim.. Ama battaniyesi olması hoşuma gitmişti mesela mothercaredan aldığımın ayrı satılıyordu onu da takım yapmıştım. Bir de zara ve marks&spencer mağazalarına da bakabilirsiniz, orda da motifsiz güzel şeyler olabiliyor ama klasik büyük set değil tabii öyle arıyorsanız işinizi görmez ama güzel şeyler almıştım ben yenidoğan bölümünden oğlumda.
Burayı yeni gördüğüme inanamıyorumBende şu dk'den itibaren bu kervana dahil olmak istiyorummm
ben zıbının ne işe yaradığını açıkcası bilmiyorumgiydiriyon bağlıyon falan şimdi kayınvalidem kesin alacak bir tane hastane çıkışı bende bir tane alayım kendi zevkime göre diyorum o da sade olsun olmadı dediğin gibi ayrı ayrı alıp takım yaparım
Hosgeldin canim :)Burayı yeni gördüğüme inanamıyorumBende şu dk'den itibaren bu kervana dahil olmak istiyorummm
hoşgeldin canım
Benim de birkaç gündür bulantılarım arttı. Artık biter diye düşünürken bitmiyor bitmiyor
Burayı yeni gördüğüme inanamıyorumBende şu dk'den itibaren bu kervana dahil olmak istiyorummm
Kuruluk ben de yaşıyorum. Hamile kalmadan da yaşıyordum ben. Bir sonraki muayenede soracağım. Çok sıkıntılı oluyorKızlar bu arada kuruluk sorunu yaşayanlar var mı yani gebeliğimin başından beri hiç akıntım yok ilişki de zor oluyo bu yüzden. Gebelikte güvenilir kullanabileceğim kayganlaştırıcı var mıdır
İnşallah canımGEÇECEK inşallah 15 e girdim bitmedi daha perişan ediyor valla
hoşgeldin canım hayırlı olsun
Zıbın düğmesi çıtçıtı vs olmayan gömlek gibi birşey. Kayınvalidem göbeği düşmemişken rahat olur demişti, setin içinden çıkanın haricinde ayrıca da 2-3 tane aldırdılar bana ama ben giydirmeyi beceremedim sanırımyani bana pratik gelmedi. Hafif bol iç bodyler daha rahat geldi bana. Bebeği tutmak, çevirmek zaten zor oluyor bir de emzirirken üstü başı açılmasın diye uğraşmak var. O zıbın habire toplanıyordu bende.. Annem ve kayınvalidem aman zıbın da giydirelim dediler buyrun giydirin dedim heveslerini kırmıyayım diye ama ben kullanışlı bulamadım açıkcası.. (Bu da kişisel olabilir gerçi yani tulum mu alt üst takımlar mı daha kullanışlı muhabbeti gibi :)) )
Kızlar bu arada kuruluk sorunu yaşayanlar var mı yani gebeliğimin başından beri hiç akıntım yok ilişki de zor oluyo bu yüzden. Gebelikte güvenilir kullanabileceğim kayganlaştırıcı var mıdır
Bi oglumuz daha mi oluyor :) saglikla geldin butun kuzularimiz insallah yeni gordum bende hayirli olsun ablacim
ay senin cinsiyet netleştimi canım hadi gözünaydın :):) günlerimiz aynı seninle ama bizimki göstermedi ya offevet canım şükürler olsun cinsiyeti öğrendim topik erkek annesi kaynıyorsağlıklı sıhhatli olsun bütün yavrularımız inşallah
Gebelikten önce olmuyordu ben de yani çok akıntım zaten yoktu ama ilişkide hiç sorun yaşamamıştım. Bepanthol krem kullansam zarar verir mi ki en masum o geliyoKuruluk ben de yaşıyorum. Hamile kalmadan da yaşıyordum ben. Bir sonraki muayenede soracağım. Çok sıkıntılı oluyor
İnşallah canım
Doktor tehlikeli demediyse olabilir aslında canım. Korkuyorsun dimi ben de çok çekiniyorum birşey olur diyevalla bende kullanışlı bulacağımı düşünmüyorum dediğin gibi belleri açılsın istemem hep alttan çıtçıtlı bakıyorum. hastane çıkışının içinden çıkanı giydiririm çok acil bişi olursa.
ben hiç kuru kalmadım su gibi hep akıntım ve hala bizde ilişki olmadı
Bebekleri etkiler diye kullanamıyorum canım hiçbir şey. Doktora sormadan kullanma sen yine de. Ne olur ne olmaz.Gebelikten önce olmuyordu ben de yani çok akıntım zaten yoktu ama ilişkide hiç sorun yaşamamıştım. Bepanthol krem kullansam zarar verir mi ki en masum o geliyo
Doktor tehlikeli demediyse olabilir aslında canım. Korkuyorsun dimi ben de çok çekiniyorum birşey olur diye4 ayda 4 kere olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?